OK, mozda ovo bash i nije topic za ovu sekciju, ali naleteh danas na jedan chlanak, pa rekoh da ga podelim sa vama, da vidite da ni u Americi nije sve tako ruzichasto kada je mobilna telefonija u pitanju:
ni meni nije jasno zasto telenor naplacuje kol centar i ostale stvari, tipa govorne poste, a i vip ce da naplacuje govornu postu od 2008. ali kod telenora mozete da odete u prodavnicu i oni vam daju svoj telefon da zovete 9863 kad ne znaju sta da vam kazu ili ih mrzi.
Preslušavanje govorne pošte je besplatno, ne znam odakle ti (pogrešna) informacija da se naplaćuje?
O naplati CCa je bilo priče 100 puta do sada, takva im je poslovna politika i očigledno ne nameravaju da je menjaju. Unazad godinu dana, CC sam zvao možda 2 puta, oba puta sam vezu dobio odmah, odgovor dobio odmah i REŠENJE dobio odmah! Meni to vredi 9.9 din + PDV.
NikolaBJ - Koliko puta si zvao (bilo čiji) CC u poslednjih godinu dana?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.