kalup, ovaj kraj komentara ti je najjaci... Ti to gledas u pasulj? Zvezde? Solju? Ne znam na osnovu cega si dosao do takvog zakljucka jer ovde kod nas nista nije kao sto je bilo gde na planeti...
Sto se tice paketa, ja sam trenutno na mix-u i za sada sam zadovoljan, korektni su mada ima propusta al dobro...
Milan Tarot mislimda je on proreka i za taj min na mix ali e vo ja sutra ili ako nestignem sutra onda od nedelje idem na mix da vidim ,valjda nece biti baksuz
Po meni je najbolji mts hello, jer je najmanja mesecna pretplata, a koristim tarifne dodatke, tako da mi je u principu svejedno da li je sms 50 para vise ili manje i sl.
Spyker napisao:Po meni je najbolji mts hello, jer je najmanja mesecna pretplata, a koristim tarifne dodatke, tako da mi je u principu svejedno da li je sms 50 para vise ili manje i sl.
Pa ako cemo tom logikom onda je najbolje koristiti profesionalnu MTS tarifu i dodatke..
Koristim to vec 3 meseca i nemam vecih problema. Osim sto zeznu oko preseka na kraju meseca pri cemu poslednjih par dana meseca prikazu na sledecem racunu i istarifiraju ih po punoj ceni. A onda sledi zalba..
Po meni ubedljivo VIP. Koristim tarifu 60min za 300din (sa pdv-om). Znaci 5 din/min do 60-og minuta, e a nakon toga je 7 (+2.2). Medjutim za poruke nikad nisam mario, a sada imam 60 besplatnih koje nikada ne iskoristim. Kome to nije dovoljno neka uzme tarifu 150 pa ce mu prvih 150 minuta kostati 3,9 din/min prema svima drugima.
Jos nesto; kada potrosim polovinu, a zatim i ceo iznos besplatnih minuta, stigne mi obavestenje SMS-om, pa nimalo ne brinem.
Za sada mi nisu stizala fantomska zaduzenja, a provera zaduzenja nije moguca samo dan ili dva oko 18. u mesecu (kod Mts-a to traje nekad i 10 dana)
Telenor necu nikada da uzimam u ozbiljno razmatranje.
Pozdrav svima...
mladja@sd, pa fali sti od tih 400 min 80% mozes da potrosis na maticnoj mrezi ,a samo preostalih 20% na druge mreze....a pored toga jos je i skup....
Jer kod sva tri operatera za 1200 din (uracunat pdv) dobijas paket sa 325 min (ka bilo kojoj mrezi) i 325 sms...racunica bi bila ovakva,platis 25% manje,a gubis svega 18% minuta i sms-ova....cista ekonomija....
Bel 400 je 1500+ pdv sto izadje 1770 din.
Mnogo bolji je mix 1000 paket.
E ljudi jel zante da li u CG u romingu se naplacuju dolazni pozivi???
Pre par godina kad sam zadnji put bio U CG dolazni pozivi se nisu naplacivali.
Da li je tako i dalje ili????
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.