A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Ajoj, ali ti planiras unapred :lol: :lol: do tada ce sigurno promeniti neke od uslova jer ih svako toliko vrmena menjaju 8)
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Krile007, šta da radim kad su me ovi iz mt:s-a iznervirali onom odlukom da ukinu "besplatne" poruke iz letnjih akcija. :x

Kako radi provera stanja kod Vip-a, na postpejdu. Da li je ažurna kao kod Telenora ili je totalno nepouzdana, kao kod mt:s-a?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

mezzano, moj brat je vip postpaid i kasni provera ponekad i 1 dan ali piše da imaš toliko minuta i poruka tog i tog datuma. Navode datum iz koga je zadnja provera. Tako njemu kasnilo 1 dan i pisao datum prethodnog dana, tako da je podnošljivo.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

mp3mp3, hvala! Znači, neka sredina. Bolje od mt:s-a, a lošije od Telenora.

Ipak, ok je. 8)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Produžiće. To je samo marketinški trik. >Već su par puta produžavali. 8)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Bolje im je da produže. :chytry:

Ili da bude cena 1 dinar. :D :D :D :D

U suprotnom.... :disgust: :disgust: :disgust: :disgust:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mezzano cena je već jedan dinar tako da...mislim da je to nedopustivo ali nekada progledaju kroz prste pa ti ne uzmu dinar.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Daddy Yankee, VeNoM, pa kad su Džekovi! :lol: :lol:

Časte nas dinarom, a onda nam (na pripejdu) uzmu po 2-3000 poruka. Znam, i meni je pisalo 1 dinar, to je valjda što moraju da "prodaju" tu karticu, da bi je proknjižili, ili nešto slično.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

mezzano napisao:mp3mp3, hvala! Znači, neka sredina. Bolje od mt:s-a, a lošije od Telenora.
Evo sad sam pitao detaljno i kaže brat da ažuriraju proveru često i da u većeni slučaja kad spusti slušalicu i proveri stigne tačno vreme. Desilo se jednom u 30 dana da kasni jedan dan. Ipak će biti da je provera jako dobra kao kod Telenora...

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Најбоље је кад се проверава позивом на 1234, па се иде на проверу стања, па на бесплатне садржаје. Ја тако никад нисам био у заблуди...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Daddy Yankee napisao:Jel stvarno misliš da vip može/želi/hoće da provjeravaju kod mt :wacko: -a ??? :D 8)

He he he pazi ja ne mislim ja znam da proveravaju da li i kod mt:s i kod fiksne imaš dugovanja....

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

vukbojan, pozivom nije bolje za pre paid ( u slucaju da na njega mislis ) jer mi devojka ima ono sto je bilo dva broja za 200 din sa 1000 ovoga 1000 onoga itd :lol: i kada zove kaze joj automat da ima jos 1 dinara, a kada proveri na kod , posalju joj pravo stanje.
mezzano, i svi ostali :uhuh: :D kada proveravas post paid sa upitnikom na 1260 posalju ti da je to stanje do ponoci prethodnog dana, npr.: posaljes danas 4.1.2009 poslace ti da je to stanje do 3.1.2009 ( znaci ukljucujuci taj dan ) ali to u praksi kasni obicno nekih pola sata ( sto je vise nego odlicno :D ) znaci kada ja proverim sada stanje on ce mi obracunati od pre pola sata mada ce uvek pisati do prethodnog dana.
PS. Naravno desi se da kasne ponekad ali onda odmah posaljes opet pa ti odmah i stigne

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

razmišljam da li da pređem na telenor ili na vip,pošto me je mts u potpunosti razočarao svojom uslugom :angry: kako napreduje vip,prijem,stanje,računi,usluga korisničkog... :?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

u vipu se pojavila n96 po ceni od oko 34k za 1500 paket.mnogoooooooooooooooooo je.danas sam video 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Krile007
Mobil fan
Mobil fan

Post od Krile007 »

valdevit, u vipu su ljudi jako ljubazni i uvek hoce da ti ucine ( call centar i korisnicki servis ) mada je korisnicki cesto neobavesten od strane uprave i call centra, kao Kostunica :D ali dobro, racuni su im odlicno obrazlozeni i nema lazi, nema prevare, jedino treba obratit paznju kada menjas tarifu da se posle uveris da su ti stvarno i promenili, pogotovo kada imas vise brojeva na kojima hoces da menjas ( kao ja, koji sam imao problem sa time :dry: ). Ja nisam imao problema sa prijemom sem na 8600 luna na kojoj nekada hoce da nestane pa opet dodje mreza, tako da tu koristim 063 broj. Sto se tice telefona uz brojeve tu nema diskusije Telenor je ubedljivo najskulji. Nadam se da sam pomogao

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

...ja bih da se nadovezem i samo da dodam da je vip jeftiniji, ali je mreza losija, dok je telenor najskuplji, ali makar znas sta placas, i nikad nemas problema sa dometom, uslugom, bilo cime....
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Netačno .

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

netacno na 2 a moze i na kubik vip je povoljan , mts je zlatna sredina sto se tice svega , telenor za nekog kome je svejdno koliko sta kosta bitan je samo broj lep broj :lol:

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

sigi napisao:netacno na 2 a moze i na kubik
Na kubik, sigurno.

Ja se zaista izvinjavam sto sam izrazio svoje misljenje...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@Vucko987, potrebe su razlicite, ocigledno. Nekima, kad vec kupuju telefone kod operatera i vezuju se na dve godine, nije bitno sto se azuriranje stanja vrsi na svaka 'dva dana' i sto ce pola tih minuta uglavnom da propadne (posto je paket, jel'te, obicno skuplji nego sto covek ima potrebu da potrosi- da bi telefon platio sto manje).
Isto tako nije im bitno to sto ce operater da menja pravila kako mu se digne, jer umesto da opusteno koristi usluge operatera, neki ljudi jednostavno vole da non stop razmisljaju i proveravaju da li je njihov operater nesto promenio, i to sve na sajtu koji je poslednji put azuriran nekog X meseca prosle godine. Ali, kad pogledas, sta ce ti sajt? Jel' si ti kupio mobilni da surfujes ili da razgovaras?
Portali, push e-mail i slicna sr''a su sviranje q u principu.
Prenosenje? Ma moze se i bez toga... Sta sad.
'Ajde pozdrav i uzdravlje. Odoh ja, zvoni mi mobilni.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori