SMS Imate tajnog obozavaoca...

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
lopari195
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 08. Sep 2004. 23:35

SMS Imate tajnog obozavaoca...

Post od lopari195 »

Cao narode.
Dobila sam poruku: "Zdrvo! Imas tajnog obozavaoca. Pogodi ko je tako sto ces poslati CMOK i broj osobe na koju sumnjas na broj 1067. Na primer CMOK 06x123456780"
Moze li ko da mi kaze o cemu se radi, je li to neki novi servis sto nudi neka od mreza ili neko hoce da mi skine kredit ili tako nesto? Inace sms mi je stigao sa broja 1067.
Unapred zahvalna Maja

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

To je neka stara fora da posaljes poruku dragoj osobi koja te ne poznaje ili te poznaje,ali je tom nekom blam da ti se direktno obrati sa svog broja vec su oni posrednici!Znaci nekom stidljivku se svidjas! :D
Pozdrav 8)

lopari195
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od lopari195 »

E sad mi je malo lakse.A da vas pitam.Kako da saznam ko je taj stidljivko a da ne rizikujem da me neko ojadi za ovo malo krdita?
Ajde,ajde pomozite devojci u nevolji,hrhr

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Odgovori pa ces videti ko je!A u odgovoru napisi da ti se lepo javi ko je ili nista od Cmoke i gotovo! :wink:
Pozdrav 8)

lopari195
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od lopari195 »

Ako sam te dobro shvatila i ako odgovorim ne znaci da cu sigurno saznati sa kog broja je poslata poruka??

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Neznam,nisam to nikad koristio,Lavovi nisu bas sramezljivi :D ali se nadaj da ce ga tvoj odgovor ohrabriti i da ce ti se javiti sa svog broja da te pozove u bioskop ili tako nesto!
Mislim da je to bas slatko,nekome se svidjas ali je malo nesiguran pa se potrudio da ipak nekako dodje do tebe! :wink:
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ja mislim da je to ona fora,ti poshaljesh sad ime osobe koja ti se svidja na 1067 a onda ce njemu servis da poshalje tom "stidljivku" shta si ti napisala tj ime te osobe...Iskuliraj pa sachekaj da "stidljivko" sakupi malo hrabrosti i da ti pridje... :wink:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

ma to je ona reklama iz gradskih prevoza :) Posaljes cmok i broj osobe koja ti se svidja na taj broj i ako se taj broj poklopi sa brojem onog ko ti je poslao servis ga obavesti da i ti osecas ista osecanja prema njemu, a tebi otkrije da se i on lozi na tebe... eto... bezveze :disgust: :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Video sam i ja tu reklamu,u GSP-u,te reklame se pojavljuju samo u busevima.Kad nasi busevi sluze samo za reklame.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

Super fora, ajde ti posalji poruku pa nam javi sta je bilo na kraju. Mislim da li si pogodila osobu. pa da se rodi ljubav! :D

Odgovori