MTS: Novi tarifni profil KUL

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

MTS: Novi tarifni profil KUL

Post od batancev »

MTS: Novi tarifni profil KUL od ponedeljka
Nedelja, 15. jul 2007. 17:41

Mobilna telefonija Srbije (MTS) je za svoje prepaid korisnike pripremila novi tarifni profil KUL koji će imati istu cenu razgovora "ka svim mrežama" od samo 4,8 dinara po minutu, dok će slanje SMS poruka koštati 1,9 dinara.

Korisnici tog tarifnog profila, koji će u ponudi biti od ponedeljka, 16. jula, imaće mogućnost izbora tri "Friends - Familiy" broja prema kojima minut poziva košta samo dva dinara.

GPRS tarifa za prenos 100kB podataka biće pet dinara, a uspostava veze za odlazne pozive 1,5 dinara.

(Tanjug)

pocelo je, pocelo... :lol: :D :) ;)
jadan vip...
Remember, remember
The 5th of November

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

divno još samo sada vip da skine svoje cene.ali ne bi bilo loše da npr bel400 po istoj ceni postane bel800 a?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Konkurencija je čudo!

E ovaj mt:s hitno mora da raspiše konkurs za neki kreativni tim da im smislja pakete! :? :unsure:

Stvarno da nije Vip i Telenora oni bi imali samo jedan pre paid i jedan postpaid paket! :oops:

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

libo me uvo
sve dok cene padaju neka su kreativni koliko i zgazena jagoda kao sto to neko lepo rece
a i na kraju krajeva mts mozda ide oko cena druga dva operatora ali zato ima usluge koje ni jedan ni drugi nemaju
da ne nabrajam...
Remember, remember
The 5th of November

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Aj' nabroj, tako ti Boga ... ili ćeš i ti da počneš kao MB Maneken sa "ortak lokatorom" i "TV na mobilnom"?
Samsung Omnia HD 8GB

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

npr. 065 broj po zelji, moj favorit ETCNET
http://www.etc.org.yu/telekom.htm
halo ton, WLAN jes da je skup ali..., 980+ bez ikakvih ogranicavanja, sms dopuna jos mnooooogo pre nego sto je telenor imao u planu da kupi mobtel, lokacijski servisi, sms2mail, osiguranje za dz za postpaid korisnike...
naravno imaju i drugi svoje adute
npr telenor ima tarifne dodatke i ... sta jos...a da nista
ali i to im je dovoljno da budi konkurentni u prepaidu
Remember, remember
The 5th of November

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

E, sad još nabroj šta od toga koristiš, ako ti nije teško ... pa da razjasnimo sve ... :uhuh:

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna tačkicama!

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

batancev, većinu toga što si naveo imaju ili Telenor ili Vip, samo pod drugim nazivom...

A od toga svega što si naveo, koristan je samo wifi.

E a kako si zaboravio ostale mnogo veće adute mt:s-a!

- 3g po promotivnoj ceni, platiš 100din i dobiješ ikonicu u gornjem uglu ekrana. I naravno još veći adut televizija na mobilnom i to zamisli besplatno, možeš da se hvališ kako imaš opciju "televizora" na mobilnom, jes da malo NE RADI, ali to nema veze, imaš 1. u Srbiji 3g.

A naravno imaju oni još kolko god hoćeš aduta: besplatan call centar, jeste da moraš da sačekaš pola sata da ti se javi operater, ali imaju lepu muzikicu i sve to besplatno, a ako te mrzi da čekaš na operataru tu je sajt koji se ažurira svakog 15og u mesecu.

Ni gprs im ne radi kako valja, a preopterećivanje mreže usred bela dena neću ni da spominjem (ovo važi za moj grad koji ima 100.000 stanovnika, ne znam kako je u drugim mestima)

Jedini adut koji ima mt:s je niska cena, to i ništa više! A problem je sa našim mentalitetom, što nam je bitan kvantitet a ne kvaltiet.

Ovo me podseća na ono...pc (čitaj: windows) je mnogo bolji od mac-a jer je jeftiniji i mnogo više ljudi ga koristi, ali nećemo sad u off.

Cene će se obarati uvek, to je zakon konkurencije, ali ja ako nešto platim, oću da dobijem ono što sam platio!

Ja ne volim ni jednog operatera, ali ne mogu bre da slušam kako neko neosnovano veliča svoju miljeničku mrežu. Thumbs up! za smanjenje cena ali nije sve u parama!

Samo kad uporedim, dok kod drugih mogu u poslovnici slobodno da probam svaki telefon, kod mts-a prvo moram da molim neljubazno osoblje da mi daju letak sa ponudom telefona, i onda dobijem sveže odštampan a4 papir na kome je u wordu otkucan tekst sa cenama i ubačena crno bela slika telefona, sve sa Italic i Bold slovima. Naravno odštampano laserskim crno belim štampačem, da ne bi trošili color ketridže...Krajnja neprofesionalnost...Naravno i to je jedan od aduta.

poz 8)

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

koristim 065 na etc tarifi na kojoj imam 10mb neta free na koji ne mogu da se pozalim, vidim da drugi imaju razlicita iskustva ali ja sam lepo rekao da je meni za sad sve sljaka ok, na tom broju imam sms dopunu pa mogu kome hocu da dopunum prepaid i to sa 10% vise kredita od uplacenog,devojka na laptopu koristi wlan jer ima neke silne besplatne sate...lokacijske servise i mondo konstantno koristim, sms2mail kata me mrzi da se konektujem da bih slao mail...
o tome sta drugi imaju slicno ovome jedino sam video da vip ima halo melodiju i telenor sms dopunu koja kaska jedno 2 godine za mts na koju sam cuo neke ljude da se zale jer moraju biti na novim tarifama da bi je koristili
other than that
oni nemaju ovo sto sam nabrojao cak ni pod drugim imenom
osim ako ne smatras da je biranje srebrnih i zlatnih brojeva u telenoru za nekoih cca. 4 000-16 000din ista slicno 065
vip ima promociju dupli kredit ali je on nije izmislio vec je jednostavno dosao na takvo trziste gde su vec pocele takve igrarije, a o drugim uslugama vip-a da i ne pricam jer ih nemaju, barem za sada

dosta off-a
ovo je tema koju sam postavio zbog novog profila
zboh koga se po meni treba covek (onaj ajnstajn iz vip-ove reklame) potruditi da nadje dovoljno dobru exp funkciju kojom bi mogao opisati brzinu smanjivanja broja korisnika telenor-ove tarife jedna cena sto zbog nje sto zbog vip-ove
ali to jos preostaje da se vidi
ceka se i telenorov odgovor
Remember, remember
The 5th of November

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Jorgovan napisao:ćeš i ti da počneš sa "ortak lokatorom"

Ako vec pominjes Ortak lokator a moderatori te ne brisu, ta usluga je najboja i najkorisnija na ovim prostorima i ima je samo mt:s, a provera lokacije kosta oko dinar, sto ce reci da je i povoljna.

Koja je po tebi najbolja usluga, koju neki operater nudi?

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Klasican udar od strane jednog monopoliste na novog operatera tj VIP ,ali ako obratimo paznju na caku tarifiranja prvog minuta pa tek onda u sec videcemo da je vip opet jeftiniji u prvoj minuti ,ali ko voli neka izvoli nema nekih velikih i enormnih razlika ,i onako ce podmuklo i mucki (meni na spavanju ) da ukinu neku od tarifa kad tad ,tako je zavrsio i neti tako ce biti i sa nekom od trenutnih :angry:
evo i linka za novu tarifu : http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2104

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Držite se teme... :wink:

Kao što je rečeno, konkurencija čini čuda... mada bi stvarno mogli da smanje cene i na postpaid-u umesto da forsiraju pre... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

migi napisao:
- 3g po promotivnoj ceni, platiš 100din i dobiješ ikonicu u gornjem uglu ekrana. I naravno još veći adut televizija na mobilnom i to zamisli besplatno, možeš da se hvališ kako imaš opciju "televizora" na mobilnom, jes da malo NE RADI, ali to nema veze, imaš 1. u Srbiji 3g.
Pa ne znam migi, ja nisam platio, a imam stalno ikonicu na svom telefonu. Jedino sto ne mogu da se konektujem, a i tome iskreno zabole jer to jos nije to. Za TV imam kuci, ne pada mi na pamet da idem ulicom i gledam TV na mobilnom, toliko lud nisam.
migi napisao:
A naravno imaju oni još kolko god hoćeš aduta: besplatan call centar, jeste da moraš da sačekaš pola sata da ti se javi operater, ali imaju lepu muzikicu i sve to besplatno, a ako te mrzi da čekaš na operataru tu je sajt koji se ažurira svakog 15og u mesecu.
Ali je barem besplatno, kako i treba da bude, a ne da te oderu ko magarca. Mada trebalo bi da uposle vishe ljudi, evo jedno 50 sa foruma, i da vidis vecu propusnu moc CC-a
migi napisao: Ni gprs im ne radi kako valja, a preopterećivanje mreže usred bela dena neću ni da spominjem (ovo važi za moj grad koji ima 100.000 stanovnika, ne znam kako je u drugim mestima)
Meni sljaka ko zmaj. Jedino sto sma primetio, dok imam ikonicu 3G, nece da se konektuje odmah iz prvog nego iz drugog puta. Valjda da telefon skonta da se prebaci na GSM.
migi napisao: Jedini adut koji ima mt:s je niska cena, to i ništa više! A problem je sa našim mentalitetom, što nam je bitan kvantitet a ne kvaltiet.
Pa svuda imas pristalice budzeta, nismo mi po tome jedinstveni.

migi napisao: Samo kad uporedim, dok kod drugih mogu u poslovnici slobodno da probam svaki telefon, kod mts-a prvo moram da molim neljubazno osoblje da mi daju letak sa ponudom telefona, i onda dobijem sveže odštampan a4 papir na kome je u wordu otkucan tekst sa cenama i ubačena crno bela slika telefona, sve sa Italic i Bold slovima. Naravno odštampano laserskim crno belim štampačem, da ne bi trošili color ketridže...Krajnja neprofesionalnost...Naravno i to je jedan od aduta.
Ja sam svaki svoj telefon probao u specijalizovanoj prodavnici telefona, ili kod nekoga ako sam vec video. Nisam lud da se obavezujem na robiju u trajanju 2 godine zbog jednog pisljivog telefona.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

miodrage, uh, oderu te deset dinara :lol:

Pa, dao bih 100 din. da ne cekam pola sata, a ne deset dinara... To nije nista, a opet od tih deset dinara se dobije za plate radnika, i onda naravno nema cekanja.

A, i tih deset dinara, pa ne zoves ih ti dva puta dnevno, pozoves ih par puta godisnje, ako i toliko...
iPhone + CX300

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

vi bas odavno nista zvali mts korisnicki
imam i postpaid i prepaid i nisam vec duze vreme cekao duze od minut a na postpaidu se skoro odmah javljaju

nego migi, koje su to usluge pod drugim imenom kod vipa i telenora od onih koje sam ja nabrojao
ti se istres'o pa smugnuo

cisto da se zna mts je uveo i novu uslugu 480+ slicno 980+ i to sada vaze 10 meseci i to retroaktivno
da i to mozda nemaju telenor i vip
Remember, remember
The 5th of November

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od migi »

batancev pa sam si već u svom postu rekao koje su to usluge kod telenora i vipa, a je se izvinjavam što sam se pogrešno izrazio.

Usluge su maltene iste, slične, u suštini ista stvar...

ETC karticu ima malo ljudi, to ne možeš da računaš kao prednost, sms2mail je radio još od kad je krenuo da radi mobtel-u wap portal čuveni "vivo za sve živo" ne sećam se dal se tako tačno zvalo ali ne znam zašto sada nema, a što se tiče sms dopune loše si čuo, nikakve veze nema tarifa, i ajde molim te objasni mi kako si ti to pre 2 godine koristio sms dopune, kad je ta usluga u telekomu uvedena 1. septembra 2006. Pričaš napamet! U to vreme je bilo preuzimanje mobtela, i čim je krenuo Telenor imala je mogućnost sms dopune, i još nešto zaboravljaš, kod telenora je moguće kreditiranje prepaida sa drugog prepaid, a kod mts-a ne.

A zaboravljaš da mts nema portal kao "Mol telenor" provera listinga, potrošnje, etc...i za prepaid i za postpaid. Vejujem da je ova usluga korisnija od svega što si naveo.

A kad si već krenuo sa tim klinarskim forama kao halo ton, telenor ima sms nadimak..Ovo niko drugi nema.

No ko da je uopšte bitno ko je pre uveo uslugu, bitno je kako je sada...

Jedino što ima mts a nemaju drugi (i što može da bude adut) je ortak lokator, ali ta usluga je beskorisna kad gprs ne radi pravilno...

A što se tiče call centra mts-a, mora se priznati da se popravljaju, pre par meseci je bilo neverovatno čekanja nikad kraća od 30ak min, sada je situacija malo bolja, ali i dalje još uvek mora dugo da se čeka (burazer i keva su mi 64 pa znam), malopre sam zvao sa pre, čekao sam 5min 40sec, a sa postpaida u proseku 2min.

Kod telenora se plaća simbolčno 8 din, a ko je baš veliki cincar ima savršen sajt na kome može da nadje apsolutno svaku informaciju, redovno ažuriranu, a postoji i e-shop.
Dok kod mts-a na sajtu objavljuju netačne informacije, i neredovno se ažurira...Estetiku neću da komentarišem...Znači ako ti nešto treba, negine ti čekanje na 789.

miodrage
Pa ne znam migi, ja nisam platio, a imam stalno ikonicu na svom telefonu. Jedino sto ne mogu da se konektujem, a i tome iskreno zabole jer to jos nije to. Za TV imam kuci, ne pada mi na pamet da idem ulicom i gledam TV na mobilnom, toliko lud nisam.
ti ne plaćaš jer ga ne koristiš, ali silan narod plaća pretplatu na 3g (zatupljen science fiction reklama), koji ne radi..

Isto važi za mobile tv..
Ja sam svaki svoj telefon probao u specijalizovanoj prodavnici telefona, ili kod nekoga ako sam vec video. Nisam lud da se obavezujem na robiju u trajanju 2 godine zbog jednog pisljivog telefona.
Ti imaš sreće pa ti u nekoj od radnji daju da čačkaš telefon, što je jako redak slučaj, najčešći scenarioje da ni pri kupovini ne sme da se proba telefon. A šta će onaj ko nema 300 evra u džepu, pa njemu je jedini način da kupi telefon da plaća po 1000 dinara svaki mesec.

vi imate specifične slučajeveve batancev ti imaš ETC i imaš devojku sa besplatnim Wi-fi-om ;) , i još ti mreža radi korektno...Takododje miodrage.
...pa vama više odgovara mt:s i to je OK, ali činjenica je da većini nije tako...

veliko izvinjenje adminu za off...

batancev
Mobil fan
Mobil fan

Post od batancev »

sms dopuna kod mts je moguca od recimo pre 2-3god preko tekucih racuna postanske stedionice i raznih drugih banaka
to na sta ti mislis je za sve postpaid korisnike bez registracije i to je od skoro a ovo je odavno

tako da nemoj ti meni da pricas napamet

proveri svoje argumente
zasto bih lupio da dopunjavam preko sms vec 2-3god ako to nije moguce

jos samo da vidim odgovor na 065, 980+, 480+ koji si elegantno zaobisao
listing postoji na pospaidu
Remember, remember
The 5th of November

nemanjans
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jun 2007. 08:41

Post od nemanjans »

migi napisao: Stvarno da nije Vip i Telenora oni bi imali samo jedan pre paid i jedan postpaid paket! :oops:
Svugde gde postoji jedan operater otprilike ima po jedan tarifni profil, kao npr. u Rep. Srpskoj, dok ih nije kupio mt:s, pa sad ima dva. Ne brini, i Telenor bi imao samo jedan tarifni paket da nema mt:s-a i vip-a.

valdevit
Banned
Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 09:33

Post od valdevit »

nisu iskopirali vip,ma uopste...cak im je manja cena nego u vip-u :blinky: svaka cast,to je za pohvalu :x

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

E stvarno vise preterujete sa tim ceka se sto godina odavno vise nije tako :uhuh: prosek im je daleko ispod 5 minuta.

miodrage, a gde mislis da smeste tih 50 dodatnih ljudi, vec su rusili zidove da bi prosirili CC ("krivac" je naravno mt:s express) tesko da ce moci jos da ga sire, a i kao sto sam rekao odgovorenost na pozive je sasvim zadovoljavajuca (iz njihovog ugla) tako da ako se ne poveca bitnije broj korisnika tesko da ce im toliko ljudi trebati sem da zamene one koji odlaze :dry: Ali si potpuno u pravu sto se tice naplacivanja call centra mislim zamisli situaciju da moras da ih pozoves jedno pet sest puta :shock: sasvim normalna pojava ako imas ozbiljan problem no takve su situacije relativno retke a mahom se zove bezveze tja besplatno pa onda svakom malo malo pada na pamet da zvrcne :roll:

Odgovori