PrePaid 063 Tarife

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

PrePaid 063 Tarife

Post od mikilegenda »

interesuje me da li na 063 imaju neke tarife(sem one porodicne) u kojima je sms jeftiniji(i danju i nocu) nego obicno jer stvarno ne pamtim kad sam nekoga pozvao...svaki dan po dopunu od 200....cak mi je sms counter obrnuo oko 55000 poslatih poruka(moracu da menjam filter ulja na tel :lol: :D )

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa ako si student imash ovaj... http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=10865 8)

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

jos sam u srednjoj a zivim dalje od st. grada mada bih za idex i ostalo mogao nesto da izmuvam :wink: treba mi nesto kao sto je tipi na 064 ili oli na 069

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

A shto ne uzmesh post paid,ima jako dobrih sms paketa koji nisu uopshte skupi... :roll:

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

zato sto ne znam da se kontrolisem... :uhuh: :uhuh: :uhuh:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Za 063 postoje samo dva prepaid paketa i to je to... Taj tvoj tempo zivota ti je preskup za prepaid, razmisli ti o postpaidu.
Nego, jel' si pogresio u kucanju kad si napisao da si poslao 55000...
Ako je tako, mislim da je fizicki teoretski nemoguce poslati vise poruka od toga, tako da i ako ne mozes da se kontrolises brze od tog tempa neces moci da postignes :) A onda je mnogo jeftiniji postpaid.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Zasto je ne moguce poslati vise od toga Lobachewsky ? Zavisi koliko shaljesh i koliko dugo imash taj telefon...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Stavio sam smajli, ali opet... Recimo da telefon ima dve godine- to znaci da je slao preko 75 poruka na dan... Pa i nije mnogo :wacko:
Mikilegendo, za koliko si uspeo da posaljes 55000?

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

2 god i 2 meseca...dnevno minimum posaljem 60 sve zavisi od dana...videcu da predjem na postpaid....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mikilegenda, sigurno imas izrazito razvijen palac, a? ;) :D

pozdrav...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

xe xe b_udder... :)

mikilegenda, svakako ce ti se vishe isplatiti da predjesh na post paid... :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ja trosim oko 1500 din mesecno ..... nekad malo vise ..... e sad, ne znam da li da predjem na postpaid, jer sam 063 pa ne znam kako ce se sada odvijati situacija zbog promene vlasnika ...... i koji mi paket preporucujete ...... najvise mi treba sms ... nekako mi onaj mobi junior izgleda interesantno... ali mi nesto mnogo jeftino to? .... savet?

pozdrav...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

b_udder, Mobi Junior ti je zakon...:D ...i stvarno je jeftin, ali ne znam sta ti tu ne odgovara...:unsure: ...pa posto ti to mozes da iskoristis, nemoj se premisljati nego predji na post paid i na taj paket...i ja bih, ali... :roll: :shock:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

ninolina, hvala na savetu ...... ne smeta meni sto je taj paket jeftin vec mi je samo cudno da kosta 150din mesecno?! ...... verovatno cu preci 8)

pozdrav...

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 20:38

Post od Wanderer »

a jel se u slucaju prelaska sa pre na post paid zadrzava broj ili moraju da ti daju nov ?? :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Wanderer, na Mobtelovom sajtu pise da ne postoji mogucnost prelaska sa pre na postpaid, medjutim baja na 063 tezgici u novom merkatoru mi je rekao da moze...

pozdrav...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Mozda bi mogao da sacekas da se TELENOR stabilizuje u Srbiji, mozda uvedu i nove pakete ili mogucnost zadrzavanja broja... Ja bih za dva-tri meseca presao, ili tamo od nove godine- zavisi od situacije.

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

ja mislim da kad prelazis sa prepaida na post paid mozes da zadrzis isti broj...Wanderer, taj sajt odavno nema novih informacija..al najbolje je da nazoves korisnicki servis i pitas ih

Wanderer
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 28. Avg 2006. 20:38

Post od Wanderer »

ja sam davno bio post paid pa sam sa njega presao na pre paid i tada je mogao da se zadrzi broj... medjutim taj broj nemam odavno
a ovaj sad mi je pre paid pa ne znam da li se zadrzava broj u ovom obrnutom slucaju...

mada sacekacu jos da vidim sta ce da radi telenor

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

Wanderer, ksko si presao sa post paida na pre paid? :? koliko ja znam moguce je samo sa pre paid na post paid....

Odgovori