novi mts-ov paket u najavi: myBEL
novi mts-ov paket u najavi: myBEL
u sklopu kampanje oko EXIT-a 07, krece i kampanja za novi paket namenjen mladima. sve sto znam je da ce pretplata biti 500din (590 sa PDV-om) i da ce sadrzati 150 poruka i 150 minuta prema BILO KOJOJ mrezi. da li je ovo tacno, videcemo uskoro.. vidi se da se blizi 1. jun, dan kada krece novbi operater..
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
A u oglasima pise da se dobija:
-poziv ka svim myBEL brojevima: 2,9 din/min; za vreme EXIT-a - 0 din!
-SMS za vreme EXIT-a - 0,5 din
-MMS - samo 8 din
-3G pozivi - 0 din ka drugim myBEL brojevima za vreme EXIT-a
-surfovanje 50% jeftinije
-popusti za buduce koncerte i manifestacije koje organizuju mt:s i Exit i ekskluzivno pravo kupovine karata pre njihovog pojavljivanja u maloprodaji
---
pretplata i besplatni minuti se ne pominju... videcemo...
-poziv ka svim myBEL brojevima: 2,9 din/min; za vreme EXIT-a - 0 din!
-SMS za vreme EXIT-a - 0,5 din
-MMS - samo 8 din
-3G pozivi - 0 din ka drugim myBEL brojevima za vreme EXIT-a
-surfovanje 50% jeftinije
-popusti za buduce koncerte i manifestacije koje organizuju mt:s i Exit i ekskluzivno pravo kupovine karata pre njihovog pojavljivanja u maloprodaji
---
pretplata i besplatni minuti se ne pominju... videcemo...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Novi postpejd paket MTS-a
Cetvrtak, 3. maj 2007. 17:23
Mobilna telefonija Srbije (MTS) od 1. maja ove godine ponudila je novi "My BEL" postpejd paket, u kome svi pozivi ka "My BEL" brojevima koštaju 2,9 dinara za minut, a u vreme održavanja Egzita i manifestacija koje podržava MTS, pozivi ka svim takvim brojevima biće besplatni.
SMS poruke u vreme trajanja Egzita i manifestacija koje podržava MTS naplaćivaće se 0,5 dinara, na uključene 3G servise neće biti plaćanja dodatne nadoknade, video pozivi ka svim "My BEL" brojevima u vreme Egzita biće besplatni, dok će MMS poruka koštati osam dinara.
"Surfovanje" po Interenetu, preko GPRS-a, biće 50 odsto jeftinije u odnosu na ostale postpejd korisnike, a svakog meseca korisnik će imati 150 besplatnih SMS poruka i 150 besplatnih minuta razgovora u okviru 064/065 mreže.
Izbor "My BEL" tarifnog profila podrazumeva zaključenje ugovora u jednoj od poslovnica MTS-a na početni period od najmanje 24 meseca, s mesečnom pretplatom od 500 dinara.
Svi korisnici koji predju na "My BEL" postpejd paket, automatski stiču pravo na popuste pri kupovini karata za buduće koncerte i manifestacije koje budu organizovali i podržavali MTS i Egzit.
Korisnici će imati i eksluzivno pravo kupovine karata pre njihovog pojavljivanja u maloprodaji, uz mogućnost besplatnog preuzimanja posebnog sadržaja sa MONDO WAP portala i besplatne informacije o zanimljivim sadržajima i dešavanjima, navedeno je u saopštenju.
(Tanjug)
http://www.naslovi.net/search.php?q=mts ... _option=on
Cetvrtak, 3. maj 2007. 17:23
Mobilna telefonija Srbije (MTS) od 1. maja ove godine ponudila je novi "My BEL" postpejd paket, u kome svi pozivi ka "My BEL" brojevima koštaju 2,9 dinara za minut, a u vreme održavanja Egzita i manifestacija koje podržava MTS, pozivi ka svim takvim brojevima biće besplatni.
SMS poruke u vreme trajanja Egzita i manifestacija koje podržava MTS naplaćivaće se 0,5 dinara, na uključene 3G servise neće biti plaćanja dodatne nadoknade, video pozivi ka svim "My BEL" brojevima u vreme Egzita biće besplatni, dok će MMS poruka koštati osam dinara.
"Surfovanje" po Interenetu, preko GPRS-a, biće 50 odsto jeftinije u odnosu na ostale postpejd korisnike, a svakog meseca korisnik će imati 150 besplatnih SMS poruka i 150 besplatnih minuta razgovora u okviru 064/065 mreže.
Izbor "My BEL" tarifnog profila podrazumeva zaključenje ugovora u jednoj od poslovnica MTS-a na početni period od najmanje 24 meseca, s mesečnom pretplatom od 500 dinara.
Svi korisnici koji predju na "My BEL" postpejd paket, automatski stiču pravo na popuste pri kupovini karata za buduće koncerte i manifestacije koje budu organizovali i podržavali MTS i Egzit.
Korisnici će imati i eksluzivno pravo kupovine karata pre njihovog pojavljivanja u maloprodaji, uz mogućnost besplatnog preuzimanja posebnog sadržaja sa MONDO WAP portala i besplatne informacije o zanimljivim sadržajima i dešavanjima, navedeno je u saopštenju.
(Tanjug)
http://www.naslovi.net/search.php?q=mts ... _option=on
Nesto mi ovde nije jasno... najmanje 24 meseca se vezujem za sta? Koriscenje paketa? Povoljnije karte za koncerte? Ocekujem da ce opterecenje mreze za vreme EXIT-a opet biti nepodnosljivo, tako da mi se ovo uopste ne dopada. Plus minut van mreze 11,50 din (bez PDVa), sto je opet na najmanje 24 meseca neprihvatljivo, i besplatni razgovori i povoljnosti jednom godisnje, ili onda kada oni to zele? Neka hvala.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pazi stvarno, na 24 meseca... Jbg kakva navlakusa, da ne poverujes... Od kad se pri prelasku na post paid sklapa ugovor na 2 godine? Jel to nesto novo ili ja nsiam u toku? U vreme kad sam ja presao sa pre paida na post paid nije bilo tog vremenskog roka... Doduse to je bio ondasnji Mobtel a sa Telekomom i post paidom bas i nemam nekog iskustva mada trenutno koristim pre paid... U svakom slucaju ja se bas i ne bih usudio da se obavezem na taj period s obzirom da dolazi i 3. operater pa ce samim tim i cene ici dole, osim za one koji potpisu ovakvo nesto..
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Azimuth, za one koji otpisu ovako nesto i sve one koji su uzeli telefone (uzgred postoji opcija otplate telefona,ali je krajnje nepovoljnja,u telekomu moras da otplatis sve preostale pretplate da kraje ugovora.....),a ovaj rok od 24 meseca vazi samo za te specijalne pakete i aparate,obicna promena nema duzinski rok....
D500&E71
- loki13
- Expert
Azimuth, pa ovaj paket je dosta povoljniji od recimo bel150,jer je ovde pretplata ukupno 590 din sa 150 min poziva u 064/065 mrezi i 150 sms poruka + svi ostali popusti (sms,3g,gprs,pozivi....jedino sto to ne vazi za ostale mreze 063/062/061),dok je bel150 pretplaa ukupno 885 din,i tu imas 150 min razgovora (120 064/065 i 30 063/062) i 150 poruka.
U principu slicno(minuti i poruke),a toliko razlicito(24 meseca,nema nista za druge mreze......)
U principu slicno(minuti i poruke),a toliko razlicito(24 meseca,nema nista za druge mreze......)
D500&E71
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma sve je to ok ali ko je lud da se obaveze na 2 godine? Ja prvi nikad ne bih na tako nesto pristao iz jednostavnog razloga sto ti kad sklopis taj ugovor mozes slobodno u dupe da se sutas koliko god zelis ali si u obavezi da placas pretplatu naredne 2 godine iako imas npr. povoljniju, po tebe, varijantu kod istog ili drugog provajdera..To je vrlo bitna stavka ugovora koja je onako sitno napisana verovatno negde na dnu strane pa koga za'ebu za'ebali su ga i to onako momacki.loki13 napisao:Azimuth, pa ovaj paket je dosta povoljniji od recimo bel150
I zato kazem da je bolje ako vec hoces da budes na post paid-u da sklopis neki drugi ugovor bez te vremenske klauzule pa jednostavno kad ti dune da raskines ugovor to mozes vrlo lako i uraditi bez nekih probema.
Jednostavno skupo je to na 2 godine jer ce cene sigurno ici dole kao sto su i svih ovih proteklih godina a tebi ta pretplata ostaje tih 500din+pdv
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ono sto je mene izistinski iziritiralo sa ovaj prepaid/postpaid paketima je to da sam se ja razmisljao da predjem na postpaid i rekli su mi da nema problema (samo sto mi momentalno nisu tutnuli papir pod nos). E ja sam se napravio naivan i pitao sta ako se to meni ne svidi (citaj skupo mi je, ili ne trosim to sto imam)? Rekli su mi da u svakom momentu mogu da raskinem ugovor, ali mi propada broj, a kako imam lep broj, nisam blesav da ovako nesto uradim i zeznem se. Prvo da postanem apsolutni vlasnik svog broja, a onda da mogu s njim da se setam gde i kako hocu, i da placam sta meni odgovara,a ne sto neki baya tamo misli da je dobro za mene. Valjda ja znam sta meni najvise treba.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- loki13
- Expert
miodrage, pa ako mislis da manje trosis a na telekomu si,trebalo bi da ti odgovara bel sms tarifa,pretplata je oko 230 dindzi (sa pdv-om),a u nju ulazi 100 sms-ova,10 min poziva za 064/065 i 1mb free gprs-a,posle istrosenih poruka sms se naplacuje 1.5 din (sa pdv-om),a pozivi su malo skuplji!
Razmisli,ja ovu tarifu koristim za drugi telefon i extra sam zadovoljan
Razmisli,ja ovu tarifu koristim za drugi telefon i extra sam zadovoljan
D500&E71
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa vidis loki, meni je to malo, meni treba oko 1h razgovora na obe mreze, treba mi oko 130 sms-ova mesecno, i flat 3G internet, ali full access, tj. da mogu da pristupim svemu sto pozelim. Ustvari, kad bolje razmislim, ako imam flat 3G, koji ce mi obicni razgovori? zvacu preko VoIP-a
P.S. Meni telefon mnogo sluzi i za placanje parkinga. E mozda i to da ubace

P.S. Meni telefon mnogo sluzi i za placanje parkinga. E mozda i to da ubace

- loki13
- Expert
miodrage, pa oko ja sam ti naveo primer gde za malo novca,dobijas svasta!
Pa nemam pojma,pogledaj bel100 ili neki drugi,gledaj prvo novcano sta ce te zadovoljiti,a tek posle usluge i gratisi....... Jer na svim bel tarifama ista je cena poziva ka 063/062 (oko 12 din/min sa pdv-om) i onda znas koliko ces otprilike trosit,pa neka ti to bude reper za pretplatu.
JA recimo na ovoj bel sms tarifi imam oko 500 din racun,sa pretplatom,alu tu mi je i 20-25 min poziva ka telenoru,vise mi tako odgovara nego da uzimam telenorov paket vise price 500 (tu ti u tih 500 dindzi ne ulazi nista,tako da bih se tesko uklopio).
Pa nemam pojma,pogledaj bel100 ili neki drugi,gledaj prvo novcano sta ce te zadovoljiti,a tek posle usluge i gratisi....... Jer na svim bel tarifama ista je cena poziva ka 063/062 (oko 12 din/min sa pdv-om) i onda znas koliko ces otprilike trosit,pa neka ti to bude reper za pretplatu.
JA recimo na ovoj bel sms tarifi imam oko 500 din racun,sa pretplatom,alu tu mi je i 20-25 min poziva ka telenoru,vise mi tako odgovara nego da uzimam telenorov paket vise price 500 (tu ti u tih 500 dindzi ne ulazi nista,tako da bih se tesko uklopio).
D500&E71
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Meni ipak za sada najvise odgovara moj prepaid. Mesecna potrosnaj mi je oko 2000, a sumnjam da bih i na drugim paketima potrosio manje s obzirom na sta meni ide najvise novaca. Jos bih se samo vishe izivcirao sto mi propadaju besplatni minuti. Zali Boze i za jednu sekundu, a kamoli minut.