Hoce li biti T-Mobile-a u Srbiji
Hoce li biti T-Mobile-a u Srbiji
Ljudi da li je neko mozda negde citao ili slicno, zanima me hoce li T-Mobile doci i kod nas, ima ga u Hrvatskoj, CG, i Makedoniji, pa mi je nekako logicno da sledeci budemo mi koji ce imati T-Mobile mrezu, ali nekako mi izgleda nemoguce jer vec imamo 3 mreze, pa mozda T-Mobile kupi mt:s uh ne daj boze... bolje bi bilo da sklone VIP. 

Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
Pa da je jedina nije ali ne samo da je verovatna nego to i jeste način na koji će T-mobile doći u Srbiju, dakle kada D.Telekom otkupi naš Telekom (kukala nam majkaDaddy Yankee napisao:mislim da je jedina mogućnost kupvina Telekoma Srbije, što će se vjerovatno i desoti,

Poslednja izmena od skeptichni chicha u Pon, 23. Jun 2008. 15:42, izmenjeno 1 put ukupno.
- Daddy Yankee
- Banned
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35
- Daddy Yankee
- Banned
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
mis, zasto bi prodavao?! Pa vrlo je jednostavno, kao sto ovde imas na svakom operateru po 2 pozivna broja tako ce i tamo, spoje se u jedan i eto ti ili ce jednostavno da prave sami sebi konkurenciju i time privuku jos veci broj korisnika... Sve je to jedna velika igra, trka za korisnikom, vecim profitom itd. itd.
pa jednostavno dodje neko regulatorno tijelo i kaze:ovo je monopolska pozicija, m:tel ne moze ici u ruke T-Mobilea vec mora biti razdvojen i ponudjen drugom operateru koji nije prisutan na trzistu...a ne zaboravimo da m:tel ima i fisknu telefoniju i nudi internet usluge...ne mogu da zamislim da sve to predje u ruke njemaca...po meni je realnije da ce sve to otici nekom drugom tele2 npr...ili ce jednostavno 067 mreza biti prodata sto je jos jednostavnije pa da lako mogu onda ujediniti 064-068 i fiskne mrze
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
U trci za Telekom ce biti veliki igraci to sigurno, Orange, T-Com... Jer dobra je to investiija, fiksna telefonija, mobilna, internet, operator u CG, operator u RS i sta sve jos moze da se uvede od usluga. Jos imace monopol u Srbiji u fiksnoj!
Ja da imam para odmah bih ga kupio!
Ali bice gadno sto se tice cena. Moji zive u Nemackoj, koja je vlasnik T-Coma, i tamo je on jedan od najskupljih, i to ne samo za mobilnu telefoniju, nego i fiksnu i ostalo. Nego kod njih ima 16 operatera fiksne i 10 mobilnih, 30 internet provajdera pa biraj! (lupio sam ove brojke, cisto da se ogradim, ne znam tacno koliko ih ima, ali izbor je veliki to sigurno)
Ja da imam para odmah bih ga kupio!

Ali bice gadno sto se tice cena. Moji zive u Nemackoj, koja je vlasnik T-Coma, i tamo je on jedan od najskupljih, i to ne samo za mobilnu telefoniju, nego i fiksnu i ostalo. Nego kod njih ima 16 operatera fiksne i 10 mobilnih, 30 internet provajdera pa biraj! (lupio sam ove brojke, cisto da se ogradim, ne znam tacno koliko ih ima, ali izbor je veliki to sigurno)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
E sad vidite o cemu sam govorio kad sam rekao da je u Hrvatskoj posle dolaska T-coma poskupela i fixna i mobilna telefonija, tako da ce to sigurno biti i kod nas slucaj. Ne zna se dal je skuplji Vodafone ili T-mobile. Ja bih voleo Spansku Telefonicu, oni su kupili u Ceskoj nekog operatera pa bi mogli i u Srbiji. Ne verujem da ima bas 10 mobilnih operatera u Nemackoj ali ima sigurno 6 jer Telenor ima roming sa 4 mreze (O2, Vodafone, T-mobile i E plus) a verovatno sa 2 nema.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Evo ja mogu potvrditi ono sto govori misternogb jer je do dolaska t-coma u Hr ta firma je bila jedna od naprednijih. Htjeli su vec 1999 uvoditi optiku i poceli su mijenjati zastarjele bakrene vodove, ali cim je t-com dosao sve je to stopirano. Nikakva ulaganja samo isisavanje novaca, podizanje cijena, produzivanje monopola do 2005. Sto reci kad se danas 2008 t-com stidljivo pojavljuje sa info. da testno daju optiku nekolicini sretnika da to testiraju, a uvodjenje prave optike je planirano za cca. 2020
T-mobile je sasvim druga prica ali i to zbog konkurencije. Kada je VIP usao u Hr. 1998 oteo je t-mobileu 50% korisnika jer su uveli prepaid, do tada t-mobile i nije imao prepaid

T-mobile je sasvim druga prica ali i to zbog konkurencije. Kada je VIP usao u Hr. 1998 oteo je t-mobileu 50% korisnika jer su uveli prepaid, do tada t-mobile i nije imao prepaid

pa nije bas ni T-Mobile HR povoljan...jedtiniji je poziv na Tele2 prema svim mrezama nego razgovor izmedju omiljenih brojeva na T-Mobile HR...znam ovo jer koristim 098 karticu...a o tome da u najpovoljnijoj prepaid tarifi minut razgovora ka drugim mrezama kosta 1.99 kuna ili netso malo manjeo od 30 centi nemam rijeci...
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.