MTS-postpeid paketi prvi minut razgovora 60 sekundi

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 09:16

MTS-postpeid paketi prvi minut razgovora 60 sekundi

Post od samir »

30.05.2008.
Promene tarifiranja u pojedinim postpaid tarifama

mt:s od 1. juna primenuje nov način tarifiranja poziva u okviru minuta uključenih u pretplatu za pojedine postpaid tarifne profile. U skladu sa izmenama, u postpaid profilima Bel 50, Bel 100, Bel 150, Bel 200, Bel 400, Bel 1000, kao i Mix 250, Mix 500 i Mix 1000 obračunski interval za prvi minut razgovora je 60 sekundi, a zatim se poziv tarifira po sekundi. Pozivi u Sport Bel tarifi obračunavaju se na svakih 30, a u Kontakt plus tarifi na svakih 15 sekundi. Primena novog načina tarifiranja znači da se minuti uračunati u mesečnu pretplatu obračunavaju kao i ostali razgovori u nacionalnom saobraćaju.

Uz napomenu da su sve cene ostale nepromenjene, podsećamo da mt:s postpaid tarifni profili korisnicima nude brojne pogodnosti, kao i da je tarifni profil Mix najpovoljniji postpaid paket na tržištu sa cenom razgovora ka svim mrežama u nacionalonom saobraćaju već od 4,8 dinara.

Čestitamo! :D

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Odakle ti ta informacija? Nisam nasao nista slicno na zvanicnom sajtu, ali svi vec dobro znamo koliko je isti azuran
w810 + 8GB

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Sasvim za ocekivati!!!! Ovo samo pokazuje koliko su oni povezani da je to ne verovatno!!Izgleda da ovaj vip bolje da nije ni ulazio,samo je doveo do toga da je uveo zaokruzivanje prvog minuta,a mreza nista posebno........ :P
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

samir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 09:16

Post od samir »

:? :? :? Ovu vest sam pre sat vremena preuzeo sa zvaničnog MTS sajta pod odeljkom VESTI. Zaista sada (14:40) je nama na istom tom sajtu. Izvinjavam se svim forumašima ali zaista ne znam u čemu je problem (ili se možda neko iz MTS "izleteo"). :x

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Istina je... ocekivano... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

totalno bezveze :smutny:

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Ja sam juce u 12h bio u mts-u Bulevaru Kralja Aleksandra da uzmem postpaid paket za vaucer koji sam dobio uz kartu za koncert grupe Police i tu sam rekao kako Telenor zaokruzuje na minut i minute koji se trose u okviru pretplate a oni su mi rekli kod nas se ne zaokruzuje u okviru pretplate tek kad se potrose minuti ukljuceni u pretplatu, takodje sam im rekao da je velika mana sto je ukinuto prenosenje nepotrosenih minuta i poruka u naredne mesece a kod Telenora to jos postoji. Oni su rekli da ne odlucuju oni nego menadzment kompanije i jos su mi rekli da na mix 1000 koji sam uzeo do 01.09. ce biti 325 minuta i smsa a od 01.09. se vraca na 250 minuta i smsa jer promocija vazi do tada osim ako ne odluce da je produze jer je veliko interesovanje za mix pakete. E sad mozda su danas odlucili da uvedu zaokruzivanje na minut i u okviru pretplate. Plasi me sta li ce tek Telenor da smisli :disgust:

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

misternobg napisao:Ja sam juce u 12h bio u mts-u Bulevaru Kralja Aleksandra da uzmem postpaid paket za vaucer koji sam dobio uz kartu za koncert grupe Police i tu sam rekao kako Telenor zaokruzuje na minut i minute koji se trose u okviru pretplate a oni su mi rekli kod nas se ne zaokruzuje u okviru pretplate tek kad se potrose minuti ukljuceni u pretplatu, :disgust:
nikakvo iznenadjenje, jer prvo, radnici u poslovnicama nemaju pojma sta ce biti sutra, dok ne dobiju "papir". takodje ovaj potez je bio skroz ocekivan jer iako imamo tri operatora, oni se sve dogovaraju, postoji samo minimalna razlika u ponudi telefona za namamljivanje jadne raje. ovo je stvarno strasno, pre svega jer sada necemo imati pojma na cemu smo jer, servis za proveru ne radi azurno, a brojaci u telefonu ce biti neupotrebljivi sa ovim zaokruzivanjem. sve je ovo odraz situacije u zemlji, jer kao mi nemamo inflaciju, i nemamo je, cene minuta se ne povecavaju, ali zato imamo ovakve promocije. verujem da ce i povecanje minuta i poruka na mix tarifama vrlo brzo ukinuti i vratiti sve na staro. ovo je katastrofa.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

mb011, FreiMinMon - JAVA aplikacija bas za ovakve stvari. Potpuno je besplatna, progoooglaj malo, skini, ispodesavaj i uzivaj :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ova freiMinMon aplikacije - jel to SAMO za Symbian??

Bilo bi fino da moze ovako nesto i na obicnim telefonima sa JAVA podrskom.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

pa akoje java, ja mislim da su velike šanse da radi na java telefonima! :roll:

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Mislim da se miodrage nije najbolje izrazio - na netu pise da je samo za Symbian:

"Runs on mobile phones with Symbian S60 3rd Edition operating system"

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Da moja greska, aplikacija radi pod Pythonom, a ne pod JAVOM. Nesto mi se ispermutovalo u lgavi. Eto pravog razloga za kupovinom S60v3 telefona :D

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ima li šta za v2 (nokia 6630) :cry:

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 14:15

Post od Misha V »

Mislim da ce ovo biti kap koja ce najzad preliti casu! Dosta mi je ovog izivljavanja, ovo je jos jedan dokaz da konkurencija u srbiji ne postoji.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Misha V, i sta ces da ucinis povodom toga? Sta ce bilo ko od nas da ucini povodom toga? Jel mozemo nesto da uradimo? Mi smo takav narod, i to je mali milion puta kroz istoriju dokazano. Ajde da se drzim samo novije istorije: mnogo se prashine diglo tog avgusta 2001. kada su u Telekomu odluchili da vishe ne postoji ona jeftina tarifa poziva 1 poziv = 1 impuls koja je znacajno uticala na svacije surfovanje internetom. E pa tada sam ja objavio svojevrstan rat Telekomu i zakleo se da cim budem mogao prestacu da koristim njihove usluge. A eto, sada koristim njihov ADSL jer mi je najpovoljniji.
Evo isto jedan svez primer iz Grcke: pre nekoliko godina njihov OTE je tamo povisio cene fiksnog telefoniranja. Posledica je bila stravichna. Tokom narednih 72 sata u Grckoj su prestali da zvone telefoni. Ljudi su jednostavno reshili da isteraju svoje i tacka. I OTE je bio prinudjen da vrati cene na staro.
Svi znamo kako se kod nas zavrsavaju razliciti strajkovi kada se kaze da se do ispunjenja zahteva nece prestati sa strajkom. A onda se da neka crkavica i svi pochnu opet da rade. Recimo strajk lekara iz 2003. Jeste bio masovan, jeste trajao par meseci, ali se na kraju sve zavrsilo na onom tresla se gora rodio se mish.
Nekako u isto vreme u Izraelu je doslo do slichnog strajka lekara koji se zavrsio za manje op 24h. Razlog je taj sto je nekoliko pacijenata skoro umrlo jer nije imao ko da im pomogne. Pomoc je stigla u poslednjem momentu. Drastichno ili ne, ali kad se krene u nesto, treba ici do kraja, spreman na sve posledice.
Naravoucenije svega glasi: s obzirom kakvi smo kao narod i ljudi, nasha 3 operatera ce ovde u potpunosti da uzivaju i ubiraju kajmak, a mi cemo biti srecni sto mozemo da im placamo za piiiiiip usluge koje nude po astronomskim cenama.
Izvinjavam se sto sam se ovako raspisao, u velikom delu texta ushao u off, ali jednostavno kad dodje do ovih tema ne mogu da ostanem ravnodushni posmatrac, a i morao sam da ovako objasnim svoje stavove.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Nadam se da ce ona preplata za fiksne telefone isto da promeni neke stvari ovde ali za lelekom na gore mislim da neki ljudi koji ni posle 30 godina nemaju fixni nece ni imati :D :lol:

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 14:15

Post od Misha V »

@miodrage
Evo sta cu da uradim, raskinucu ugovor koji imam sa njima od 2000-te godine! Sad, ne znam kakva si velika dela ti ocekivao, ali kad bi svi korisnici kojima je ovo dozlogrdilo raskinuli ugovore bila bi to lepa brojka!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Misha V, i sta onda? Ima li neko povoljniji? I dalje nazalost nema. Ti si jedan korisnik, i to oni nece da osete, ali kad bi to uradilo 10-ak hiljada njih, e to bi bilo vec nesto. A kad bi uradilo 100k korisnika, onda bi se ozbiljno poceli cesati. Ali to je u zemlji Srbiji nemoguce, tako da se necu ni zanositi.
Zato sam prepaid i dalje na sve 3 mreze, pa se ne priklanjam nijednom jatu. Jeste mi Telekom primarni broj, ali ocas posla to moze da se promeni.l

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ma daj bre. Mi smo srbi. Pustimo da skoro do kraja teraju,i kad dodji blizu kraja,onda uzvratimo 10-struko. Nego necemo nase da diramo. Telenor i VIP bi odma kastrirali da su to uradili. ovako...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori