Pregled MT:S / Telenor listinga - "Vas telefon"

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Pregled MT:S / Telenor listinga - "Vas telefon"

Post od vlada1970 »

Evo sad nadjoh slucajno ovaj free mini software 268 kb ( kad se raspakuje ) , pa rekoh da pitam da li ga je neko koristio i da li mu pomaze ? Domaca proizvodnja 8)

h**p://www.vesic.org/programi/moji/vas-telefon/

A evo i rapid linka ako neko hoce :

h**p://rapidshare.com/files/46228003/Vas_Telefon_1.1.1.16.rar

Slika

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Мало сам дудук за те ставри па нисам сконтао на прву шта је то. Па ако можеш да појасниш? :wacko:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

vlada1970, ako sam ja dobro skontao sta pise na tom linku koji si ostavio..Pa to ne radi na mt:s-u nego samo na Telenor mrezi..A i pride tome, ne bih se ja bas toliko zaletao sa tim stvarima, ipak to moze skupo da te kosta..

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Kako tamo pise, radi na oba operatera. Ne razumem kako moze skupo da kosta kada nema dodira sa operaterom? Eventualno ako sam autor programa ne odluci da ga naplacuje, osim toga nema sta tu da kosta.

O cemu se radi?
Kada skinete listing za protekli mesec ili vise meseci on vam bude u vidu excel tabele, gde vam pise sve koga ste zvali, kada ste zvali, koliko je razgovor trajao.... Ma sve! E sad to je porilicno nepregledno jer ga obicno ima dosta i tu na scenu stupa ovo programce koje iz tih tabela vadi podatke, npr koliko ste ukupno zvali neki odredjeni broj, ili koliko ste poruka poslali na taj broj ili uopste na bilo koji broj. Drugim recima daje par nacina prikaza vase specifikacije racuna, radi lakseg razumevanja i pracanja iste. Posto radi samo sa tabelom koju ste vec skinuli sa neta, nema sta tu neko da vam naplati...

PozZ

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne, to sto se skine izgleda otprilike ovako 125 356 42 11 1000 0025 2356 E iz takvog file-a ovaj program vadi podatke i smesta ih u preglednu tabelu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori