samo nije mi jasno ovo "traje do 31.01.2007." da li to znači da ako se aktivira 31.01.2007, vrijedi mjesec dana?? ja mislim da značiPraznični poklon za prepaid korisnike!
Aktivirajte uslugu „Nula u mt:s mreži” i razgovarajte sa više od 5 miliona prijatelja za 0 din/min, 24 sata dnevno.
Za aktivaciju ove usluge, pošaljite SMS sa tekstom NULA na broj 7770.
Nakon slanja zahteva za aktivaciju, pod uslovom da na Vašem računu imate dovoljan iznos za naplatu mesečne pretplate, usluga će vam biti aktivirana u roku 24 sata, o čemu ćete biti obavešteni putem SMS poruke. Cena pretplate za 30 dana korišćenja je 750 dinara
Akcija traje do 31.1.2008. godine i važi za sve prepaid korisnike.
Ukoliko se prijavite, za sve uspostavljene pozive unutar mt:s mreže naplaćuje Vam se samo odgovor na poziv u iznosu od 1,77 dinara po pozivu.
Ostali pozivi i usluge naplaćuju se prema tarifnom profilu koji trenutno koristite.
U pretplatu je uključeno 1500 minuta u okviru mt:s mreže. Nakon isteka pretplate odnosno perioda od 30 dana, ukoliko imate više od 750 dinara na svom prepaid računu, automatski vam se produžava pretplata pod uslovom da niste poslali zahtev za deaktivaciju usluge.
Uslugu „Nula u mt:s mreži” možete da deaktivirate slanjem SMS poruke sa tekstom STOP na broj 7770 i nakon isteka perioda od 30 dana od dana prijave usluga će Vam biti deaktivirana. SMS poruke za aktivaciju i deaktivaciju usluge „Nula u mt:s mreži” naplaćuju se prema standardnoj ceni SMS-a.
Napomena: Ukoliko ste prijavljeni za uslugu „Omiljeni broj” ne mozete da se prijavite za uslugu „Nula u mt:s mreži” sve dok vam je usluga „Omiljeni broj” aktivirana.
0 din u mt:s mreži!!!
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
0 din u mt:s mreži!!!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Daddy Yankee, meni to ne izgleda tako posle citanja ovog teksta . Jer cela akcija traje do 31.1.2007.-e , i mislim da ce sistem kad otkuca 1.2.2007. odmah preci da normalan rad i ako si ti aktivirao bas 31.1.2007.-e ovu uslugu , mozes samo da se zeznes . Jer ce ti uzeti 750 kinti za uslugu a posle kad krene 1.Februar , neces moci da je koristis a neces ni imati 750 kinti na racunu .
Meni tako lici kad se udubim u razmisljanje
Nego , u redu je da kosta 750 din za mesec dana i u redu je da u pretplatu bude ukljuceno 1500 minuta razgovora , ali ne moze onda da se nazove usluga "Nula u mt:s mrezi" . Zar ne prijatelji ? Nego je to 0,5 dinara po minutu u mrezi !!!!!!!!!!!!!
Da budemo jasni i precizni .
Meni tako lici kad se udubim u razmisljanje

Nego , u redu je da kosta 750 din za mesec dana i u redu je da u pretplatu bude ukljuceno 1500 minuta razgovora , ali ne moze onda da se nazove usluga "Nula u mt:s mrezi" . Zar ne prijatelji ? Nego je to 0,5 dinara po minutu u mrezi !!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena od vlada1970 u Pon, 17. Dec 2007. 19:48, izmenjeno 1 put ukupno.
- Daddy Yankee
- Banned
pa onda je u telenor mreži 1din/min 1+0.18+3.42=4.50din.
a ja kad se malo udubim u razmišljanje i pročitam

a ja kad se malo udubim u razmišljanje i pročitam
skontam da mora biti makar dva mjeseca, i mora ući u februar, i onda dalje skontam da ako aktiviram 31.01. to važi do kraja februara.Nakon isteka pretplate odnosno perioda od 30 dana, ukoliko imate više od 750 dinara na svom prepaid računu, automatski vam se produžava pretplata pod uslovom da niste poslali zahtev za deaktivaciju usluge.

- vlada1970
- Mobil manijak
Za ovo prvo o Telenoru ; sve zavisi na kojoj si tarifi . Ja imam na primer Moje vreme tarifu i meni je 1,5 din uspostavljanje veze ( tj. 1,8 sa pdv-om ) . Tako da mi je sad prvi minut do kraja januara 1,18+1,8=2,98 a ostali 1,18 .
A za ovo drugo , kako hoces , cekacemo nekog da bi culi i trece misljenje , mada ja ne bih pokusavao bez sigurnog odgovora od strane mt:s-a .
A za ovo drugo , kako hoces , cekacemo nekog da bi culi i trece misljenje , mada ja ne bih pokusavao bez sigurnog odgovora od strane mt:s-a .
Poslednja izmena od vlada1970 u Pon, 17. Dec 2007. 19:41, izmenjeno 1 put ukupno.
- vlada1970
- Mobil manijak
Kod Telenora si morao da uplatis 500 kinti odjednom i prelazio si u kombinaciju za jeftin razgovor ( 1,18 din u mrezi ) a mogao si tih 500 kinti da trosis i na poruke i na zvanje fiksnog i na zvanje internacionalnih brojeva ; normalno po vecim cenama ,tj. po normalnim cenama .
A kod Telekoma kad uplatis tih 750 kinti , to ti je uzeto za mesec dana za tih 1500 minuta i i sve poruke i ostala zvanja van mreze moras da platis extra kreditom , ako ti ostane na racunu . Tako da je to velika razlika . Ali opet moram da naglasim jer mi to upada u oci , moras da platis 750 din za 1500 minuta u mrezi za mesec dana , pa zar nije to 0,5 din po minuti ? Kako moze da bude NULA ?
A kod Telekoma kad uplatis tih 750 kinti , to ti je uzeto za mesec dana za tih 1500 minuta i i sve poruke i ostala zvanja van mreze moras da platis extra kreditom , ako ti ostane na racunu . Tako da je to velika razlika . Ali opet moram da naglasim jer mi to upada u oci , moras da platis 750 din za 1500 minuta u mrezi za mesec dana , pa zar nije to 0,5 din po minuti ? Kako moze da bude NULA ?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ovako glasi prosečna računica.
plati 750din za mesec dana.pa onda platiš jedno 600din za uspostave veze za tih mesec dana pod uslovom da ćeš ono barem 10 puta da se uhvatiš za telefon.pa pod uslovom da nemamo 063 karticu još ode kredita.
plati 750din za mesec dana.pa onda platiš jedno 600din za uspostave veze za tih mesec dana pod uslovom da ćeš ono barem 10 puta da se uhvatiš za telefon.pa pod uslovom da nemamo 063 karticu još ode kredita.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Telekomova mafijaska posla... Pre shvega, ipak da pohvalim akciju jer popust u neku ruku postoji, ali problem nastaje jer oni kazu- 0 u mrezi- a lazu. E to je problem.
Sada ide jedan subjektivan stav, koji inace ne bih ni pisao da se telekom ne sluzi, kao i uvek, pokvarenim marketingskim trikovima, vec bih pohvalio akciju. Neke stvari cu mozda i ponoviti, koje su vec ponovili drugi clanovi.
Ova akcija 'nula u mrezi' je na neki nacin odgovor na telenorovu akciju 'minut u mrezi'. Onaj ko blage veze nema o mobilnoj telefoniji ce opet reci da je telekom uvek jeftiniji od telenora i da telekom ima uvek bolji odgovor sta god telenor uradio i koliko god se trudio, ali nije tako.
Necu sada klasicno porediti ove dve akcije, vec samo sustinski.
1. Telenor je rekao '1 u mrezi' i rekao je istinu, telekom je rekao '0 u mrezi' i slagao je;
2. Telenor- plati 500 dinara za aktivaciju usluge koja ce ti trajati 2 meseca, a zatim tih 500 dinara potrosi kako hoces, na sta hoces, razgovaraj koliko hoces, dopisuj se koliko hoces, koristi GPRS koliko hoces, kada potrosis dopuni koliko hoces. Koristi omiljeni broj koliko zelis. Zovi 064 i 061 koliko zelis. Sve kao i do sada. Jednostavno uplatis i uzivas, bez brige da ces da imas neku stetu od toga ili da si se za'ebo. E to je prava akcija, bez skrivenih caka, zvezdica i ogranicenja.
-Telekom- das 750 dinara i kupis 1500 minuta (to mu dodje 0,5 dinara/minut) i sledeci mesec jos 750 dinara. Dalje, ti moras slati i poruke. Neka na to potrosis 200 dinara mesecno iako moze da bude daleko vise. Pa onda, da bi zvao moras da pozoves
, a to kosta 1,5. Neka ostvaris 200 poziva mesecno- to je 300 dinara. Plus, ti nekada mora da pozoves 063 i 061 mrezu. I jos, gubis pravo na najdrazi broj. Na kraju ti mesecno mora da das- hteo ne hteo oko 1500 dinara (da ne kazem preko)!
Kod telekoma, cim das neke pare na neku akciju, odmah znas da ces biti za'eban, ali sta je tu je. Onda uzimas papir i olovku, preracunas se i kazes- pa dobro jeste da me je za'ebo tu, tu, tu, i tu, ali zato mi je minut 0,5 dinara tako da se to kompenzuje.
E, sada neko ce da kaze: "Brate ja dam 1500 dinara, ali zato se ispricam kao niko." Pazi, akcija jeste za pohvalu jer za te pare mozes da pricas kao nikada i to je za pohvalu- ali pitanje je ko tu akciju moze da isprati. Koliko je to ljudi (procentualno u srbiji), koji mesecno na telefon daju 1500 dinara, a da pritom nisu na postpaidu, koji je za velike potrosace daleko povoljniji. Ima i njih, i oni ce biti vise nego srecni, ali nazvati akciju "0 u mrezi" za narod i tako joj dodeliti etiketu za siroke narodne mase nije uredu. Telenor je akciju "1dinar u mrezi" posvetio najsirim narodnim masama, a to je ono sto smo toliko cekali dolaskom novih operatera. Zar ne?
Sada ide jedan subjektivan stav, koji inace ne bih ni pisao da se telekom ne sluzi, kao i uvek, pokvarenim marketingskim trikovima, vec bih pohvalio akciju. Neke stvari cu mozda i ponoviti, koje su vec ponovili drugi clanovi.
Ova akcija 'nula u mrezi' je na neki nacin odgovor na telenorovu akciju 'minut u mrezi'. Onaj ko blage veze nema o mobilnoj telefoniji ce opet reci da je telekom uvek jeftiniji od telenora i da telekom ima uvek bolji odgovor sta god telenor uradio i koliko god se trudio, ali nije tako.
Necu sada klasicno porediti ove dve akcije, vec samo sustinski.
1. Telenor je rekao '1 u mrezi' i rekao je istinu, telekom je rekao '0 u mrezi' i slagao je;
2. Telenor- plati 500 dinara za aktivaciju usluge koja ce ti trajati 2 meseca, a zatim tih 500 dinara potrosi kako hoces, na sta hoces, razgovaraj koliko hoces, dopisuj se koliko hoces, koristi GPRS koliko hoces, kada potrosis dopuni koliko hoces. Koristi omiljeni broj koliko zelis. Zovi 064 i 061 koliko zelis. Sve kao i do sada. Jednostavno uplatis i uzivas, bez brige da ces da imas neku stetu od toga ili da si se za'ebo. E to je prava akcija, bez skrivenih caka, zvezdica i ogranicenja.
-Telekom- das 750 dinara i kupis 1500 minuta (to mu dodje 0,5 dinara/minut) i sledeci mesec jos 750 dinara. Dalje, ti moras slati i poruke. Neka na to potrosis 200 dinara mesecno iako moze da bude daleko vise. Pa onda, da bi zvao moras da pozoves

Kod telekoma, cim das neke pare na neku akciju, odmah znas da ces biti za'eban, ali sta je tu je. Onda uzimas papir i olovku, preracunas se i kazes- pa dobro jeste da me je za'ebo tu, tu, tu, i tu, ali zato mi je minut 0,5 dinara tako da se to kompenzuje.
E, sada neko ce da kaze: "Brate ja dam 1500 dinara, ali zato se ispricam kao niko." Pazi, akcija jeste za pohvalu jer za te pare mozes da pricas kao nikada i to je za pohvalu- ali pitanje je ko tu akciju moze da isprati. Koliko je to ljudi (procentualno u srbiji), koji mesecno na telefon daju 1500 dinara, a da pritom nisu na postpaidu, koji je za velike potrosace daleko povoljniji. Ima i njih, i oni ce biti vise nego srecni, ali nazvati akciju "0 u mrezi" za narod i tako joj dodeliti etiketu za siroke narodne mase nije uredu. Telenor je akciju "1dinar u mrezi" posvetio najsirim narodnim masama, a to je ono sto smo toliko cekali dolaskom novih operatera. Zar ne?
- Daddy Yankee
- Banned
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Daddy Yankee
- Banned
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ja to ne bih mogao da potrosim, nije losa akcija. E sad nije da branim Telekom ali ne postoji firma koja krupnim slovima ne napise nesto primamljivo za potrosace a sitnim slovima veliko ALI. Tako bi mogli da okarakterisemo i sve ponude mobilnih telefona za jedan dinar kao veliku laz i prevaru zbog sitnih slova kojima pise ALI uz odredjeni tarifni paket.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lobachewsky, kao i uvek, u vecini stvari si u pravu, osim u jednoj a to je da te Telekom uvek za'ebe. Evo ti i primer: dopuna 980+, ja vec mesecima ne mogu da potrosim kredit, a o SMS-ovima da ne pricam. Svaki mesec dobijem oko 600 din krede i oko 300 SMS-ova, tako da sam trenutno na oko 690 SMS-ova, a do avgusta jos ima dosta. Pa do tada cu imati 1500 SMS-ova minimum.
Da se vrnem na temu, a to je "0 u mrezi". Sta reci, ovo je odgovor Telekoma na Telenorovu ponudu, i slazem se da nakon prvog odusevljenja kad sve iscitas i izracunas, nije vishe ni upola tako primamljivo.
S obzirom na moje navike koriscenja mobilnog telefona (kratki pozivi, najcesce <1 min) meni se ovo jako ne isplati. Ovo se isplati samo onima koji pricaju >3 min, a mislim da takvih medju prepaid korisnicima i nema.
Da se vrnem na temu, a to je "0 u mrezi". Sta reci, ovo je odgovor Telekoma na Telenorovu ponudu, i slazem se da nakon prvog odusevljenja kad sve iscitas i izracunas, nije vishe ni upola tako primamljivo.
S obzirom na moje navike koriscenja mobilnog telefona (kratki pozivi, najcesce <1 min) meni se ovo jako ne isplati. Ovo se isplati samo onima koji pricaju >3 min, a mislim da takvih medju prepaid korisnicima i nema.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
miodrage, dobro ne za'ebe te bas uvek, moram da priznam
LittlePrince, pazi, akcija ko akcija i da se pojavila sa drugim imenom imala bi sve moje pohvale, ali problem nastaje u sledecem:
Lako moze da se desi da prosecan korisnik iz naroda poistoveti Telenorovu akciju za 1 dinar i Telekomovu akciju 0 dinara po minutu, i zakljuci da je Telekomova daleko povoljnija od Telenorove jer je dz, iako ovo nema veze sa zivotom.
E, to je i bila lukava i prljava namera Telekoma, da mi, koji povrsno pratimo, pomislimo da je ovo povoljniji odgovor na Telenorovu akciju iako je Telenorova akcija daleko naprednija, pristupacnija i fleksibilnija.
Nesto u fazonu:
"E, ladno u telenor mrezi minut razgovora je dinar! Ne mogu da verujem"
"Pfff, da si ti ziv i zdrav... Kod mt:s-a je 0 dinara! Uvek su bili bolji i jeftiniji!"
"Ne pricaj da je za DZ, ides samnom da kupim 064 karticu"
Najveca fora je sto te dve akcije nemaju nikakvih dodirnih tacaka, nebo i zemlja, iako ce je neki staviti u isti kos, nazalost.
btw. Na istu ovu Telekomovu foru, Telenor ima SMS za 0 dinara, GPRS za 0 din/MB, 0 dinara vecernje razgovore, zahvaljujuci dodacima, a i mt:s ima neke dodatke, tako da je u principu koriscenje celog mt:s-a za 0 dinara. I ova mt:s akcija, i ona je jedan veliki tarifni dodatak.
E, sada neka mi neko kaze kuda bi vodilo ovakvo ponasanje operatera i marketing gde je sve besplatno, a sve se placa...

Ovo bi mogla da bude i sustina znacaja ove Telekomove prepaid akcije. Koliko ima takvih korisnika, toliko i vredi.miodrage napisao:Ovo se isplati samo onima koji pricaju >3 min, a mislim da takvih medju prepaid korisnicima i nema.
LittlePrince, pazi, akcija ko akcija i da se pojavila sa drugim imenom imala bi sve moje pohvale, ali problem nastaje u sledecem:
Lako moze da se desi da prosecan korisnik iz naroda poistoveti Telenorovu akciju za 1 dinar i Telekomovu akciju 0 dinara po minutu, i zakljuci da je Telekomova daleko povoljnija od Telenorove jer je dz, iako ovo nema veze sa zivotom.
E, to je i bila lukava i prljava namera Telekoma, da mi, koji povrsno pratimo, pomislimo da je ovo povoljniji odgovor na Telenorovu akciju iako je Telenorova akcija daleko naprednija, pristupacnija i fleksibilnija.
Nesto u fazonu:
"E, ladno u telenor mrezi minut razgovora je dinar! Ne mogu da verujem"

"Pfff, da si ti ziv i zdrav... Kod mt:s-a je 0 dinara! Uvek su bili bolji i jeftiniji!"
"Ne pricaj da je za DZ, ides samnom da kupim 064 karticu"

Najveca fora je sto te dve akcije nemaju nikakvih dodirnih tacaka, nebo i zemlja, iako ce je neki staviti u isti kos, nazalost.
btw. Na istu ovu Telekomovu foru, Telenor ima SMS za 0 dinara, GPRS za 0 din/MB, 0 dinara vecernje razgovore, zahvaljujuci dodacima, a i mt:s ima neke dodatke, tako da je u principu koriscenje celog mt:s-a za 0 dinara. I ova mt:s akcija, i ona je jedan veliki tarifni dodatak.
E, sada neka mi neko kaze kuda bi vodilo ovakvo ponasanje operatera i marketing gde je sve besplatno, a sve se placa...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Što je u neku ruku tačno pošto te kod Telnora tih 1500 min u mreži košta nekih 1000 din više nego kod mt:s-a u ovoj akciji....doduše tačno je da ove dve promocije nemaju puno dodirnih tačaka pošto se tiču isključivo razgovora u mreži pa stvarno ne vidim ko bi bio lud da ybog toga menja broj kupuje novi (tj ne bi bio lud onaj ko bi uyeo dva broja jedan za Telenor i 1 din u mreži a drugi za mt:s i 0 din u mreži, al kad platiš 750 din)Lobachewsky napisao: ... i zakljuci da je Telekomova daleko povoljnija od Telenorove ....
Sad što se reklame tiče pa reklama ko reklama, sročena tako da nije laž (ipak su ti u reklami naveli sve bitne informacije) ali sročena tako da ti bač i nije najjasnije o čemu se radi i da stvari prikaže bombastično boljima nego što jesu..... Mislim el neko odavde veruje da ako stavi uveo cvet u DOVE pomadu (ili DOVE pomadu na uveo "CVET") isti ima da oživi

Mada mislim da greše oni koji misle da nema gomile ljudi kojima oo odgovara mada je definitivno da će se još više njih upecati na reklamu, zlobnici bi rekli "uvek ima ovaca za šišanje"
- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
Ovo sto Telekom naziva "praznicnom akcijom" odavno vec postoji u hrvatskim mrezama kao redovna usluga. Hrvatski VIP nudi ovu uslugu po ceni od 60 kuna, sto je oko 600 dinara. A ako uzmemo u obzir da Hrvati imaju duplo vece plate i bolji standard od nas, onda bi ova usluga trebalo kod nas da kosta oko 300 dinara, a ne 750.
Iz ovih razloga necu da pozdravim ovu "novogodisnju akciju" i cini mi se da je ovo opet samo domisljat lopovluk Telekoma.
Iz ovih razloga necu da pozdravim ovu "novogodisnju akciju" i cini mi se da je ovo opet samo domisljat lopovluk Telekoma.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Što lopovluk
Mislim el su ti došli u kuću i ćapili pare, ili su ti možda skinuli sav kredit a da ti telefon nisi ni pipnuo
Jednostavno dali su ti ponudu u kojoj praktično imas 1500 min u mreži za 750 din (sa sve uključenim PDV-om) pa ako ti se ne svidja ili ti ne treba niko te ne šiba po ušima da se prijavljuješ....
Interesantno kako ljudi ovde (u zemlji SRB) skaču kada im se nešto ne svidi u reklami a sa druge strane ladno sebi dozvoljavaju da lepe paušalne etikete tipa: KRAĐA, LOPOVLUK i sl.
Eh ljudima smeta trun u tudjem oku ali zato u svom ni balvan ne vide

Mislim el su ti došli u kuću i ćapili pare, ili su ti možda skinuli sav kredit a da ti telefon nisi ni pipnuo

Jednostavno dali su ti ponudu u kojoj praktično imas 1500 min u mreži za 750 din (sa sve uključenim PDV-om) pa ako ti se ne svidja ili ti ne treba niko te ne šiba po ušima da se prijavljuješ....
Interesantno kako ljudi ovde (u zemlji SRB) skaču kada im se nešto ne svidi u reklami a sa druge strane ladno sebi dozvoljavaju da lepe paušalne etikete tipa: KRAĐA, LOPOVLUK i sl.
Eh ljudima smeta trun u tudjem oku ali zato u svom ni balvan ne vide

Lopovluk zato sto ova usluga treba da kosta mnogo manje, dva i po puta manje. Kao sto sam naveo, ako u Hrvatskoj kosta 600 din. realno kod nas treba da kosta 300 din.- proporcionalno standardu. Ili neka kosta isto koliko u Hrvatskoj pa opet bolje.
A etikete KRADJA i LOPOVLUK ima da lepim Telekomu sve dok drzi monopol i dere ovaj ubogi narod koji nema nikakvog izbora. Pre svega mislim na monopol sto se tice interneta i fiksne telefonije. Da nije toga, ove usluge bismo placali mnogo manje, drasticno manje. Ali Telekom je jedini i moze mu se da diktira cene kakve hoce i da dere kozu s ledja. E sad neko ce reci "pa tebe Telekom ne obavezuje da koristis fiksni telefon i internet, ako neces-ne moras". Da, mene Telekom ne obavezuje ali me obavezuje posao, rad, ucenje i jos mnogo drugih stvari. Ako cemo realno, pa normalno je da civilizovanom coveku treba internet i fiksni telefon, to je potreba a ne luksuz. ALI, i jos jedno veliko ALI, ovo je Srbija u kojoj vlada svirepi Telekom koji je od onoga sto je na Zapadu potreba stvorio luksuz koji se skupo placa. I sta sada da rade gradjani Srbije? Da se pomire s tim i da prihvate "legalno" pljackanje od strane prokletog Telekoma.
I necu vise da cutim i trpim ovu tiraniju koja u Srbiji predugo vlada. Ima da plujem Telekom koliko god mogu i da mu lepim gore navedene etikete sve dok se ovo ne promeni. I zalim ljude koji jos uvek cute i trpe i mire se s ovim.
A etikete KRADJA i LOPOVLUK ima da lepim Telekomu sve dok drzi monopol i dere ovaj ubogi narod koji nema nikakvog izbora. Pre svega mislim na monopol sto se tice interneta i fiksne telefonije. Da nije toga, ove usluge bismo placali mnogo manje, drasticno manje. Ali Telekom je jedini i moze mu se da diktira cene kakve hoce i da dere kozu s ledja. E sad neko ce reci "pa tebe Telekom ne obavezuje da koristis fiksni telefon i internet, ako neces-ne moras". Da, mene Telekom ne obavezuje ali me obavezuje posao, rad, ucenje i jos mnogo drugih stvari. Ako cemo realno, pa normalno je da civilizovanom coveku treba internet i fiksni telefon, to je potreba a ne luksuz. ALI, i jos jedno veliko ALI, ovo je Srbija u kojoj vlada svirepi Telekom koji je od onoga sto je na Zapadu potreba stvorio luksuz koji se skupo placa. I sta sada da rade gradjani Srbije? Da se pomire s tim i da prihvate "legalno" pljackanje od strane prokletog Telekoma.
I necu vise da cutim i trpim ovu tiraniju koja u Srbiji predugo vlada. Ima da plujem Telekom koliko god mogu i da mu lepim gore navedene etikete sve dok se ovo ne promeni. I zalim ljude koji jos uvek cute i trpe i mire se s ovim.