Telenor Akcije

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

MB maneken, e stvarno ga pretera
odmori malo sa tom naplatom cc-a
svesni su oni toga i jos su svesniji koliko para zaradjuju od toga
i ocigledno su im draze pare
i dosta vise o tome
Remember, remember
The 5th of November

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Uvek su cene na akciji bile povoljnije nego regularne cene sa reciklažom ... E, sad ... reciklaža traje do kraja godine, tako da će verovatno u nekom trenutku biti opet promene cena i cene sa reciklažom će biti iste ili niže kao cene na akciji, al' to će MOŽDA biti, a možda i neće, i što je još bitnije - i ako bude, biće kasnije ... ovako uzmeš telefon sada i koristiš ga nekoliko meseci, pre nego što se cena sa reciklažom spusti na nivo koji je sada ...
Samsung Omnia HD 8GB

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

batancev napisao:[odmori malo sa tom naplatom cc-a

Ma neka naplacuju i tri puta vise ali neka naglase koliko to kosta jer ako ne naglase krse zakon o zastiti potrosaca i zakon o oglasavanju. Ili prevedeno korisnike prave budalama.

Jednostavno kada ga vec naplacuju, svaki put kada ga pomenu, neka naglase koliko se to placa to je po zakonu a i nece korisnicima vredjati intaligenciju.

Ako ne napomenu nista kako ja da znam da nisu povecali cenu i sl.?

BTW A odakle tebi pravo da ih podrazvas u krsenju zakona? Ako vec posluju u nasoj zemlji red je da postuju i nase zakone!? Sta ce im teh. podrska ako kriju koliko ona kosta?

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Samsung X530

Slika

Dostupan samo preko eShop-a.

www.telenor.co.yu/eshop

Uz Prenesi 125, cena je 1200 din (sa PDVom) i ugovorom od 2 godine.

http://www.telenor.co.yu/index.php?sect ... lect_phone
djuice user permanently deactivated.

djuice
Banned

Post od djuice »

Nokia 5200

Slika

Uz Prenesi 125, cena ovog modela je 3.200 dinara (sa PDVom) i ugovorom na 2 godine.

http://www.telenor.co.yu/index.php?sect ... lect_phone

Akcija traje do 31 avgusta.
O dostupnoj količini aparata, prvo se informišite na broj 063/ 9863, jer zalihe brzo "idu". ;)

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Daleko je to svetlosnim godinama od prave poude............Bio sam u japanu pre par godina i tamo izadju exstra ribe i idu ulicom i dele najskuplje telefone kao da dele novine........ E a to kod nas nece biti nikada bas sam :cry: :cry: :cry: :cry:

Miloske83
Banned
Pridružio se: Pet, 17. Avg 2007. 18:44

Post od Miloske83 »

Drugari gledam sajt telenora i nista mi nije jasno :wacko: jel moze neko da mi kaze koja je najpovljnija tarifa uzeo bih w810!!mesecno na krdeit trosim od prilike 500-1000 din...

djuice
Banned

Post od djuice »

Nisi naveo sta najvise koristis, SMS, razgovori, internet? Ali pokusacu da pomognem...

Uz tarifu Prenesi 250 svakog meseca dobijas 250 minuta razgovora ka svim mrezama i 250 poruka u nacionalnom saobracaju, za pretplatu u iznosu od 1180 dinara, i ukoliko ne potrosis sve minute i poruke u jednom mesecu, automatski se prebacuju u naredna 3 meseca, da ih mozes iskoristiti kada zelis. To vazi u slucaju da dosta razgovaras i ako ne saljes vise od 250 SMS poruka na mesecnom nivou. Uz taj paket cena w810i je 4900 dinara uz ugovornu obavezu od 2 godine.

Uz Fleksi 1000 imas na raspolaganju da potrosis ceo iznos pretplate (1180 dinara) na SMS poruke, razgovore i internet. Cena telefona je ista - 4900 dinara, kao i ugovorna obaveza - 2 godine.

Ako zelis manji iznos pretplate, imas na raspolaganju Prenesi 125 i Fleksi 500. Pretplata kod oba paketa je takodje identicna -590 dinara, uz smanjen obim raspolozivog saobracaja u okviru pretplate, ali je cena telefona u tom slucaju veca - 7900 dinara. Ugovorna obaveza je takodje 2 godine.

Sve cene su sa uracunatim PDVom.

Detaljnije o tarifnim paketima:

Fleksi http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3878
Prenesi http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3879

:wink:

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Hvala na pomoci!!!svidja mi se ova tarifa prenesi 250 a i prenesi 250 i fleksi 500 uopste nije lose!!!moracu jos malo da porazmislim!!!!

Sijamski_Mrmot
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 13:24

Post od Sijamski_Mrmot »

blaster90

NOKIA 6131 uz Fleksi 500 + ug.obaveza 24meseca stara cena 7.900, cena na akciji 5.900 = vise ti se isplati sad

Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka!

Miloske83
Banned

Post od Miloske83 »

Ma neznam sve te cene izgledaju lepo u novinama i na tv,a kad pocnu da stizu racuni.cupavo!!jedino sto mi se ne svidja je ta ug.obaveza na 24mes,da je na 6 ili 12 pa ajde a ovako. :uhuh: :chytry: samo neka mi neko kaze jer mi nije bas jasno dali u tarifi fleksi 500 postoje neki minuti ili poruke koje su besplatne????

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Imas na njihovom sajtu da vidis, lepo je objasnjeno, ja mislim da nema ni besplatnih minuta ni poruka! To vazi za pakete "prenesi"
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

djuice
Banned

Post od djuice »

@Miloske83: Postoji ugovorna obaveza i od 12 meseci, ali je cena telefona u tom slucaju visa. Detalje o Sony Ericsson modelu w810i i ceni uz tarifne pakete mozes pronaci na : http://www.telenor.co.yu/index.php?sect ... lect_phone

U Fleksi pakete nisu "ubaceni" besplatni minuti ili poruke, vec se trosi ceo iznos pretplate. Imas linkove do tarifnih paketa u mom predhodnom postu.

:wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Jel spomenuo neko da su premium korisnici dobili n95 za dz? :) stvarno vrh potez telenora... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Koji su to premium ?? :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

i mene to interesuje i ja nigde nisam video to ,da prijavim cala na vreme .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

I mene interesuje,sta je to premium korisnik,da li se gleda i u biz tarifi ili samo za fizicko lice, i da li se gleda i vremenski period u telenor mrezi :wink: ??????
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Da nisu to oni sto su kupili one gold i silver kartice ultra lepim brojevima za nekoliko hiljada dinara?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

A ja kad sam rekao OVDE - viewtopic.php?p=108280&highlight=#108280

da nude i telefone i popuste, niko me nije shvatio za ozbiljno ...

Nije bila samo N95, bila je varijanta - evo, ovo je naš portfolio ... uzmi šta hoćeš ... naravno, veliki broj se (ako ne i svi?) odlučio za N95. Za priču sam i saznao preko poznanice koja je dobila N76 i to su joj greškom poslali crveni, ona zvala CC da ih pita jel' može crni i kaže da je posle dva dana dobila crni, a da su crveni uzeli, uz izvinjenje što je nisu konsultovali oko boje, nego su pretpostavili da će devojčici da se svidi crveni.

Ona je premium korisnik po tome što radi za strano predstavništvo, na koje ne može da registruje broj, već se broj vodi na nju, a firma joj plaća telefon. Devojka RAZVALJUJE sa računima, 20 - 30.000 joj je sasvim normalno da spuca za mesec dana (nekada i više). Dakle - merilo je po svoj prilici potrošnja! Realno, takvih 10 korisnika (a ko zna koliko ih ima), koji su dobili te telefone, operateru verovatno vredi više nego svi mi da se skupimo na gomilu.
Samsung Omnia HD 8GB

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa moj cale trosi duplo vise od nje i nikad nista nije dobio... Mada, moguce je da je to zato sto mu se broj vodi na njegovu firmu... :?

Pa da mu kazem da se skine sa firme, u oba slucaja on placa, da li ce platiti svoj racun ili ce ga platiti sa firminog racuna(sto je opet njegovo), skoro mu je isto... Jos da ne koristi onu biznis tarifu...
iPhone + CX300

Odgovori