Kako to rade Ameri

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Kako to rade Ameri

Post od Kamiondzija »

OK, mozda ovo bash i nije topic za ovu sekciju, ali naleteh danas na jedan chlanak, pa rekoh da ga podelim sa vama, da vidite da ni u Americi nije sve tako ruzichasto kada je mobilna telefonija u pitanju:

http://gizmodo.com/gadgets/announcement ... 275374.php

Bash me interesuje shta bi se desilo da se ovako neshto dogodi u Srbiji... :D:D

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Telenor sa ovakvim "mušterijama" nema problema, naprotiv, na njima ostvaruje dodatni profit... :D

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

ni meni nije jasno zasto telenor naplacuje kol centar i ostale stvari, tipa govorne poste, a i vip ce da naplacuje govornu postu od 2008. ali kod telenora mozete da odete u prodavnicu i oni vam daju svoj telefon da zovete 9863 kad ne znaju sta da vam kazu ili ih mrzi. :)
SE k800i +1gb +mps60 :-)

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Preslušavanje govorne pošte je besplatno, ne znam odakle ti (pogrešna) informacija da se naplaćuje?
O naplati CCa je bilo priče 100 puta do sada, takva im je poslovna politika i očigledno ne nameravaju da je menjaju. Unazad godinu dana, CC sam zvao možda 2 puta, oba puta sam vezu dobio odmah, odgovor dobio odmah i REŠENJE dobio odmah! Meni to vredi 9.9 din + PDV.

NikolaBJ - Koliko puta si zvao (bilo čiji) CC u poslednjih godinu dana?
Samsung Omnia HD 8GB

Odgovori