Mts-club, PREVARA!!!!!!

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
laka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 24. Dec 2008. 05:59

Mts-club, PREVARA!!!!!!

Post od laka »

Ako ste postpaid korisnik MTS-a i već godinama vredno skupljate poene koje ste planirali da zamenite za neku (bezvrednu) stvarčicu iz kataloga mts-cluba, znajte da ste prevareni.
Ako niste znali akcija je ukinuta, a vaši poeni više ne važe.
Možda ste se nadali da ćete uspeti posle godinu ili dve da dođete do besplatnih makazica za nokte, ali (made in) PRC, ništa od toga. :D

Puno sreće sa sledećom akcijom MTS-a

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Znamo laka.

Ja imam nekih 400-500 poena i nije mi zao sto ukidaju taj glupi mt:s klub. To je moj licni stav, jer je taj klub bio, za mene, potpuni promasaj. Za neki iole zanimljiv poklon trebalo je da budem pretplatnik jedno 10-ak godina. :disgust: :disgust: :disgust:

NemanjicA
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 01. Dec 2007. 05:11

Post od NemanjicA »

To sto ste napisali je apsolutno netacno, ako ne apsolutno, a onda delimicno sigurno...

Sa oktobarskim, ja mislim, racunom je stiglo obavestenje da se prekida sakupljanje poena i da postojece treba iskoristiti zakljucno sa 31.decembrom tekuce godine!
Prva opcije je bila iskoristiti ih na postojece proizvode, od kineskog kalkulatora do plzma tv-a...
Druga opcija je uzeti paket besplatnog saobracaja (minuti,sms,gprs) u zavisnosti koliko poena imate, od 5 do 1000, pet, sest paketa je u ponudi u tom rasponu...

Tek ako nista od toga ne uradite do 31.decembra poeni vam propadaju!

Inace koristim mix1000 vec godinu dana i imam 1228 poena, koji se mogu sasvim solidno iskoristiti u oba slucaja...

A vi drugari pre nego sto postujete nesto na forum, procitajte malo sta vam pise na racunima sto dobijate i raspitajte se malo, a ne da odma da kritikujete, po starom srpskom obicaju...
8)

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Aj kaži mi šta si mogao da uzmeš za 1228 poena, dok je mt:s klub radio? Set bojicia, svesku...?

Pa običan usb-infrared adapter stajao je više od 2500 poena. To znači da treba da si 24 meseca na MIX 1000, da bi dobio nagradu od 400-500 dinara.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

To je bila mts-ova fora da nekako natera ljudi da koliko-toliko redovno placaju racune...jer se i za uredno placanje dobijaju neki poeni...
E sad sto niko nije kadar da skupi veliki broj poena,to je njegova stvar,muz moje drugarice vozi kamion po EU i ima mts roaming,njemu racuni stizu po 25 i vise hiljda din...ona je na osnovu tih racuna uzela i mts cluba tft monitor (mislim da je acer) i stapac (mislim da je hp),sto je u vreme kada je uzimala bila vrednost od oko 25k din...a svi znamo kada je dzabe i sirce je slatko!
D500&E71

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

loki13, to sam i ja hteo da kažem. Onaj ko troši 10.000-15.000 dinara može da uzme neki dobar poklon, ali za ljude koji plaćaju samo onu osnovnu pretplatu (na primer 590 dinara mesečno, MIX500), taj mt:s klub nije značio ništa.

Ne mogu sad da nađem one pamflete sa proizvodima, ali je, na primer, običan plastični sat, koji košta, ne više od 500 dinara stajao oko 4000-5000 poena. A za mesečnu pretplatu od 590 dinara dobiješ, negde oko 80-90 poena. Znači, treba 4-5 godina da budeš pretplatnik da bi dobio sat od 500 dinara.

A za redovnost plaćanja su se dobijala 5 poena. :lol:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

mezzano, pa mislim da svi mi kao korisnici pomalo precenjujemo svojih 500,1000 din i hocemo dobre aparate za 1 din,hocemo lepe poklone itd....
Sta bi bilo kada bi se pomamili pravi premium korisnici....morao bi mts da im kupuje 8800 arte gold???
D500&E71

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

loki13, lepo receno! :wink:

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

lepo kažu da se poklonu u zube ne gleda tako da ako neko ima određeni broj poena, neka uzme makar neku siću do 31. šta daju neka daju samo da ne propadnu poeni
Nokia Lumia 630

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ma nisam ja trazio nikakve poklone. Znam ja da nisam zasluzio nikakav poklon od mt:sa. Dovoljno bi mi bilo da uvedu normalnu proveru stanja (postpejd).

A u mts klubu neka daju samo "normalne" poklone, naravno onima koji mnogo trose. Ali stvari poput bojica, flomastera, svezaka, i ostalih gluposti... ili ovo sto su ponudili u zamenu, 20 minuta, 20 poruka i 200 kb... takve pokloni su skroz bezvredni. Bolje i da ih ne daju.

Ja sam i njima na sajtu predlozio, da umesto tih bezvrednih poklona (koje mi siromasniji korisnici jedino mozemo da priustimo), daju neke simbolicne, tipa privezak, futrolu, traku za oko vrata, solju, olovku... sa logom mt:s-a ili tako nesto..,

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

mezzano, to i nije toliko losa ideja...mada mogli bi sa jednom trakm oko vrata da nas obradjuju u januarskoj koverti za racun...
D500&E71

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Postpaid korisnici koji imaju preko 2700 poena mogu da dobiju paket interneta od 1gb...
Ja imam 2300 i daju mi 100poruka,100sms,1000 kb interneta :-D ili 500din na neki pripejd broj...jadno...Kad su dosli do ovog stepena sami sebe su oterali u beskrajnost! :P
Слобода или смрт

darkooni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Sep 2009. 00:27

Post od darkooni »

da ukinuti su ali su te obavestili na racunu da se ukida za mesec dana tako nesto, i ja odmah narucio zvucnike za komp 2+1 i evo posle 3 god ili manje nesto jos uvek rade doduse budjavi su ali 20 eu nisam dao.super akcija bila nekada:(

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I sta je fora u reaktivaciji 9 meseci stare teme?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Taman sam pomislio da je ponovo pokrenuto nesto slicno! :D

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26