“Vodafone Serbia“ u junu

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

“Vodafone Serbia“ u junu

Post od MB maneken »

Mozda objave da je novo ime “Vodafone Serbia“ posto oni neki partneri sa Vodafonom :)

Junski start 061

"NOVI operater", kako trenutno "Mobilkom Austrija grupa" naziva svoju beogradsku kompaniju, saopštiće svoje "pravo ime" 1. juna. Naime, tada bi u Srbiji trebalo da proradi ovaj treći mobilni operater, koji je za licencu platio 320 miliona evra. A, prema uslovima iz te licence, do 1. decembra ovaj operater mora da pokrije GSM signalom najmanje 20 odsto teritorije i auto-puteve od Beograda ka Zagrebu, Nišu i Subotici.
- Pozivni broj "Novog operatera" biće 061, a mrežu ćemo pustiti u rad u skladu sa postavljenim rokovima - kaže Dubravka Jusić, šef odeljenja za komunikacije "Mobilkom Austrija grupe". - Pripreme, za sada, teku odlično, prema usvojenom planu rada.
"Novi operater"je već zaposlio oko 250 srpskih stručnjaka, najviše u sektorima informacionih tehnologija, korisničkog servisa, prodaji i marketingu. Uz to, počela je i saradnja sa nekoliko srpskih kompanija, koje će biti lokalni partneri u razvoju mreže.
- Uložićemo u Srbiji više od 200 miliona evra - najavio je ranije Boris Nemšić, predsednik "Telekoma Austrija" i prvi čovek "Mobilkom Austrija grupe". - Naš strateški interes je širenje na Balkanu, jer želimo da postanemo regionalni lider u mobilnim telekomunikacijama, a sa srpskim tržištem znatno smo bliži cilju.

http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-04-12

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Pre mislim da ce se zvati "Mobilkom Srbija" jer je ipak to Mobilkom a ne Vodafone iako imaju partnerski odnos sa njima i nude njihove usluge kao sto je Vodafone Live. Nadam se samo da nece biti skupi kao Vodafone, jer je poznato da je to jedna od najskupljih mreza, mislim da ce ipak biti nesto jeftiniji od Telenora, da bi u startu privukli sto vise korisnika. Jos kad proradi prenosivost broja iz mreze u mrezu uz zadrzavanje istog pozivnog broja za mrezu kao sto je naprimer u Spaniji.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ma sve ce da bide dobro ja cu odmah da kupim njihovu karticu da vidim kakvi su sta nude jos ako nude neki dobar telefon ono kao 1 evro bice suuuper.ali ne zaboravimo ovo je srbija
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ko sledeci kaze - telefon za jedan evro, da bog da mu rikno displej! alo ljudi, za jedan evro nema hrvatska, nema slovenija, rumunija, bugarska, makedonija, bih, albanija, i ko god se malo razume, znace da nece biti tih gluposti od jedan evro, vec, najverovatnije isti paketi kao telenor i telekom, sa 60-70% njihove vrednosti ..
There is no knowledge that is not power

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Evo i ja da se pridruzim....Ja bi dao max 1000din za ratu tj racun mesecno....josh nek ponude neki dobar fon za 10000din za pocetak i bice super...
Samo bi vole o da vidim onaj favorite broj tj besplatan broj....
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Igoritza napisao:ko sledeci kaze - telefon za jedan evro... za jedan evro nema hrvatska, nema slovenija, rumunija, bugarska, makedonija, bih..

U pravu si, svi imaju i za manje od jedan evro, tipa 1 kuna, 1 tolar, 1 kon. marka, 1 lej, 1 lek, 1 denar ...

sto kod nas mora 1 evro, neka bude 1 dinar jer je to nasa valuta.

http://www.t-mobile.hr/2/20-90-80-00-00.asp

http://www.mtel.bg/info/promotions/inde ... ionID=1573&

--->

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

MB maneken, pa nije bas da ne idemo u korak sa svetom :) Nas telekom daje telefone za "1 evro" :)
N1112 je 99 dinara, SE K310 i K510 su 200 dinara... Sigurno ce biti i 1 dinar, samo da dodje trenutak za to. Ako on zaradjuje stotine evra na tebe, tih 200 dinara njemu ne znace nista; a korisnik se primi.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Igoritza napisao:..... koje su sastavljala maltretirana deca u maleziji!
:lol: :lol: :lol:

Mislim da će ovo da postane žargon.

E stvarno ne razumem te glupe operatere što više ne poslušaju nas zahtevne korisnike. Lepo N73/95 (stvar izbora) za 1 dinar, 200 dinara mesečna pretplata u koju ulazi 486 minuta pričanja u zemlji i 273,5 minuta van zemlje, besplatan SMS MMS i internet, i 24 sata prelepu hostesu obučenu da popravlja isti (telefon) i raspoloženje (nam).

:)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Igoritza napisao:ali ja kao korisnik symbian telefona - po**rem se na k510i i socijalne nokie! pa pre bih nosio 3210 nego te olosh telefone, koje su sastavljala maltretirana deca u maleziji!
A Symbian kao sastavljaju finski inžinjeri :lol:
Kad neko (nekad) bude (približno) izjednačio CENU mobilne i fiksne biće my Hero, dotle je sve :wacko: Znate već kako je strancima čudna ona fora "e, dodaj mi fiksni da zovem kuću"
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Cuti gargamel4... :) Neki ljudi iovako misle da je tako nesto moguce.
Nemoj neko da se primio na ovo sto je gargamel4 napisao :)
(tako je i predstavnik Telenora bio duhovit kada je rekao da Telenor ide direktno na 4G, pa se cela tema o Telenorovim 3G uslugama pretvorila u nekakve price o 4G tehnologiji i o tome da ce Telenor to mozda stvarno da uvede, a da preskace 3G jer je zastareo.)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Igoritza napisao:koje su sastavljala maltretirana deca u maleziji!

Ne znam koje sastavljao telefone, ali znam gde god ima tri i vise mobilnih operatora, postoje telefoni za 1 evro tj. za 1 nacionalnu valutu i naravno ugovornu obavezu od dve godine.

Naravno gde ima dva mobilna operatora, takve stvari su nezamislive ali eto i kod nas dolazi prvi jun.

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

I dalje pričaš istu priču ... i dalje samo na prazno ... daj, Boga ti, celu priču ... da vidimo celu ponudu!

Kakav kralj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samsung Omnia HD 8GB

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Jorgovan napisao: i dalje samo na prazno ...
Ono sto je sada trenutno konkretno je:

mreza se zove TopNet
- kod mreze je 220 05
- kako ce se to ispisati na displeju aparatra zavisi iskljucivo od doticnog aparata (pod kojim imenom je mreza memorisana)
- pusten je jedan sektor na 900 Mhz radi testiranja (u pravcu Genexa)
- komercijalni start do 01.06.2007

Odgovori