batancev pa sam si već u svom postu rekao koje su to usluge kod telenora i vipa, a je se izvinjavam što sam se pogrešno izrazio.
Usluge su maltene iste, slične, u
suštini ista stvar...
ETC karticu ima malo ljudi, to ne možeš da računaš kao prednost, sms2mail je radio još od kad je krenuo da radi mobtel-u wap portal čuveni "vivo za sve živo" ne sećam se dal se tako tačno zvalo ali ne znam zašto sada nema, a što se tiče sms dopune loše si čuo, nikakve veze nema tarifa, i ajde molim te objasni mi kako si ti to pre 2 godine koristio sms dopune, kad je ta usluga u telekomu uvedena 1. septembra 2006. Pričaš napamet! U to vreme je bilo preuzimanje mobtela, i čim je krenuo Telenor imala je mogućnost sms dopune, i još nešto zaboravljaš, kod telenora je moguće kreditiranje prepaida sa drugog prepaid, a kod mts-a ne.
A zaboravljaš da mts nema portal kao "Mol telenor" provera listinga, potrošnje, etc...i za prepaid i za postpaid. Vejujem da je ova usluga korisnija od svega što si naveo.
A kad si već krenuo sa tim klinarskim forama kao halo ton, telenor ima sms nadimak..Ovo niko drugi nema.
No ko da je uopšte bitno ko je pre uveo uslugu, bitno je kako je sada...
Jedino što ima mts a nemaju drugi (i što može da bude adut) je ortak lokator, ali ta usluga je beskorisna kad gprs ne radi pravilno...
A što se tiče call centra mts-a, mora se priznati da se popravljaju, pre par meseci je bilo
neverovatno čekanja nikad kraća od 30ak min, sada je situacija malo bolja, ali i dalje još uvek mora dugo da se čeka (burazer i keva su mi 64 pa znam), malopre sam zvao sa pre, čekao sam 5min 40sec, a sa postpaida u proseku 2min.
Kod telenora se plaća simbolčno 8 din, a ko je baš veliki cincar ima savršen sajt na kome može da nadje apsolutno svaku informaciju, redovno ažuriranu, a postoji i e-shop.
Dok kod mts-a na sajtu objavljuju netačne informacije, i neredovno se ažurira...Estetiku neću da komentarišem...Znači ako ti nešto treba, negine ti čekanje na 789.
miodrage
Pa ne znam migi, ja nisam platio, a imam stalno ikonicu na svom telefonu. Jedino sto ne mogu da se konektujem, a i tome iskreno zabole jer to jos nije to. Za TV imam kuci, ne pada mi na pamet da idem ulicom i gledam TV na mobilnom, toliko lud nisam.
ti ne plaćaš jer ga ne koristiš, ali silan narod plaća pretplatu na 3g (zatupljen science fiction reklama), koji ne radi..
Isto važi za mobile tv..
Ja sam svaki svoj telefon probao u specijalizovanoj prodavnici telefona, ili kod nekoga ako sam vec video. Nisam lud da se obavezujem na robiju u trajanju 2 godine zbog jednog pisljivog telefona.
Ti imaš sreće pa ti u nekoj od radnji daju da čačkaš telefon, što je jako redak slučaj, najčešći scenarioje da ni pri kupovini ne sme da se proba telefon. A šta će onaj ko nema 300 evra u džepu, pa njemu je jedini način da kupi telefon da plaća po 1000 dinara svaki mesec.
vi imate specifične slučajeveve
batancev ti imaš ETC i imaš devojku sa besplatnim Wi-fi-om

, i još ti mreža radi korektno...Takododje
miodrage.
...pa vama više odgovara mt:s i to je OK, ali činjenica je da
većini nije tako...
veliko izvinjenje adminu za off...