Najlepši "pozivni" broj?
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Najlepši "pozivni" broj?
Ako se ne varam, obećano je da će do kraja ove godine biti uvedena mogućnost zadržavanja broja, i prilikom prelaska od jednog operatera na drugog i sa pripejda na postpejd i obrnuto (tzv. "number portability").
Verovatno će mnogi zadržati svoje brojeve (naročito oni koji ih godinama koriste), ali će neki i uzeti novi broj, pa me interesuje da koji bi ste "pozivni" broj najradije uzeli?
Verovatno će mnogi zadržati svoje brojeve (naročito oni koji ih godinama koriste), ali će neki i uzeti novi broj, pa me interesuje da koji bi ste "pozivni" broj najradije uzeli?
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
066 mi je nekako fensi... prem da ni 060 nije los
inace ja imam 063 sestocifren extra dobar broj, jos pocinje sa 2 tako da mi je on najbolji... ne znam sta bi neki od drugih operatera morao da ponudi da bih ostavio telenor i presao na neku drugu mrezu... mozda jedino ako telekom bude kupljen od strane vodafone ili t-mobile
inace ja imam 063 sestocifren extra dobar broj, jos pocinje sa 2 tako da mi je on najbolji... ne znam sta bi neki od drugih operatera morao da ponudi da bih ostavio telenor i presao na neku drugu mrezu... mozda jedino ako telekom bude kupljen od strane vodafone ili t-mobile

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
U dobra tema,skoro sam bas razmisaljao o ovome,naravno 063,taj mi je najlepsi,a i brojem sam zadovoljan,sestocifren,lako se pamti....a razmisljao sam da li bih prihvatio npr da mi neko da 064 karticu i bezplatno da bude i bas bih se dvoumio dal da je uzmem,jer kad sam uzeo prvi broj bilo je samo 063,a posle se pojavila 064 i od prvog trena mi se nije svidelo to 064 tako da je 063 apsolutni pobednik.
ali moram da priznam da imamo srecu sa pozivnima,npr u Nemackoj je uzas,ne mozes da nadjes ni je dan broj da ima nekog smisla.....
ali moram da priznam da imamo srecu sa pozivnima,npr u Nemackoj je uzas,ne mozes da nadjes ni je dan broj da ima nekog smisla.....
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data