... Jer onda bi morali da promene ime paketa (posto se onda ne bi nista miksovalo), a to je jel'te komplikovana procedura:)
Tako se i telenor zae'o, pa brze bolje dao ime Prenesi... sad je kasno, prenosenje ne moze da se ukine, bas zbog imena
ne dirajte prenesi pakete i ne baxuzirajte
ne postoji nista bolje od njih u postpaidu.
telenor bar ima softver za prenosenje, sto je mts utvrdio da nema tek kada je pustio doticne pakete u promet
Ali sad su se dosjetili pa promjenili da se prvo trođe regularne minute, pa tek onda prenešene. [/quote]
Ovo apsolutno nije tacno i nije mi jasno cemu plasiranje ovakvih dezinformacija. Prvo se troše minuti i poruke preneti iz prethodnih meseci, pa tek onda besplatni minuti i poruke za tekući mesec. Za vise informacija posetite sajt http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3879
Aleksaboy, tako je, jedino se u tekucem obracunu prvo trose minuti/sms iz tekuceg meseca, ali se to na kraju meseca sve presabere pa se prvo oduzme od preostalih minuta/sms-a iz prethodnih meseci, pa tek kad i ako se oni potrose, oduzima se od minuta/sms-a za dati mesec.
Pa ovo stvarno nema smisla. Meni od prekjuche ne radi provera stanja. Mislim, stvarno nemam reci. Stigne li mi za dinar veci racun, ma sta za dinar, za paru, bice krvi do kolena.
na aprilske racune obratite paznju posebno oni koji koriste dodatke za sms internet itd.. problem sa aktivacijom tarifnih dodataka postoji vec mesecima . na 2 post paid broja vec mesecima aktiviram po 3 sms 600 dodatka . za april sam probao da ih aktiviram preko sms nije uspelo, zatim sam danima zvao cc nije uspelo i onda sam kontaktirao moderatora sa mondo foruma i posle 5 6 dana zezanja dobijem informaciju da su mi na oba broja aktivirani po 3 sms 600 dodatka . ali ne lezi vraze juce stizu racuni i vec pogadjate dodaci mi nisu aktivirani. na svakom broju je aktivan po 1 sms 600 , a taj se automatski prenosi. po mom proracunu naplaceno mi je oko 2600din vise njihovom greskom i neozbiljnoscu . . bez obzira na sve 1 broj cu i dalje morati da koristim a drugi manje vazan cu ugasiti. vec sam bio kod telenora ( znam da su skuolji - ali bar cu znati na cemu sam . nemam vremena ni zivaca da za aktivaciju dodataka gubim 2, 3 , 4 dana svakog meseca i da gledam u pasulj koliki mi je racun itd. i jedan mali zez . moracemo svi prvo da platimo pa da posle ulazemo reklamacije . pored ovakvih prijatelja neprijatelji nam i ne trebaju .
ako vam zaista treba provera stanja koja je tacna onda predjite na telenor. ima ljudi kojima to i nije toliko bitno, koji samo mere koliko trose i njima je svejedno. ovako (pogotovo ako ste na mixu) telenor je po mom misljenju bolji + prenosenje nepotrosenog + jeftiniji dodatak za internet.
I....danas je 3.u mesecu,naravno provera stanja opet ne radi...
Najavljivali su da ce da to sreda,da ce moci da se ima uvid u stanje vec pocetkom meseca...Medjutim nista od toga.
Dva meseca nismo mogli da znamo koliko smo potrosili sve dok nam racun ne dodje na kucu...Ok rekoh istrpecu,samo da se konacno omoguci da pre polovine meseca znam koliko mi je stanje...Ali izgleda,opet nista od toga
Ja samo što nisam otišao u Telenor da potpišem neki prenesi paket. Ovi iz Telekoma su mi se popeli na glavu!!! Već 6-7 god sam na telekom postpaidu i žao mi je broja. Jedino me još to drži!
Onda izdrži još malo, tj. do kraja godine jer se tada očekuje uvođenje vlasništva nad brojem i mogućnost prenosa. Mada to je veliko pitanje jer je u našoj zemlji birokratija duboko ukorenjena.
Sigurno se do 31.12.2009. usvaja Akcioni plan za MNP a koji bi trebalo da startuje najkasnije 01.03.2010. Ja iskreno jedva cekam, jer i mene iskreno recheno jos samo broj drzi.
Малопре проверавам стање рачуна и видим да су проширили сервис и сада поседује три могућности:
1.Стање постпејд рачуна
2.Додатне услуге
3.Сервиси и информације
Постоје и подсервиси али тренуто не раде,вероватно ће то средити до ујутру.
Za divno cudo proradila je provera stanja, ali broj poslatih poruka nije tacan
Ovaj prosireni servis mi se pojavio sinoc, samo jednom, nakon cega je zabagovao i slao poruku problem sa mrezom.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.