6131 uz telenor paket?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

6131 uz telenor paket?

Post od Stelle »

Jel neko kupio ove telenor pakete sto se sada daje . Ja sam mislio da kupim 6131 ali kad sam cuo da nem zastitno staklo zaprepastio sam se!!

Pomozite mi !!!!

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

gde bre nema zashtitno staklo? svaki telefon na telenoru je suvi original...tako da mu nishta ne fali...originalno full pakovanje plus garancija od godinu dana!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Stelle, imam ga i ja,ali nema sta da te brine,ako ga normalno koristis i ne bacas itd telefon ce ti i normalno sluziti,znaci nije nista preterano strasno,a inace takav tel izlazi iz fabrike (znaci bez te zastite) i u telenoru ces dobiti 1 god garancije
SAMO NAPRED :D
D500&E71

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Stelle, ...ako si pročitao test za 6131 ovde na MS-u verovatno si bio užasnut (ne)zaštitom ekrana na njoj... (kao i ja). Ali nemaj brige, jer
1. ne prlja se ekran baš tako lako kao što su naveli
2. i ako se zaprlja, ne vidi se (nema prelamanja svetlosti od zašt.plastike, tj.fleke se vide samo na ugašenom ekranu)
3. ma šta oni pričali, ekran se čisti LAKO
go for it! :D
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Tooo ljudi sad ste me ohrabrili . Jel neko kupio taj telefon preko telenora jer neznam koliko bi placao mesecno ako ga uzmem za 3000 i najmanje poruka i tako to???
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

E sad ono što "devojci sreću kvari", Stelle ako platiš 3.000 telefon, mesečni račun će ti biti 4.000 dinara - bez besplatnog SMS-a, 2 godine :shock: :wacko: . http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3277 pa ti vidi šta ti odgovara.
Na to dodaj CA-53 kabl (1.200,oo original, ili bluetooth adapter, valjda oko 10 eu za vezu sa PC) i micro SD (1650,oo Kingston 512mb recimo, jer je ovih 8mb u telefonu stvarno malo). Ne dobija se ni disk sa softverom za PC - skidaš sa Nokia sajta, verzija softvera će ti biti (verovatno) jako stara, update u Mobisu pokriven garancijom :) (2 dana si bez moba :( ). Ako to Telenor uopšte i ima u ponudi, izbegavaj silver n6131 - lošija plastika.
pozdrav
edit
neka te ne buni što poklopac malo šeta levo-desno kad je mob zatvoren, 10-tak mi je prošlo kroz ruke (od skupih radnji sa "originalima" do nekih budžaka) i to je jednostavno tako...

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ako je neko zabrljao to je definitivno Telenor. Nije smeo nikako umesto Pro paketa, koji su ranije isli uz telefone, da stave ove nove Vise price. Ko ne veruje, papir i olovka u ruke... u mnogo vise situacija se isplate pro paketi, ali ako ste specijalno posebni- samo napred...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

To ti je moć reklame... Ali dobro, ja sam mob platio 6.000, ugovor na 1.000 mesečno, 2 godine (mnogo? pa i nije kad pogledaš cene "originala" i uračunaš cenu mesečnih razgovora). A i tako sam želeo da jednom kupim "zvanični" proizvod, da mi skidaju onaj "pečat" sa kutije na kojoj je imei, da me u servisu (odgovornom za garanciju) ne gledaju :x , bre, sve je nekako drukčije.
A svestan sam da će se već na jesen takvi i mnogo bolji modeli deliti na ugovor za par evrića ili dinarčića... Isto kao što sam "lupetao" za vreme SP u Nemačkoj u nekoj temi da će na zimu TV&mob doći i kod nas pa sam bio "pljucnut". Došlo.
pozdrav

misternobg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
Kontakt:

Post od misternobg »

Da, nije mi jasno zasto su ukinuli pro pakete uz telefone i stavili vise price. Mislim da sad vise i ne mozes da se pretplatis na pro pakete, nego samo na ove nove, a pro su ostavili samo starim korisnicima koji ih koriste (medju njima sam i ja). Ili mozda gresim?

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Nokia E61
Dostupan uz tarifni paket Cena ** Cena ***
Više priče 2000 16.000 * 30.800
Više priče 4000 12.000 *

Karakteristike aparata:

Quad-Band /3G telefon
1.31 megapiksela kamera
GPRS/EDGE
TFT 16M boja
SMS, MMS
WLAN, USB, Bluetooth, IC
75 MB memorije
Podrška za memorijske kartice

Za E61 sam siguran (100%) da nema kameru a da se nisu ovi telenjorci malo nalupali gluposti tj. malo pogresili?
and justice for all...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Surf
Internet u pokretu

Sa Surf tarifnim paketima uvek ste povezani sa svojim prijateljima, porodicom i kolegama.

Odaberite Surf paket prema mesečnom prenosu podataka koji planirate da ostvarite. U okviru paketa Surf 10 u minimalnu mesečnu potrošnju uključeno je 10MB prenesenih podataka, a 250MB u okviru paketa Surf 250. Bez zastoja ili zavisnosti od telefonskih linija, Vaš laptop će uvek biti u mreži.

Izborom jednog od Surf tarifnih paketa dobijate SIM karticu koja će Vam služiti isključivo za prenos podataka.

Ako do sada niste koristili usluge bežičnog pristupa internetu, iz Džinovskog izbora nudimo Vam i Telenor/SonyEricsson GC86 (PCMCIA) karticu. Uz ugovor na samo godinu dana, ova kartica Vam omogućava brz pristup internetu gde god da se nalazite. Ukoliko već posedujete data karticu, možete izabrati samo namensku Telenor SIM karticu za prenos podataka.

Telenor mreža podržava dva standarda za prenos podataka (GPRS i EDGE)
brzine do 384 kbit/sec

evo miodrage i tebe su culi ovi iz telenora :D
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Hm, nije loshe, sad da vidimo sta je Telekomov odgovor. Ocu bre telefoniju za dz :lol: :lol: :lol:
A tek net :)
Kartica me naravno ne interesuje, jer nemam laptop, niti imam nameru da nabavljam neki, ali mi treba WLAN open network da povezem svoj fon, pa da ukljucim SymTorrent, i da se izivljavam :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ima Telekom odgovor pod nazivom NetPaketi. Sto se tice Telenora, ovi Surf paketi su namenjeni iskljucivo za pravna lica, a kartica koja se dobija uz taj paket sluzi iskljucivo za surfovanje.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

miodrage napisao:sad da vidimo sta je Telekomov odgovor. Ocu bre telefoniju za dz
I treba da nam daju telefone za dz, kao na zapadu, potpises ugovor i dobijes telefon. Jedva cekam treceg.

digi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 25. Jul 2006. 15:06

Post od digi »

Neko rece suvi originali :lol: ,e da samo znate koje su to seme,de' se sklapa,ko' ih uvozi i ko' vam daje garanciju!!!

A telefoniju za dz i ostale divote civilizacija koje plutaju u lovi i zdravoj konkurenciji ima da se nacekamo,prvo mora da se uzme crno ispod noktiju!!! :lol:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

digi napisao:Neko rece suvi originali :lol: ,e da samo znate koje su to seme,de' se sklapa,ko' ih uvozi i ko' vam daje garanciju!!!
Garanciju daje Mobis, ovlasceni NOKIA distributer, tako da ne znam u cemu je tu problem? :dry: Jos nisam cuo da se neko zalio na njihov servis, a i sam sam imao prijatno iskustvo sa njima...

PozZ

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

MB maneken: Jeste, na zapadu mozes da dobijes telefon za dz (ili za neku simbolicnu cenu), ali ti zato posle toga kroz racune oderu kozu s ledja.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

digi napisao:Neko rece suvi originali :lol: ,e da samo znate koje su to seme,de' se sklapa,ko' ih uvozi i ko' vam daje garanciju!!!
pa da, u čemu je tu problem? A "sklapaju" se (uglavnom) :blinky: digi, zamisli bre, u EU... Hungary, (Madjarska za nepismene). Ostalo je Koren rekao...
pozdrav
;)

Odgovori