Da,koristim ga vec neko vreme i extra je...Radi za sve mreze a nije klip shto smara nego shto u svaku poruku ubaci tekst tipa / ovu poruku sam dobio besplatno na www.mobik.com
Da i ja koritim od skora, i takodje me klip ne smara,nego taj dodatni tekst,kao i to sto ne mozes znati od kog si dobio poruku, nego na njihovam sajtu sam video da ima i neka java aplikacija za fon,al se trazi neko dodatno registrovanje,jel probo ko to?
E ja sam hteo ali reko cu da ostavim za sutra... Malo to za preko moba neznam da li su implementirali ono za browse contact ili ce biti prepoznani kontakti sa samog sajta...
Inace i sam interfejs na sajtu kada se salje sms je za svaku pohvalu...
hvala za link . sad sam se registrovao . jedino mi smeta sto se ne vidi od koga je sms stigao ali znace po recima . pokusao sam da download-ujem beta i skinuo ali moj samsung P850 ne podrzava tu javu . Nokia 6310i podrzava pa cu tamo da instaliram .
Evo i ja sam se registrovala...i downloadovala fajl na mobilni...stvarno šalje poruku bez problema i vidi se ko je pošiljalac odn. ne piše MobiK kao kad šalješ sa sajta, već piše tvoj broj telefona, iako u popisu ostaje onaj info sa linkom za sajt...e sad koliko je to besplatno ne mogu baš da proverim jer sam na post-paidu...mada ako se primirim i ne šaljem ceo dan poruke i ne zovem nikoga, već samo ovako preko MobiK moći ću da provalim koliko se skida sa krede...Ako neko instalira ovo na fon, a ima pre-paid neka da informaciju koliko troši krede jedan SMS...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ninolina može li link za jar file jer ne mogu da nadjem jar a kada idem preko moba neće da mi uradi download jara...izbacuje mi neke greške...
p910 je phone
morash da se regujesh na onom linku za beta test s/w-a(jar verzija ) i onda ukucash svoj br tel-a i stigne ti poruka sa linkom za download a ti probaj sa http://202.171.167.3/app/ pa te mozda i ukenja ali morash da se regujesh na sajtu
apu registrovao sam se i dobio sam link i skinem jad ali jar neće da skida...a kada dodjem na link za jar konačno on neće da mi skine..skine nekihj 50kb i stane...
Nemoj mnogo da se oslanjas na ovo... Sada sam probam da ugasim svoj tel i poslao sam sms na moj broj, na sajtu je pisalo delivered a meni je tel ugasen...
EsCoBaR, zasto nece slanje preko? to je bas bzvz...samo ista mreza ili i 064 nisam probao...kada probam negde van zemlje kaze da nema sponzora i ne moze da posalje
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Koji je ovo IMBA, ja provalio za ovo pre jedno pola sata i vec sam poslao preko 30 sms-a . Spam FREEEEE . Naspamovao sam druga, poslao sam mu preko 10 sms-a
Ultra.... Inace java aplikacija se ne isplati jer nema poente da se smarash da se loginujesh, pa ovo ono da bi poslao jedan sms. Plus sto se meni malo buguje kada kucam sms u java aplikaciji. Po meni to je bezveze, ali ovo sa kompa nije loshe (ako nista, makar samo za spamovanje )
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Evo i ja sam se upravo registrovao, i stvarno je dobra stvar, bar se meni jako svidja
Jos nisam probao java verziju ali ocu kasnije, trenutno mi je i sajt dovoljan....
Hvala esko
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Cccc sta nas je pasce im server
Sto bi rekao Dario, za spam ubilo se... a i zgodno je kad ste vec na netu a fon vam sinhronizovan sa kompom, procitate sms i sa sajta odgovorite
Ej ljudi hvala...posebnoMasterokrata, jer mi on poslao poruku na mobilni....stvarno extra stvar....
odma sam otisao do sestrica i podesio mu na Mobilnom...
Znaci on je 062 i njemu skida 40-50 para po poruci....Apsolutno dobro
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.