mezzano, moj brat je vip postpaid i kasni provera ponekad i 1 dan ali piše da imaš toliko minuta i poruka tog i tog datuma. Navode datum iz koga je zadnja provera. Tako njemu kasnilo 1 dan i pisao datum prethodnog dana, tako da je podnošljivo.
Časte nas dinarom, a onda nam (na pripejdu) uzmu po 2-3000 poruka. Znam, i meni je pisalo 1 dinar, to je valjda što moraju da "prodaju" tu karticu, da bi je proknjižili, ili nešto slično.
mezzano napisao:mp3mp3, hvala! Znači, neka sredina. Bolje od mt:s-a, a lošije od Telenora.
Evo sad sam pitao detaljno i kaže brat da ažuriraju proveru često i da u većeni slučaja kad spusti slušalicu i proveri stigne tačno vreme. Desilo se jednom u 30 dana da kasni jedan dan. Ipak će biti da je provera jako dobra kao kod Telenora...
vukbojan, pozivom nije bolje za pre paid ( u slucaju da na njega mislis ) jer mi devojka ima ono sto je bilo dva broja za 200 din sa 1000 ovoga 1000 onoga itd i kada zove kaze joj automat da ima jos 1 dinara, a kada proveri na kod , posalju joj pravo stanje. mezzano, i svi ostali kada proveravas post paid sa upitnikom na 1260 posalju ti da je to stanje do ponoci prethodnog dana, npr.: posaljes danas 4.1.2009 poslace ti da je to stanje do 3.1.2009 ( znaci ukljucujuci taj dan ) ali to u praksi kasni obicno nekih pola sata ( sto je vise nego odlicno ) znaci kada ja proverim sada stanje on ce mi obracunati od pre pola sata mada ce uvek pisati do prethodnog dana.
PS. Naravno desi se da kasne ponekad ali onda odmah posaljes opet pa ti odmah i stigne
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
razmišljam da li da pređem na telenor ili na vip,pošto me je mts u potpunosti razočarao svojom uslugom kako napreduje vip,prijem,stanje,računi,usluga korisničkog...
valdevit, u vipu su ljudi jako ljubazni i uvek hoce da ti ucine ( call centar i korisnicki servis ) mada je korisnicki cesto neobavesten od strane uprave i call centra, kao Kostunica ali dobro, racuni su im odlicno obrazlozeni i nema lazi, nema prevare, jedino treba obratit paznju kada menjas tarifu da se posle uveris da su ti stvarno i promenili, pogotovo kada imas vise brojeva na kojima hoces da menjas ( kao ja, koji sam imao problem sa time ). Ja nisam imao problema sa prijemom sem na 8600 luna na kojoj nekada hoce da nestane pa opet dodje mreza, tako da tu koristim 063 broj. Sto se tice telefona uz brojeve tu nema diskusije Telenor je ubedljivo najskulji. Nadam se da sam pomogao
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
...ja bih da se nadovezem i samo da dodam da je vip jeftiniji, ali je mreza losija, dok je telenor najskuplji, ali makar znas sta placas, i nikad nemas problema sa dometom, uslugom, bilo cime....
netacno na 2 a moze i na kubik vip je povoljan , mts je zlatna sredina sto se tice svega , telenor za nekog kome je svejdno koliko sta kosta bitan je samo broj lep broj
@Vucko987, potrebe su razlicite, ocigledno. Nekima, kad vec kupuju telefone kod operatera i vezuju se na dve godine, nije bitno sto se azuriranje stanja vrsi na svaka 'dva dana' i sto ce pola tih minuta uglavnom da propadne (posto je paket, jel'te, obicno skuplji nego sto covek ima potrebu da potrosi- da bi telefon platio sto manje).
Isto tako nije im bitno to sto ce operater da menja pravila kako mu se digne, jer umesto da opusteno koristi usluge operatera, neki ljudi jednostavno vole da non stop razmisljaju i proveravaju da li je njihov operater nesto promenio, i to sve na sajtu koji je poslednji put azuriran nekog X meseca prosle godine. Ali, kad pogledas, sta ce ti sajt? Jel' si ti kupio mobilni da surfujes ili da razgovaras?
Portali, push e-mail i slicna sr''a su sviranje q u principu.
Prenosenje? Ma moze se i bez toga... Sta sad.
'Ajde pozdrav i uzdravlje. Odoh ja, zvoni mi mobilni.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.