Propushteni pozivi?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Propushteni pozivi?

Post od Dexter »

Ne znam zashto nece na N6630 da mi stigne poruka tj. izveshtaj od Mobtela npr. ko me zvao dok sam bio nedostupan ili mi je bio ugashen fon?:dry:
Ne verujem da je do kartice jer na D500 mi stize,pa sam se zapitao da nije do nekog podeshavanja na fonu,mozda sam neshto iskljuchio... :unsure:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

meni je na 063 redovno stigao sms sa propustenim i menjao sam je stavio 062 i uopste mi vise ne stizu ali pomirio sam se sa tim :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

meni na 064 nekada stigne a nekada nece, e sad da li je to do telefona ili do mreze ne znam!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

mislim da to nije do telefona. :unsure: . meni je dok sam imao 6630 normalno obavjestavalo preko sms poruke o propustenim pozivima. u bosni.
mada moguce je da si nesto iskljucio , iako sumnjam da se to moze iskljuciti na telefonu , to je do operatera. :unsure:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ovako za Dextera i sve ostale koji imaju 063, kucaj ovako *222*1#,i dobices poruku da je usluga Missed Calls ukljucena.I onda ce ti stizati poruke sa propustenim pozivima.Ako hoces da deaktiviras ovu uslugu ukucaj *222*0#.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Radi... :wink: Znachi u tome je fora bila,stvarno nisam znao...Samo ukucate *222*1#,pozovete i stigne vam kao neki info da je Missed Calls activate,isprobao sam sad i shljaka normalno...
6680, hvala na informaciji,stvarno mi je bila potrebna... :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

6680,
:D ni ja nisam znala, a trebalo mi je ...Hvala... :D
Mozda bi mogao jos neki od tih kodova da nam preneses ako ih znas...
npr. ako si na 063 i pozoves neki broj 063 ili 062 u obliku *63 123456 ili *062 123456 (* bas ukucate a ostatak broja je primer), taj poziv ce vam za 5 min., koliko imate pravo da pricate, skinuti tacno 20 din. Jedino je lose sto ce vam skinuti 20 din cak i ako poziv bude trajao krace...Tko da, ako znate da cete sa neki duze da pricate iskoristite ovo i ustedecete....To je inace zvanican servis koji Mobtel nudi... 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

pa ja nikad nisam to aktivirao a uvek su mi stizale poruke o propustenim pozivima...inace ja sam na post-paidu pa mozda je do toga stvar... :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ovako jos jedna fora za 063,062 na nekim karticama radi na nekim ne.Nemam pojma sto kod sluzi kada nemate kredita,da posaljete poruku nekom na 062,063 da vas pozove zato sto vi nemate kredita. Evo kod *321*062/63 Neciji Broj pa # i poziv(zeleno)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

6680 napisao:Ovako jos jedna fora za 063,062 na nekim karticama radi na nekim ne.Nemam pojma sto kod sluzi kada nemate kredita,da posaljete poruku nekom na 062,063 da vas pozove zato sto vi nemate kredita. Evo kod *321*062/63 Neciji Broj pa # i poziv(zeleno)
To nije fora vec usluga...I mozete je iskoristiti po 5 puta mesecno ja mislim... ;)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Dexter, :D u pravu si to i jeste usluga kao sto je i ono sto sam ja napisala...A ovo sa porukom sa moze koristiti 5 puta u toku meseca... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Aj posto ja imam i 062 i 064.Da li neko zna neke kodove,fore za 064.AKo neko zna neka napise. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 20. Feb 2005. 06:30
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Ovo nema nikakve veze sa forumom KAFIC.. Ko moze neka prebaci temu u OPERATERE..

A dok sam ovde da priupitam ja nesto.. Naime koliko vremena SMS poruka stoji na mobtelovom severu kad je tel. ugasen.. Mislim da je vreme isto i za 'propustene pozive' i za ostale poruke.. Na jednom forumu sam citao je 24h.. Da li je to tacno?! :unsure:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

misilm da to zavisi koliko je posiljalac stavio rok za message validity i od toga zavisi koliko ce biti u etru :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije bas,mozes da stavis mesage validity i mesec dana ali operater ima svoje vreme koje drzi poruku,mislim da je na 064 cuvaju 3 dana,posle toga ide u kantu ako se ne isporuci!
Pozdrav 8)

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

EsCoBaR napisao:Ovo nema nikakve veze sa forumom KAFIC.. Ko moze neka prebaci temu u OPERATERE..

A dok sam ovde da priupitam ja nesto.. Naime koliko vremena SMS poruka stoji na mobtelovom severu kad je tel. ugasen.. Mislim da je vreme isto i za 'propustene pozive' i za ostale poruke.. Na jednom forumu sam citao je 24h.. Da li je to tacno?! :unsure:
Zaboravio sam da napomenem da me zanima vreme postojanja SMS poruke za 063 mrezu... :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

A sto ne pozoves operatora i pitas koliko je pa podelis sa ostalima?Mada sumnjam da je i kod njih neko impresivno vreme u pitanju,najverovatnije da i oni drze nekoliko dana-nedelju dana plafon pa u kantu,al pozovi pa proveri da znas sigurno!
Pozdrav 8)

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

takva usluga postoji ovde u cg i zove se "javi se".i moze se koristiti tri puta dnevno kada nemate kredita
The Bloody Alboz

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa evo konkretno za 063 mrezu, u vezi osnovne teme koja je postavljena, propusteni pozivi...ta opcija nije moguca ako imate ukljucenu govornu postu, jer se javljanje automata racuna kao odgovoren poziv...
A i sami znate koliko puta, samo spustite slusalicu kad cujete govorni automat ...tako da ako i vas neko zove i ukljuci se sekretarica, a taj neko spusti slusalicu, a ne ostavi poruku vi necete saznati da vas je neko i ko vas je trazio...
Tako da treba da izaberete koja vam od ovih opcija vise treba, jer obe ne mogu, a obe imaju mane...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

EsCoBaR
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od EsCoBaR »

Lomnica_city napisao:A sto ne pozoves operatora i pitas koliko je pa podelis sa ostalima?Mada sumnjam da je i kod njih neko impresivno vreme u pitanju,najverovatnije da i oni drze nekoliko dana-nedelju dana plafon pa u kantu,al pozovi pa proveri da znas sigurno!
Pozdrav 8)
Ma daj boze da je nedelju dana! Bilo bi OK da je tako.. Cini mi se da je samo 24 sata.. tako su mi bar rekli na 9863.. :uhuh: Newera...

Odgovori