A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

djoxie, greska u kucanju htedoh reci sekundarna a rekao sam primarna...
Nebitno.

Vip prepaid je skroz :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ajd da razjasnimo, bonus vazi 7 dana kao i do sada sto je vazio tj od uplate narednih 7 dana imas taj bonus od 1000din kredita, 1000sms i 1000mms poruka i posle toga ti se stanje resetuje na onih 100din koje si uplatio a istovremeno ostajes bez bonusa koji si dobio.
Neaktivno koriscenje je ako npr. sad dopunis kredit i dobijes bonus pa narednih recimo 2-3-4 meseca kuliras bez dopune i sl. Tako barem ja to tumacim, ne mora da znaci da sam u pravu ali mi to jedino deluje nekako logicno.
Lose je to sto nisu precizirali pa gro ljudi kojima bi ova promocija zaista dobro dosla imaju strah od toga sta sutra mogu da ocekuju da ih zadesi. Inace je sasvim korektna promocija koju, ako nista drugo onda po duzini, preostala 2 operatera nisu ispratila.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

jednostavna računica,daš 100 kinti,dobiješ 1000 u mreži i još po toliko za sms i mms.Za pozive van mreže ti se tarifira sa tih 100 a u mreži od bonusa.Posle nedelju dana ističe bonus i ako ponovo uplatiš 100,dobiješ opet isto.uz kombinaciju sa onom promocijom od dve kartice u paketu,jako korisno.za 400 dinara imaš ihahaj priče u mreži.

Inače po pitanju kvaliteta mreže.Moj službeni broj je na njihovoj mreži i za poslednjih 15 meseci nisam nijednom iskusio nijedan problem.Informacije postoje da intenzivno grade svoju mrežu,a ako malo razmislite o ovome:imaju ugovor o nacionalnom roamingu sa mt:s,tako da imaju pokrivenost svuda gde i mt:s,tako da ja iskreno mislim da je ta priča o lošem signalu odavno zastarela.Možda na pojedinim mestima...ali eto,kod mene u kraju ima jedno parče prostora gde čak i mt:s gubi signal,a Vip ga drži,doduše slabije.Što se tiče ljubaznosti i usluge,neću da pričam uopšte....daleko iznad telekomove nezainteresovanosti.O plavcima neću da govorim jer mi je idiotski naplaćivati poziv ka call centru,a i nisam imao lepo iskustvo sa njihovim prepaidom svojevremeno.

Iskreno,ja se ozbiljno razmišljam o prelasku na Vip i sa privatnim brojem,kad mi istekne ugovor,ako uspem da ulovim isti broj,samo s drugim prefiksom očigledno.

Toliko od mene...smorio sam :D Pozdrav

sajko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Apr 2009. 00:53

Post od sajko »

*

Media centar

.....
22.04.2009
Prvi Blekberi telefon sa ekranom osetlijvim na dodir, samo u Vipu
Vip mobile je danas predstavio novi BlackBerry® Storm™ 9500, prvi BlackBerry smart telefon koji poseduje SurePress™ ekran osetljiv na dodir, koji korisniku pruža osećaj stvarnog pritiskanja tastera na ekranu. Storm je namenski napravljen za Vodafon i njegove partnere i od sutra će biti dostupan samo u Vip centrima širom zemlje. Uređaj se može nabaviti po ceni već od 1 dinara u tarifi 1500, koja uključuje besplatan 1GB internet paket, kao i besplatnu uslugu BIS (BlackBerry Internet Service), za push e-mail, uz postpejd ugovor na 24 meseca.
Vipovi korisnici će među prvima u Evropi imati priliku da koriste novi mobilni telefon koji kombinuje interaktivni pristup web stranicama sa jednostavnim BlackBerry rešenjem za pristup e-mailu, koje im omogućava da primaju i šalju mejlove na isti način kao na PC računaru, sinhronizuju kalendar, organizator, kontakte, sve to u realnom vremenu. Sa BlackBerry Storm telefonom korisnici će uvek biti onlajn i u kontaktu sa svojim prijateljima, kolegama i svojim najbližima zahvaljujući popularnim društvenim programima kao što su su Google, Facebook, MSN Messenger, Yahoo Messenger, Flickr, i drugim, specijalno prilagođenim za BlackBerry uređaje.

“Veoma smo ponosni što ćemo našim korisnicima ponuditi ovaj dugo očekivani pametni telefon, pogotovo u svetlu proslave našeg milionitog korisnika. Imajući u vidu veliki uspeh sa prethodno ponuđenim BlackBerry uređajima, siguran sam da će Storm u potpunosti zadovoljiti komunikacijske i multimedijalne potrebe kompanija i pojedinaca”, rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip.

Vip mobile je nagrađen priznanjem “IT Globus” od strane magazina Mikro PC u decembru 2008. godine za uvođenje BlackBerry rešenja u Srbiji i nada se da će ovu uspešnu priču nastaviti lansiranjem BlackBerry Storm smart telefona.
Vipovi stručnjaci za BlackBerry® Storm i druge modele iz palete Vodafonovih smart telefona su spremni da potencijalnim korisnicima u Vip centrima u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pokažu kako mogu da ih koriste u komunikaciji, kao i za pristup informacijama i zabavi u pokretu.

Za više informacija posetite www.vipmobile.rs

BlackBerry Storm smartphone
Preko svog revolucionarnog ekrana osetljivog na dodir, virtuelna tastatura na BlackBerry Storm smart telefonu reaguje slično kao prava tastatura, interfejs ekrana podržava pojedinačan pritisak, višestruki pritisak kao i pokrete za intuitivnu i efikasnu navigaciju, ali omogućava lako i precizno kucanje. BlackBerry Storm se može koristiti u normalnom ili vodoravno okrenutom položaju koji nudi i veći ekran za još lakše pretraživanje interneta, gledanje videa ili pisanje na potpuno virtuelnoj QWERTY tastaturi.

Bilo da obavljate on-lajn kupovinu ili vršite izmene na važnim dokumentima BlackBerry Storm smart telefon vam pruža žive slike sa zadivljujućom jasnoćom zahvaljujući 3.25 inčnom displeju sa 65K boja i rezolucijom od 480x360 piksela.

Za vrhunski multimedijalni doživljaj tu je medija plejer koji podržava brojne muzičke i video formate. Plejer može da se sinhronizuje sa kućnim zvučnicima putem BlackBerry® Remote Stereo izlaza ili sa iTunes® i tako omogući slušanje muzike dok su korisnici u pokretu. Još jedna od prednosti ovog telefona je kamera od 3.2 megapiksela sa podesivim zumom, autofokusom i jakim blicem koji pruža stalno osvetljenje tokom snimanja video zapisa.

Postojeće aplikacije obuhvataju:
• Facebook® za BlackBerry smart telefone
• Windows Live™ Messenger za BlackBerry smart telefone
• Yahoo® Messenger za BlackBerry smart telefone
• AOL® Instant Messenger™ za BlackBerry smart telefone
• ICQ® for BlackBerry smart telefone
• Flickr™ Photo Uploader za BlackBerry smart telefone
• YouTube™ za BlackBerry smart telefone

2

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Slazem se da je ova promocija jako dobra i korisna, a pogotovo mi se svidja to sto znam dokle traje i da se uslovi nece menjati. Kod Telenora na primer, uopste se ne zna dokle odredjena promocija traje. Cas do ovog datuma, cas do onog, pa se onda produzi ili skrati period itd... Drugo, nervira me to sto Telenor nekome deli sakom a nekome kapom pa korisnici ne znaju sta ih ceka. Ovako, kod VIP-a se jasno zna sta, kako i dokle.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Sve je to lepo.
Jos samo da se "maknu" 3G signalom van BG-a i bice sve jos lepse.
Slika

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

promenili su i info poruku sada je sve u jednom i mislim da je obračun isti kao i kod telenora znači obrada ja brža
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Venom, kada je na VIPu presek i koliko dana traje obrada "proslog meseca"?

I da, provera stanja na VIP postpaidu, koliko cesto se azurira?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

svakog 9 - 10 je presek stanja , 16 posle podne dobijas poruku o zaduzenju a 17 u toku dana dodje racun do 30 moras platiti .
azururanje je svakog dana tacno u 00:01 iza ponoci , dobijas ga tako sto ? posaljes na 1260 i nema vrdanja
:wink:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Znaci ne moze da se meri sa Telenorovim azuriranjem stanja.

A takodje ne moze ni sa MTSovim, ali tako jer ovaj potonji ne postoji :shock:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

sigi napisao:svakog 9 - 10 je presek stanja , 16 posle podne dobijas poruku o zaduzenju a 17 u toku dana dodje racun do 30 moras platiti .
E da, secam se da je bilo tako nesto defektno... Pa nit znam kad, nit znam sta se desava. Sve otprilike. Proverom si se naravno smarao preko 'upitnika' i SMS poruke... Kad mi je sve to do....sadilo, otisao pravac Plavci.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

U zivotu ne bih bio kod plavaca...Inace,meni je presek stanja 22og u mesecu.Koliko sam shvatio,imaju nekoliko obracunskih ciklusa,pa u koji upadnes.meni je doduse potpuno svejedno...kad racun stigne,odem i platim....ustvari,aktiviram placanje preko banke,i ne maltretiram se.Samo pogledam koliko je dosao racun i to je to....bez cekanja u redovima za placanje....Ovo mi je ubedljivo najbolja stvar na VIPu,udara na moju staru naviku od preko :wink: Sto da stojim u redu kad neko moze da odradi placanje umesto mene?

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od AquaZX »

Pa to valjda moze odavno da se bilo kakvi racuni placaju preko predefinisanih bankarskih naloga.

A zasto kazes da "u zivotu ne bi bio kod plavaca"? Meni se cini potpuno logicno da su "plavci" trenutno sa najboljom ponudom na srpskom trzistu. A odavno nisu ni najskuplji.

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

AquaZX presek je meni 17 i već 18 ide novi obračun mada ima i oko 10og.mom drugaru je tada a mni 17ti...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ma da... sve zavisi kad si postao njihov... tj. tek kad prodje mesec dana, vrse presek. Opet kazem, samo mi fali jos i taj broj da pamtim... Lepo znas, nov mesec, nov racun.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

AquaZX, prosto zato sto su mi iritantni,imam lose iskustvo sa njihovim korisnickim servisom od ranije,i ne zelim da kad imam problem sa njihovom uslugom,moram da im platim poziv,da bi mi problem resili.Bio sam na MTS,medjutim,iz cistog zadovoljstva sam i sa privatnim brojem presao na Vip....ok,ok,i zbog Storma naravno.Licno smatram da je ponuda za Storm uz Postpaid 900 paket trenutno najbolja na nasem trzistu.

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

Novi uslovi za koriscenje promocije - od 15. juna uplatom 200 din. kredita dobijate 2000 din. bonus kredita, 2000 SMS i 2000 MMS poruka u Vip mrezi koje traju 7 dana. (tako glasi tekst poruke dobijene od Vipa) Inace, kartica je aktivirana u maju tako da se moze desiti da vazi za sve korisnike.

Teniser
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 22. Feb 2009. 21:06
:: Sony Z2

Post od Teniser »

Nove cene: SMS je od sada 2,9 din. dok je uspostava veze 4,9 din. (bez PDV-a!) www.vipmobile.rs :uhuh: :uhuh:

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Sa porezima je 6.27din

:D

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ma dabogda im bile 6.027,oo
ajde nebilo vam tesko vidite ima li i jedna zemlja od svih bivsih jedinstvenih SFRJ ovo sto mi imamo ovaj harac , namet i danak u porezima odavno su prestali da nas sisaju sad deru i to na zivo :x
ovo im se nece na dobro zavrsiti

Odgovori