Telenor-problemi sa obaveštavanjem

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

Telenor-problemi sa obaveštavanjem

Post od dacha »

Dakle imam problema obaveštavajućim porukama koje šalje telenor.
One meni uopšte i ne stižu!
Primer. Ugašen mi je telefon, nemam više baterije....i dakle nisam dostupan kada me neko zove....Ja kasnije upalim telefon i nema da mi stigne poruka propušteni pozivi. :dry:
Isto tako i za ono "xxxxx korisnik nije više zauzet,sada možete da ga pozovete ponovo" i "xxxxx korisnik je opet dostupan"
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

To se meni deshavalo kod Mobtela al' sad vishe ne otkako je Telenor...Mada,moguce da ti je ta opcija nije otkljuchana zato ukucaj *222*1#, i dobices poruku da ti je usluga Missed Calls ukljucena.I onda ce ti stizati poruke sa propustenim pozivima.Ako hoces da deaktiviras ovu uslugu ukucaj *222*0#....

Postoji i tema o ovome vec...klikni ovde :wink:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Dexter , meni nekada stizu a nekada ne . kao da im centrala pobrlja nekad . evo sad sam ukucao ovu sifru i pritisnup zelenu tipku za poziv i dobijem obavestenje NOT ALLOWED . :shock: znas li sta moze da bude problem ?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

dacha
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Jan 2005. 21:20

Post od dacha »

i meni piše not allowed :smutny:
Stvarno ne znam u čemu je problem :smutny:
ko zna neka odgovori. unapred hvala
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

I moj cale se stalno zali na to,zvao je i telenor x puta i nista! :dry:
A to *222*1# je bilo jos u vreme Mobtela,pretpostavljam da je to ukinuto ili je kod promenjen otkako je dosao Telenor,inace i meni pise "Network problem" kad je ukucam! :wink:

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

To je najverovatnije problem do telefona a ne do telenora, ja sam imao takav problem sa sharpom!
Jeste probali da karticu stavite u drugi tel? :D
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,sad sam i ja probao i ne radi...Ta shifra je vazila kod Mobtela,mozda su je ukiniuli dolazkom Telenora...Raspitacu se za ovaj problem pa ako bude neshto,javljam... :wink:

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Meni takodje nije radilo kad je dosao Telenor, samo sa pozvao call centar...Rekao u cemu je problem...I operater mi je rekao da ce mi ukljuciti uslugu...I od tada mi redovno stizu poruke

Odgovori