Nisam primetio ovakvu temu u skorije vreme, nasao sam jednu jakooooo staru Dakle izjasnite se, koliko mesecno kredita trosite ili koliki su Vam mesecni racuni za one na postpaidu I prokomentarisite ovde nesto ako imate potrebu Ali budite iskreni
Evo ja cu prvi Sad 1758din meseceno, prenesi + 1gb (zbog 5000bonus dinara) ranije prenesi + 2gb oko 3000 mesecno, i sam pocetak postpaid karijere prenesi 325 1200 din mesecno stim sto su ti racuni znali da idu i iznad 3,4 hiljade
mt:s MIX1250+50 MB + extra troskovi ako ih imam = 1500-1800 din mesecno. Pre toga dugo bio na MIX1000 koji uglavnom nisam probijao.
Trenutno mi se jako svidja koncept Vipovih Smart tarifa, ali mislim da su preskupe. Meni konkretno treba mesecno oko 1000-1200 smartova, i ako bih to dobio za 1000 din, mislim da bi Vip u meni imao jednog prezadovoljnog korisnika vise. Ovako.... ostajem na mt:s do MNP-a a onda ce da vidimo. Za sada mislim da od ove tarife za moje uslove povoljnije ne postoji.
Meni je pretplata na m:tel BH oko 12 evra + 8 evra mjesecno za paket interneta od 500 MB tako da mi pretplata iznosi 20e. A pored toga uvijek potrosim jos 15-20 evra tako da prevedeno u dinare iznosi preko 3000. Sta ces kad za pretplatu od 12 evra dobijem samo 100 sms poruka i 100 min razgovora (koji su unaprijed podijeljeni na mobilnu, fiksnu mrezu i na pozive prema drugim operaterima).
Vip 325, dakle ~1200 din., mada navuk'o sam se u poslednje vreme na internet pa poneki put ode to i na 3000 din. I uglavnom minute potrosim a ostane mi oko 250 poruka .
Moram da se slozim sa miodrageom oko Smart paketa - fenomenalna ali preskupa ideja.
mt:s MIX250 (250 din +PDV) + tarifni dodatak od 50 MB za GPRS - nesto manje od 500 din preptplate. Redovno prekoracim paket ali ne previse.
+ telenor prepaid (necete verovati ali nemam pojma koji je tarifni profil !?) u proseku jos 200-300 din mesecno
Zapravo racun za fiksni telefon mi je znacajno veci od onog za mobilni (najvecim delom zbog ADSL pretplate naravno), ali i fiksni koristim za sve duze lokalne, ali i medjugradkse razgovore, kad god je to moguce.
BELSMS+ tarifni dodatci (30min+50MB)+ par poziva ka 063 i fiksnim brojevima= 700-800din mesecno Max iznos je bio 991din, a min 464din (pre tarifnih dodataka )
tarifa poruke na telenoru, prepaid, oko 400 din. mesecno, 100din. +/-... od toga 175 din. ode za tarifni dodatak poruke, gde dobijem 200 SMS-ova... to je to... uglavnom kuckam poruke, retko kad zovem...
AnGeL oF LoVe, zar ti nije jeftinije da za 400 din uzmes 300 MB neta, i recimo neku tarifu tipa MIX750? Ili ako ti to nije dosta, onda Mix1250? Sa time nema Boga da probijes tarifu. I jos prolazis znatno jeftinije... Barem je to moja racunica.
gaston, ja istu cifru imam MIXNET S, 200SMS, 200MB, i 100min (pa to i tebi preporučujem) a zbog tog disbalansa s minutima uvek to malo probijem, max do 1100din, tako da kad krene MNP najverovatnije prelazim na POSTPAID 325. I Telenor prepaid neki 100-200din.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Hvala na savetu Ja sam na toj tarifi zato sto saljem od 900 do 1000 poruka mesecno (a cesto i preko 1000).. Vrlo malo trosim minute. Uvek mi ostane po 5-10min u mrezi, a izvan mreze bude 4-5 poziva, a i megabajti preteknu... Poz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.