Nova usluga Telenora - Vaš tarifni savetnik

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Nova usluga Telenora - Vaš tarifni savetnik

Post od evolution »

Vaš tarifni savetnik vodi računa o tome da na najbolji način iskoristite Vaš tarifni paket. On će Vam pomoći da pronađete najpovoljniju tarifu koja u potpunosti odgovara Vašim potrebama.
Takođe, tarifni savetnik će Vam objasniti Telenor servise koje još niste počeli da koristite. Savetnik za tarife stoji Vam na raspolaganju i za download, kao i pretraživanje Interneta.

Tarifni savetnik je besplatna usluga, dostupna putem Telenor WAP Portala u sekciji Moj Telenor. Prijavljivanje za korišćenje navedene usluge se vrši na portalu „Moj Telenor“ u delu Vaš račun.

Nakon što se prijavite, u periodu do sedam dana dobićete SMS sa pozivnicom za pristup Vašem tarifnom savetniku.
http://www.telenor.rs/?section=private&page=5499

Prenos podataka prilikom korišćenja servisa u GPRS/EDGE ili 3G/HSDPA mreži se ne tarifira.
iPhone 6 Plus

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

:D moj licni genije ili matematicar :lol: posto te telenorove tarife vise niko nemoze da izracuna koliko ce na kraju da izadje racun :lol: :lol: :lol:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

meni je rekao da je fleksi2000 tarifa za mene a 063 broj koristim samo kao omiljeni tj zovem sa njega omiljeni broj...toliko o tome
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Ma to je smesno odradjeno, ovako nesto treba korisnicima

http://usporeditarife.tele2.hr/racunalo.php

Telenor je stvarno prvak u glupostima. Ucite malo od Tele2

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Ma jok. To je POGODNOST. Telenor je prvak u POGODNOSTIMA. :D