Novi TELENOR PrePaid Paketi

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Novi TELENOR PrePaid Paketi

Post od Ninolina »

Novi Prepaid paketi

Osluškujući potrebe i navike svojih korisnika Telenor po prvi put u Srbiji svojim korisnicima nudi mogućnost kupovine inicijalnog prepaid paketa sa željenim tarifnim paketom.

*
Inicijalni prepaid paket sa tarifnim paketom Jedna cena je dostupan na tržištu po maloprodajnoj ceni od 200 dinara, sadrži 200 dinara inicijalnog kredita i 20 besplatnih poruka.
*
Inicijalni prepaid paket sa tarifnim paketom Moje vreme je dostupan na tržištu po maloprodajnoj ceni od 200 dinara, sadrži 50 dinara inicijalnog kredita i 100 besplatnih poruka.
*
Inicijalni prepaid paket sa tarifnim paketom Više priče je dostupan na tržištu po maloprodajnoj ceni od 500 dinara, sadrži 750 dinara inicijalnog kredita i 50 besplatnih poruka.

Slika

* od ponedeljka do petka (0d 16h do 8h ujutru) i tokom celog vikenda.
Cene su prikazane u dinarima, bez PDV-a.

Svi inicijalni prepaid paketi sadrže:

*
Informacije i cenovnik odabranog tarifnog paketa
*
Uputstvo za korišćenje prepaid usluga
*
Opšte uslove o pretplatničkom odnosu i korišćenju prepaid usluga GSM mreže javnih mobilnih telekomunikacija Telenor d.o.o
*
Registracionu karticu – ova kartica omogućava korisniku da, unosom svojih ličnih podataka i dostavom popunjene kartice lično u neku od Telenor prodavnica, poštom, fax-om ili mail-om, postane vlasnik kupljenog prepaid paketa.
*
Uputstvo za korišćenje GPRS i MMS usluga, podešavanje aparata za korišćenje ovih usluga, pristup wap Portalu kao i predstavljanje potpuno novih inovativnih multimedijalnih mini servisa baziranih na interesantnim sadržajima za mobilne telefone.

Izvor: Telenor
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ovo je odlicno,bas nam je ovo ne dostajalo :lol: :lol: !Malo da proucimo pa da komentarisemo :oops: !A od 15.decembra krece i novi telenor wap-homepage. :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

Bio je i red da uvedu nesto novo u prepaidu.... mada nisam bas odusevljen.... mogli su da stave i neki paket gde su poruke npr. 1 dinar, a neka poziv na njemu bude skup.... ali ipak pozitivan napredak u odnosu na samo jednu prepaid tarifu.

Kamiondzija
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59

Post od Kamiondzija »

I sta sad sa ovim novim prepaid paketima? Jel' svi sad automatski prelazimo na jedan od njih pa posle mozemo da menjamo po svojim potrebama (kao ono kod MTS - a pre koju godinu), ili sta?
iPhone 4 16GB SIM Free

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Kamiondzija, postoji još uvek onaj stari paket Standard...Ali pri kupovini novog broja biraš jedan od ovih paketa...Citat:"Telenor po prvi put u Srbiji svojim korisnicima nudi mogućnost kupovine inicijalnog prepaid paketa sa željenim tarifnim paketom."
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

EEEEEEEEE, ali ja sam jos sinoc kada sam procitao tvoju temu, Ninolina, pozvao 9863 i pitao ih da li mogu sa "Standarda" da predjem na "Moje Vreme" i prebacili su me.... naravno zadrzao sam svoj broj.... samo su me danas u toku dana prikljucili na "Moje vreme" i posle 16h poruke su mi bile 2,13 dinara... nije nesto jeftinije, ali ipak.... a i poziv je dosta jeftiniji od 16h do 8h, ali zato posle 8h deru!!!!

I mislim da sam prvi korisnik sa novim paketim, jer kada sam pitao sluzbenika malo se kao zbunio.... cutao par minuta kao nesto da vidi i onda mi rekao da nema problema...... i posle mi naglasio da su danas tj. juce startovali sa tim paketima.... Verovatno je pomislio da sam neki psiho!!!! :wacko:

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mdenic85,a da li ti jos uvek funkcionise ono 5 minuta za 20 din,posto si sa standarda presao na moje vreme?

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Lepo je sto moze da se predje sa standard paketa na neki drugi. Ja najmanje razgovaram u okviru 062/063 mreze, tako da mi njihov popust nista ne znaci. Ali, kad bi uveli on-line uplatu kredita (sto nude mnogi operateri u svetu), bili bi stvarno super.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

snebivljiva azdaja napisao: Ja najmanje razgovaram u okviru 062/063 mreze, tako da mi njihov popust nista ne znaci.
Neodgovara ti ni "jedna cena" tarifa?

btw. Jel' ste primetili da su tarife "standard" i "vise price" (skoro) iste, stim sto kod vise price dobijas jos i popust na vise price :) Samim tim Standard tesko da ce da opstane, ali izgleda da im je to i cilj...
Slika
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

loeates, ne znam.... nisam pokusao.... nemam sada dovoljno kredita, provericu kada se dopunim, mada mislim da bi trbalo da moze... jer je to usluga za sve prepaid tarife....

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Odgovara mi Jedna cena, jer mali broj ljudi koje poznajem koristi 062/063 - njih dvoje ili troje, tako da uglavnom je to fiksna ili 064. Pod "popust" mislila sam na nizu cenu razgovora u okviru Telenorove mreze. Ja povremeno dolazim u BG, i tada koristim 063 pre-paid, a inace sam Telia korisnik.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Pa i ja gledam nesto da je standard i vise price ovde jedno te isto samo sto kod standarda imas popust i sigurno se ubrzo prebacam samo da proverim da li ovde vazi 5min za 20 din :D .Samo jedno mozda jeste glupo pitanje:a jel se racuna ona poruka za parking kao npr.25 din ili samo kao obicna poruka od 2.2din,a preostali deo od 23din ide u parking servis,zato sto mi pri-peid broj koristi za placanje parkinga,tako da bi brzo stigao do 800din.,ako se racuna i to kao 25din :oops:

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

Offtopic:

Ja dolazim u Bg na par dana pa bih uzeo novi telenorov prepaid paket "jedna cena" za 200 dinara.
Pitanje, moze li se on dobiti na kiosku ili se bas mora u ovlastenim trgovinama Telenora traziti.
I ima li na kioscima kartica za dopunu kredita i je li ista cijena kredita i kartice 200din=200din-kredit, mislim da su prije bile nesto skuplje.
Hvala na svakom odgovoru!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Nije mi jasno zasto su dosta konfuzno predstavili te nove pakete. Iz onoga sto pise na sajtu, ne moze lepo da se zakljuci kada se ulazi u popust i koji su uslovi za popust.
Ovo mozda malo razjasni stvari:
U okviru pre paid tarifnog paketa Vise price popusti se ostvaruju iskljucivo nakon potrosenog iznosa na nacionalne i internacionalne pozive od 800, odnosno 1500 dinara u toku jednog meseca. Popusti se ne ostvaruju na osnovu iznosa koji je ostvaren koriscenjem SMSa, MMSa, GPRSa i roaminga.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Lobachewsky ,pa ovo jeste malo sve konfuzno predstavljeno,ali zbog cega se popusti ostvaruju samo pricom ,a ne i sms,mms i gprs-om,da li si negde procitao ili pitao operatera?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Zato sto oni tako kazu, a njihova je poslednja... :)
  • ______________________________
    izmenio b_udder:: - nepotreban citat

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

ako sam dobro razumeo, svako treba da proceni koliko para potrosi mesecno na pricu mobilnim, i da se odluci za odgovarajuci paket, sto veci paket - niza cena po minutu? a sto se tice poruka, one se svakako naplacuju, tj. nema besplatnih poruka (osim na ovim nizim tarifama, i to po 20 besplatnih sms). znaci, ovo je najgluplja ponuda u istoriji, pa to nije bilo ni kod cika kradoljuba dok je bio mobtel. ja ne znam kako ce ovakvim sistemom da se izbore sa telekomom koji zna ovaj narod u dusu i uvek pogodi kampanju tako da navuce ljude da came cekajuci u redu za neku novu foru. mozda su i imali sansu kad su izbacili one pro pakete, ali ovako tesko da ce neko da se odluci na ovakve pakete samo zbog velikog izbora telefona. pardon dzinovskog. mt:s-u su jedino konkurencija utoliko sto mt:s za ugovore od dve godine nudi stvarno jeftine telefone (nize klase), ali zato post paid kao nacin placanja im je sto puta povoljniji...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

E pa ja sam sad upravo zvala Telenorov korisnički servis i htela da se prebacim sa Standard paketa na paket Jedna cena...i kažu da ne može još nedelju dana, jer nemaju još sve tehnički podržano... :shock: ...strašno...reklamiraju nešto što nemaju u ponudi...Razočarali su me ...ali pošto imam i Telekomov broj on se svakako više isplat,i posebno ovaj paket koji ja koristim... :roll: :wink:

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan

Post od mdenic85 »

I ja sam danas zvao da prebacim drugu... isti odgovor: nemaju tehnicke mogucnosti! Uzas.... tek za nekih 6 dana. Sve me vise razocaravaju. Meni su prebacili sa Standarda na Moje Vreme, ali ja sam odmah zvao, cim sam video ovu temu.

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Ja cim sam video temu....Zovnuo sam call centar...Zamolio da me prebace na jednu cenu...I lepo mi operater rekao na foru"Vas zahtev je registrovan, sutra u 10:00 cete biti prebaceni na 1 cenu".......I tako je i bilo...

A ja mu samo kazem svoj broj...Nista vise od podataka se ne trazi...Znaci da mogu bilo kome da promeni paket...To je malo glupo odradjeno

Odgovori