Lopovi iz mt:s-a ukidaju sve "besplatne" poruke
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Nekako nisam ocekivao da ce promocija trajati zauvek
nije mi normalno ... ali dobro mozda nekome jeste...
Zamislite ljude koji samo salju sms i to oko 50-100 mesecno ili manje, pa oni nece morati da trose kredit godinama a ako jos imaju par br. sa po nekoliko hiljada poruka
A od mts nije lepo sto pisu da nema ogranicenja jer to ipak nije mala stvar...
nije mi normalno ... ali dobro mozda nekome jeste...
Zamislite ljude koji samo salju sms i to oko 50-100 mesecno ili manje, pa oni nece morati da trose kredit godinama a ako jos imaju par br. sa po nekoliko hiljada poruka
A od mts nije lepo sto pisu da nema ogranicenja jer to ipak nije mala stvar...
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
DA definitivno se ukidaju sve free SMS 15.01. i to je to.... Brljotina sa MONDO forumom je nastala zato što su to objavili pre nego što je zvanično potpisana odluka (Radujko je potpisao pred kraj decembra) a uz to je i operaterima iz CC bilo zabranjeno da daju informaciju da će poruke biti ukinutevuchko987 napisao:Na kraju, hoce li ukinuti sve besplatne poruke 15,1. ili nece?
Jbga mogao sam i nešto lepše da nađem za povratka na forum no Srećna nam Nova
Dajte ljudi, cemu ovoliko pljuvanje? Pa MTS vam je dao 1000 poruka za sitne pare da trosite vise od mesec dana i to u periodu kada se poruke najvise salju. Evo ja, sto retko saljem poruke, sam tokom praznika poslao oko 500 poruka. Da sam ih placao po regularnoj ceni, to bi me iskostalo preko 500 din. a ovako 200. I imam jos fore da trosim.
S druge strane, ni jedan drugi operater se nije potrudio toliko. Telenor nudi neke "besplatne razgovore", sa zackoljicom da se prva dva minuta placaju i da to vazi samo unutar mreze. A VIP daje besplatnih 1000 din., isto toliko sms i mms poruka, takodje unutar mreze. Sve sa nekim bednim ogranicenjima.
Prvo, meni je mnogo brze i lakse da saljem cestitke tokom praznika sms porukama, nego da zovem i da prva dva minuta placam (i to pod uslovom da zovem unutar mreze).
Drugo, kada saljem poruke, zelim da mogu da posaljem svima a ne da mi i to bude ograniceno na mrezu kao sto je kod VIP-a.
Prema tome, sto se tice ovih praznicnih promocija, moj je izbor definitivno MTS.
S druge strane, ni jedan drugi operater se nije potrudio toliko. Telenor nudi neke "besplatne razgovore", sa zackoljicom da se prva dva minuta placaju i da to vazi samo unutar mreze. A VIP daje besplatnih 1000 din., isto toliko sms i mms poruka, takodje unutar mreze. Sve sa nekim bednim ogranicenjima.
Prvo, meni je mnogo brze i lakse da saljem cestitke tokom praznika sms porukama, nego da zovem i da prva dva minuta placam (i to pod uslovom da zovem unutar mreze).
Drugo, kada saljem poruke, zelim da mogu da posaljem svima a ne da mi i to bude ograniceno na mrezu kao sto je kod VIP-a.
Prema tome, sto se tice ovih praznicnih promocija, moj je izbor definitivno MTS.
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

Eh pa ne radi se samo o ovim novim porukama već o svim besplatnim porukama koje su dobijene po bilo kom osnovu. I one koje dolaze uz svaku novu karticu, i one koje su kupovane u raznim akcijama itd itd
E obzirom da je uvek zvanično bilo rečeno da im je "rok trajanja" neograničen lagati korisnike niti je lepo a bogami je i protivno zakonu pa bi trebalo bar prijaviti tržinoj inspekciji
E obzirom da je uvek zvanično bilo rečeno da im je "rok trajanja" neograničen lagati korisnike niti je lepo a bogami je i protivno zakonu pa bi trebalo bar prijaviti tržinoj inspekciji
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
skeptichni chicha
- Mobil fan

Teško da to može da se desi. U to sam potpuno siguran. Naime ni ja nisam verovao pa sam onda video odluku od 24.12. potpisanu od strane B. Radujka u kojoj su taksativno navedene odluke o kampanjama sa besplatnim SMS porukama koje se ukidaju..... dakle, odlučeno, potpisano, lupljen pečat i to je to... ono mene to nešto lično i ne tangira jeste ostaću bez par stotina SMS na nekim pripejd brojevima koji su zaostali iz kojekakvih kampanja pa se nakupilo ali stvar je principa ako kažeš da nešto nema ograničenja a posle ograničiš to je onda dovođenje kupaca u zabludu, što je protivno zakonu a najmanje je bitno da li je dat neki popust pa je roba/usluga naplaćena po "smešnoj" ceni ili ne ti si jednostavno obmanu nekoga da kupi tvoju robu/uslugu...VeNoM napisao:ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...
Ako nekoga interesuje prekršen je član 47 Zakona o zaštiti potrošača...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
opcija koja mi je pala pod oko i naterala na smeh tj njene 2/3
...me razočarala, ali oprostiću im, jer su i dalje najbolji.
ali lik koji je odgovorio prvi na to je lepo napisao
Naprosto ako bi rekao da su me razocarali lagao bih,jer sta jos moze da nas razocara a da dolazi od mt:s-a,mene verujte ama bas nista!!
...me razočarala, ali oprostiću im, jer su i dalje najbolji.
ali lik koji je odgovorio prvi na to je lepo napisao
Naprosto ako bi rekao da su me razocarali lagao bih,jer sta jos moze da nas razocara a da dolazi od mt:s-a,mene verujte ama bas nista!!
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Ako ovo bude, onda je fora vrh vrhova i ne bih se nimalo ljutio na njih.VeNoM napisao:ok ljudi a šta ako i samo ako situacija bude sledeća...dodje taj 15i i mi svi potrošimo te poruke itd i oni kažu stare poruke su ostale samo se onih 1000komada novih briše tj njihov ostatak.može i to da se desi ...
U principu se i može desiti, jer nigdje nije zvanično objavljeno da se poruke ukidaju.