mts: NETI=TOKI, o cemu se radi?!?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

mts: NETI=TOKI, o cemu se radi?!?

Post od djoxie »

Koristim neti tarifu na svojoj 064 kartici iskljucivo za razgovore sa 064/5 i fiksnom mrezom jer postoji opcija da se izabere omiljeni pozivni broj, u mom slucaju 021, i juce mi odjednom stize poruka od mts-a:

"Postovani, od 12.05. vasa tarifa je TOKI. Pored savih prednosti vase nove tarife i dalje mozete da koristite i sve pogodnosti iz NETI tarife. Info 064 789"

Naravno, pretpostavljate da ni na broju 789 ni na sajtu mts-a nisam nasao objasnjenje. Da li neko zna o cemu se radi? :? :? :?

ceki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 10:18

Post od ceki »

to sam video juce kod ortaka jednog, pa postoji pretpostavka da su jednostavno ugasili NETI tarifu, i prebacili sve korisnike na TOKI, naravno bez prethodbog obavestenja...

dusan78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jun 2007. 07:45
:: note 4

Post od dusan78 »

Zvao sam juce 064-789, operaterka mi rece da su sad toki i neti jedna tarifa i da ce danas da
objave na sajtu detaljne informacije.

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

ok, ovako
neti je ukinuta
uvedena je laki (lucky)
sustina je u sledecem
minut u mrezi 2.9
van mreze 6.5 ili tako nesto
sms 2.9
uspostava veze 2.9
neko bi rekao sve kao kod telenora ali ima jedna mala izmena
tarifiranje je na sekund
toliko sam ja saznao
Remember, remember
The 5th of November

nemanjans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jun 2007. 08:41

Post od nemanjans »

znaci to je tarifa vise za razgovore. sms je malo skuplji, al su zato razgovori jeftini. mt:s uzvraca odgovor telenorovim novim prepaid tarifama. samo nek se takmice! :roll:
ovo su verovatno cene bez PDV?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pok sve je to u redu ali zašto tarifiraju uspostavu veze?i to još 2.9din.ako je to laki/lucky/onda smo mi mnogo nesrećni
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

laki je isti kao Telenor jer i Telenor tarifira na sekund...
Izgleda da ce u buduce na izbor operatera uticati reklame i ono "gde svi, tu i ja"...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo upravo sam zvao Call centar, javio mi se neki sav pogubljen lik, kaze jeste, to od sutra ide ta Lucky tarifa. Pitam kako da se prebacim bla bla... i tu padnem na dupe kad sam cuo odgovor: ne znam ja, zovite vi sutra, ionako je poziv Call centru besplatan. znachi od soka nisam uspeo da ga pitam hoce li mi sutra isto tako neko zbunjen davati odgovore.
Za ovaj 3G na prepaidu, niko jos nista ne zna. Kao da zovem iduce nedelje, tada ce imati potpunije informacije. Mis'im stra'ota.
Ej, da nas forumashe pochnu da obavestavaju o svojim potezima, mi bi im odradili bolji posao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Re: mts: NETI=TOKI, o cemu se radi?!?

Post od vlada1970 »

djoxie napisao:Koristim neti tarifu na svojoj 064 kartici iskljucivo za razgovore sa 064/5 i fiksnom mrezom jer postoji opcija da se izabere omiljeni pozivni broj, u mom slucaju 021,
prijatelji , posto nemam mts broj , nego sve Telenorove , ova opcija mi izgleda vrlo primamljivo . znaci ako je tacno , ja bih izabrao 011 kao svoj omiljeni pozivni broj i sa svima u Beogradu bih pricao jeftinije. jel tako ?

evo sad obidjoh mts sajt i ne nadjoh nista o tome . u prepaid sekciji na njihovom sajtu , ima samo o "friends&family" brojevima . :shock:

ili ja ne znam da nadjem .

moze li neko da mi postavi link ovde gde bih pogledao koliko kosta minut prema tako izabranom pozivnom broju ?

hvala unapred Vlada 8)

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

as asked for

I za kraj, jedno iznenađenje: imate pravo da odaberete jedan pozivni broj fiksne telefonije, pri čemu će Vam se pozivi koji počinju tim pozivnim brojem tarifirati kao da ih pravite unutar mreže.

i link

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2102
Remember, remember
The 5th of November

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

hvala batancev , evo sad i ja videh . prevideo sam to u neti tarifi :)

ovo nije lose samo kad bi ostalo ovako i u ovoj laki tarifi . to znaci da bih mogao , ako i u lakiju bude , sve brojeve fiksne iz BG-a da zovem kao da su unutar mreze . ludo i zanimljivo . a to bi bilo po ceni od 2,9 bez pdv-a po minuti , sa normalno 2,9 din bez pdv-a za uspostavu veze . nije lose , nije lose , samo da ostane u lakiju . 8) mada nesto sumnjam sad kad razmislim , jer ni Telenor ne da dodatke sa novim pre paid tarifama da se koriste a ovaj laki je kopija toga .

jel to logicno drugovi ? ili da sacekamo pa da vidimo ? 8)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

sudeci po poruci koju su mi poslali, opcija omiljenog pozivnog broja se preselila u toki tarifu.
neozbiljno je sa njihove strane da im bar na sajtu nema nikakvih informacija bar nekoliko dana pre promene uslova.
sramota i neprofesionalnost!!!
::luv phonez::

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

laki tarifa ovde
nije toliko losa za one koji su na prepaidu

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2102

na drugi pogled sve tarife su izmenjene
za vise

toki

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2100

tipi

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2101
Remember, remember
The 5th of November

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

laki mi se cini kao interesantna jer je kao Telenorova "prica" ali najvise za 064/065 mrezu .

toki tarifa i popust na omiljenu zonu vidim i nije nesto extra jer je minut 8,26 prema toj zoni .

mislim , sta ce nekom ta omiljena zona , kad u lakiju u "Ceni ostalih poziva u nacionalnom saobraćaju" - druga stavka , ima cenu od 7,55 dinara sa pdv-om vec . jeste da prvi minut zbog ukljucivanja veze kosta 7,55 +3,42 dinara , ali onda je drugi vec 7,55 . tako da ta omiljena zona nije nesto narocito po meni .

8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

da li se meni ovo čini ili je cena jednog sms nekih 1.18 din a?ja mislim da sam ova tipi tarifa ali ostaje da se vidi kako stvari stoje
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

jeste venom , u tipi-ju je sms 1,18 sa pdv-om a svaki 8-mi sms ti je besplatan .

pozovi 778 pa proveri koja si tarifa 8) bar je kod vas zvanje call centra dzabe :roll:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

proverio sam vlado i tako je.poruka je takva pozive još nisam video.svidja mi se ovo poruka za 1.18din ali kada bi bila još pola dinara jeftinija što je veoma moguće.
inače korisnik sam i 63 mreže ali njihov servis ne zovem jer sam ih nekoliko puta pitao nešto na šta nisu dali odgtovor.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A sada je neki promo period valjda do 1. septembra akosam ja dobro razumeo, paje svaki drugi SMS dz. E sad, trenutno ja ne mogu da promenim svoju tarifu, osim u Toki, a trenutno sam Tipi. Hocu Laki :) Automat jos ne nudi mogucnost za prelazak na Laki tarifu.
Inac eimao sam definisano 3 F&F broja, i pre nekoliko dana sam aktivirao Omiljeni broj. I sada nemam vishe F&F brojeve, osim tog omiljenog. Mis'im... stvarno... Sad cu da ih zovem i da im se naj***m keve.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

ja sam evo sad pre pola sata caletu promenio njegovu toki tarifu na laki bez problema preko 778 . 8)

venom , ma dobro je i 1,18 po sms-u , jer ne moras unapred da se odlucujes kao u Telenoru sa dodacima, da li hoces 50,200 ili 400 poruka za mesec dana po povoljnijoj ceni . nego koliko potrosis , potrosis a po pristupacnoj ceni a i ne ogranicavaju te na mesec dana kao sa dodacima .

isto kao kod "poruka" u Telenoru .

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od djoxie »

da, ok je to za poruke od 1,18, ali fora je da se u tipi tarifi razgovor tarifira po minutu, i eto ti zajeba :) uvek ima neko ali..
no, bitno je da su poceli da se bore za nas i spustaju cene, setite se samo kakve su bile cene pre samo godinu dana, pre telenora.. velik pomak, zar ne?
::luv phonez::

Odgovori