6131 uz telenor paket?
6131 uz telenor paket?
Jel neko kupio ove telenor pakete sto se sada daje . Ja sam mislio da kupim 6131 ali kad sam cuo da nem zastitno staklo zaprepastio sam se!!
Pomozite mi !!!!
Pomozite mi !!!!
Stelle, ...ako si pročitao test za 6131 ovde na MS-u verovatno si bio užasnut (ne)zaštitom ekrana na njoj... (kao i ja). Ali nemaj brige, jer
1. ne prlja se ekran baš tako lako kao što su naveli
2. i ako se zaprlja, ne vidi se (nema prelamanja svetlosti od zašt.plastike, tj.fleke se vide samo na ugašenom ekranu)
3. ma šta oni pričali, ekran se čisti LAKO
go for it!
pozdrav
1. ne prlja se ekran baš tako lako kao što su naveli
2. i ako se zaprlja, ne vidi se (nema prelamanja svetlosti od zašt.plastike, tj.fleke se vide samo na ugašenom ekranu)
3. ma šta oni pričali, ekran se čisti LAKO
go for it!

pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
E sad ono što "devojci sreću kvari", Stelle ako platiš 3.000 telefon, mesečni račun će ti biti 4.000 dinara - bez besplatnog SMS-a, 2 godine
. http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3277 pa ti vidi šta ti odgovara.
Na to dodaj CA-53 kabl (1.200,oo original, ili bluetooth adapter, valjda oko 10 eu za vezu sa PC) i micro SD (1650,oo Kingston 512mb recimo, jer je ovih 8mb u telefonu stvarno malo). Ne dobija se ni disk sa softverom za PC - skidaš sa Nokia sajta, verzija softvera će ti biti (verovatno) jako stara, update u Mobisu pokriven garancijom
(2 dana si bez moba
). Ako to Telenor uopšte i ima u ponudi, izbegavaj silver n6131 - lošija plastika.
pozdrav
edit
neka te ne buni što poklopac malo šeta levo-desno kad je mob zatvoren, 10-tak mi je prošlo kroz ruke (od skupih radnji sa "originalima" do nekih budžaka) i to je jednostavno tako...

Na to dodaj CA-53 kabl (1.200,oo original, ili bluetooth adapter, valjda oko 10 eu za vezu sa PC) i micro SD (1650,oo Kingston 512mb recimo, jer je ovih 8mb u telefonu stvarno malo). Ne dobija se ni disk sa softverom za PC - skidaš sa Nokia sajta, verzija softvera će ti biti (verovatno) jako stara, update u Mobisu pokriven garancijom

pozdrav
edit
neka te ne buni što poklopac malo šeta levo-desno kad je mob zatvoren, 10-tak mi je prošlo kroz ruke (od skupih radnji sa "originalima" do nekih budžaka) i to je jednostavno tako...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ako je neko zabrljao to je definitivno Telenor. Nije smeo nikako umesto Pro paketa, koji su ranije isli uz telefone, da stave ove nove Vise price. Ko ne veruje, papir i olovka u ruke... u mnogo vise situacija se isplate pro paketi, ali ako ste specijalno posebni- samo napred...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
To ti je moć reklame... Ali dobro, ja sam mob platio 6.000, ugovor na 1.000 mesečno, 2 godine (mnogo? pa i nije kad pogledaš cene "originala" i uračunaš cenu mesečnih razgovora). A i tako sam želeo da jednom kupim "zvanični" proizvod, da mi skidaju onaj "pečat" sa kutije na kojoj je imei, da me u servisu (odgovornom za garanciju) ne gledaju
, bre, sve je nekako drukčije.
A svestan sam da će se već na jesen takvi i mnogo bolji modeli deliti na ugovor za par evrića ili dinarčića... Isto kao što sam "lupetao" za vreme SP u Nemačkoj u nekoj temi da će na zimu TV&mob doći i kod nas pa sam bio "pljucnut". Došlo.
pozdrav

A svestan sam da će se već na jesen takvi i mnogo bolji modeli deliti na ugovor za par evrića ili dinarčića... Isto kao što sam "lupetao" za vreme SP u Nemačkoj u nekoj temi da će na zimu TV&mob doći i kod nas pa sam bio "pljucnut". Došlo.
pozdrav
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Nokia E61
Dostupan uz tarifni paket Cena ** Cena ***
Više priče 2000 16.000 * 30.800
Više priče 4000 12.000 *
Karakteristike aparata:
Quad-Band /3G telefon
1.31 megapiksela kamera
GPRS/EDGE
TFT 16M boja
SMS, MMS
WLAN, USB, Bluetooth, IC
75 MB memorije
Podrška za memorijske kartice
Za E61 sam siguran (100%) da nema kameru a da se nisu ovi telenjorci malo nalupali gluposti tj. malo pogresili?
Dostupan uz tarifni paket Cena ** Cena ***
Više priče 2000 16.000 * 30.800
Više priče 4000 12.000 *
Karakteristike aparata:
Quad-Band /3G telefon
1.31 megapiksela kamera
GPRS/EDGE
TFT 16M boja
SMS, MMS
WLAN, USB, Bluetooth, IC
75 MB memorije
Podrška za memorijske kartice
Za E61 sam siguran (100%) da nema kameru a da se nisu ovi telenjorci malo nalupali gluposti tj. malo pogresili?
and justice for all...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Surf
Internet u pokretu
Sa Surf tarifnim paketima uvek ste povezani sa svojim prijateljima, porodicom i kolegama.
Odaberite Surf paket prema mesečnom prenosu podataka koji planirate da ostvarite. U okviru paketa Surf 10 u minimalnu mesečnu potrošnju uključeno je 10MB prenesenih podataka, a 250MB u okviru paketa Surf 250. Bez zastoja ili zavisnosti od telefonskih linija, Vaš laptop će uvek biti u mreži.
Izborom jednog od Surf tarifnih paketa dobijate SIM karticu koja će Vam služiti isključivo za prenos podataka.
Ako do sada niste koristili usluge bežičnog pristupa internetu, iz Džinovskog izbora nudimo Vam i Telenor/SonyEricsson GC86 (PCMCIA) karticu. Uz ugovor na samo godinu dana, ova kartica Vam omogućava brz pristup internetu gde god da se nalazite. Ukoliko već posedujete data karticu, možete izabrati samo namensku Telenor SIM karticu za prenos podataka.
Telenor mreža podržava dva standarda za prenos podataka (GPRS i EDGE)
brzine do 384 kbit/sec
evo miodrage i tebe su culi ovi iz telenora

Internet u pokretu
Sa Surf tarifnim paketima uvek ste povezani sa svojim prijateljima, porodicom i kolegama.
Odaberite Surf paket prema mesečnom prenosu podataka koji planirate da ostvarite. U okviru paketa Surf 10 u minimalnu mesečnu potrošnju uključeno je 10MB prenesenih podataka, a 250MB u okviru paketa Surf 250. Bez zastoja ili zavisnosti od telefonskih linija, Vaš laptop će uvek biti u mreži.
Izborom jednog od Surf tarifnih paketa dobijate SIM karticu koja će Vam služiti isključivo za prenos podataka.
Ako do sada niste koristili usluge bežičnog pristupa internetu, iz Džinovskog izbora nudimo Vam i Telenor/SonyEricsson GC86 (PCMCIA) karticu. Uz ugovor na samo godinu dana, ova kartica Vam omogućava brz pristup internetu gde god da se nalazite. Ukoliko već posedujete data karticu, možete izabrati samo namensku Telenor SIM karticu za prenos podataka.
Telenor mreža podržava dva standarda za prenos podataka (GPRS i EDGE)
brzine do 384 kbit/sec
evo miodrage i tebe su culi ovi iz telenora

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Hm, nije loshe, sad da vidimo sta je Telekomov odgovor. Ocu bre telefoniju za dz
A tek net
Kartica me naravno ne interesuje, jer nemam laptop, niti imam nameru da nabavljam neki, ali mi treba WLAN open network da povezem svoj fon, pa da ukljucim SymTorrent, i da se izivljavam

A tek net

Kartica me naravno ne interesuje, jer nemam laptop, niti imam nameru da nabavljam neki, ali mi treba WLAN open network da povezem svoj fon, pa da ukljucim SymTorrent, i da se izivljavam

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Garanciju daje Mobis, ovlasceni NOKIA distributer, tako da ne znam u cemu je tu problem?digi napisao:Neko rece suvi originali,e da samo znate koje su to seme,de' se sklapa,ko' ih uvozi i ko' vam daje garanciju!!!

PozZ
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
pa da, u čemu je tu problem? A "sklapaju" se (uglavnom)digi napisao:Neko rece suvi originali,e da samo znate koje su to seme,de' se sklapa,ko' ih uvozi i ko' vam daje garanciju!!!

pozdrav