Heheh he a zaboravio si prelazak sa pripejda na postpejd po ceni od 1 din (pri tome se ne mislina kupovinu telefona nego samo kartice bez ikakve obaveze) BTW neke promocije do 1 juna neke do 1. septembra a kako imaju obicaj da svasta daju za leto (mislim na oba postojeca operatera) cene ce ocigledno ici dole. E onda ostaje nada da ce, zbog pojave mobilkoma, bar ostati na tom nivou pa da ce opet da idu dole.......
Pricam o novim telekomovim uslugama koje bi trebalo da pariraju "Tarifnim dodacima"... Ali lepo je sto si spomenuo i taj prelazak za dinar, cisto da se zna sta sve telekom ume
dobio danas info poruku...nisam isprobao još...
imam još nekih 360sms od telenorovih dodataka...
uh..ja ne znam da li sam tipi ili toki...znam da neti nisam...
MB Maneken, pa zavisi iz kog ugla gledas, mislim da procentualno gledano, najveci broj korisnika ipak salje poruke u lokalu. Ja sam na TIPI paketu poodavno, jos dok je bila ona plava tarifa a to je bas davno bilo. Neko vreme sam se zezao sa crvenom i zelenom dok je postojala, ali sada mi ovo najvise odgovara. VeNoM, proveri na 778
MB maneken, kazes tipi je skuplji,pa nisu oni za dzabe napravili te pakete.Evo ja npr. uopste ne zovem nikog,obavi po neki kratki poziv,mene zovu,a telefon koristim najvise za SMS.Tako da je za mene tipi paket odlican...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Bilo bi dobro da za pocetak stave dz SMS u lokalu (Mobilkom), a ostale da naplacuju malo vishe. Isto tako bi mogli da naprave malo vece razlike i sa razgovorima, tipa u njihovoj mrezi minut 5 dinara, sa ostalima 10, sa fixnim 15. Ok, to su samo moje ideje.
Tja CRO je CRO, AUT je AUT a SRB je SRB. Tesko da ce moci da daju tako ozbiljne povoljnosti kad moraju da grade mrezu od nule i skupljaju korisnike. Pre bi mogli da igraju na varijantu da je poziv ka svim mrezama isti plus da lobiraju na prenosivosti broja. Posto tesko da ce neko da menja mrezu ako mu je ceo imenik kod vec postojecih operatera OK mozda neko i hoce ali treba stvarno biti rasipnik pa preko noci podici cenu vecine svojih poziva, mada bice i takvih kao sto ce biti i onih koji ce uzeti njihov broj samo da bi bili "posebni" tja Zemlja SRB ti je ovo
E ljudi jel se ovo naplacuje, ja evo saljem poruke i nista
tj. na racunu mi pise da sam u minusu
Kako ce to da mi naplate, s obzirom da sam registrovao pri pejd broj??
A zasto bi uplacivao ako mogu da idem u minus do beskonacnosti? Ili mozda do 5 eura? Ako je ovo drugo onda je to 500 besplatnih poruka, i opet registrujem drugi broj pa jos 500 besplatnih poruka, a posto imam 4 broja to je 2000 poruka
Pa to je preskupo tj. previse!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.