Dobre trampe
Dobre trampe
Posto sam dugo(i to bezuspesno) pokusavao da prodam nokiu 6230i,mislio sak da ce ostati kod mene u fioci... e,i onda naleti od mog burazera ortak koji hoce da se menja... i tako ja njemu dadoh moju nokiu i 50 eura za PSP star mesec dana i 2 igrice... Pa hocu da cujem vase trampe koje su se zavrsile "super" po vas...
Neverovatno dobra ponuda. Jedino što mi pada na pamet je da se lik smorio jer ima neku preterano svežu verziju softwarea, i ne zna mu leka. Koliko ja znam trebalo bi da se downgradeuje na 1.5, a zatim upgradeuje na 3.3 ili tako nešto. A ako nije to, ne bi mi smetalo ni da je kraden. Ako ima još koji.......
Ljudi se mahom žale na skupe igre i kompatibilnost sa novim softverom, ali ovaj najnoviji (hakovani - mislim da je 3.3) rešava sve probleme. Plus na te UMD diskove ne može da se snima, ali rešenje su kartice - hakovane igre, hakovan softver, WiFi, skinuta zaštita sa originalno ograničenih formata..........
Jedan ortak ga ima u kombinaciji sa izuzetno zgodnim Canyon storage diskom (onim što automatski prebacuje željeni sadržaj na željeni medij bez posredstva kompjutera - 5k dingera), i blago rečeno uživa.

Ljudi se mahom žale na skupe igre i kompatibilnost sa novim softverom, ali ovaj najnoviji (hakovani - mislim da je 3.3) rešava sve probleme. Plus na te UMD diskove ne može da se snima, ali rešenje su kartice - hakovane igre, hakovan softver, WiFi, skinuta zaštita sa originalno ograničenih formata..........
Jedan ortak ga ima u kombinaciji sa izuzetno zgodnim Canyon storage diskom (onim što automatski prebacuje željeni sadržaj na željeni medij bez posredstva kompjutera - 5k dingera), i blago rečeno uživa.

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Sto se tice trampi,pre jedno dva meseca uzeo ja lg kg800 (poznatu kao cokoladu) da vidim kakvo je to cudo itd,medjutim posle par dana koriscenja vidim da je obicno sra.je i da prodam,stavim oglas i cekam - kada posle jedno par sati javlja mi se covek:
Dobar dan - dobar dan
Sta,kako zamena? - ja mu kazem skuplje jeftinijie.....
On - da li me interesuje 6630,6 meseci stara,ful.... - ja,naravno,samo kakva bi bila kombinacija?
On - pa meni su nju u radnji procenili na 80e,a Vi za vas trazite 180e,eto moja doplata bi bila 100e
Ja u neverici,mislim nesto pokvareno.........
Sutra se nadjemo,ja pogledam telefon,na ekrana folija,na life timeru 9h razgovora.......probam zvoni,cuje se mikrofon........i uradimo trampu
Joj moje srece tada,prodam za par dana tu 6630 i posle cele transakcije budem dobar 50e (lg me je kostao 150e,jer se tada pojavio u telenoru.....)
Dobar dan - dobar dan
Sta,kako zamena? - ja mu kazem skuplje jeftinijie.....
On - da li me interesuje 6630,6 meseci stara,ful.... - ja,naravno,samo kakva bi bila kombinacija?
On - pa meni su nju u radnji procenili na 80e,a Vi za vas trazite 180e,eto moja doplata bi bila 100e
Ja u neverici,mislim nesto pokvareno.........
Sutra se nadjemo,ja pogledam telefon,na ekrana folija,na life timeru 9h razgovora.......probam zvoni,cuje se mikrofon........i uradimo trampu
Joj moje srece tada,prodam za par dana tu 6630 i posle cele transakcije budem dobar 50e (lg me je kostao 150e,jer se tada pojavio u telenoru.....)
D500&E71
posto je moj drug koji drzi radnju i narucim ja od druga iz Kanade Sharp GX 25 nov.I stigne on meni koristim ga par dana i odlucim da prodam i stavim kod druga u radnju i psole par dana navratim ja kod njega dolazi lik sa nokiom 6630 novom i kaze dacu ti ovaj telefon glavu za glavu.Ja sam razmisljao 5 minuta i ono kao pa ne znam,i lik kaze moze 6630 i 20 eura,ja reko moze.Dam mu ja sharpa i uzmem 6630 i 20 evrica.Stavim kod druga 6630 i prodam za par dana za 170 eura ,a mene sharp izasao 65 eura.
PS: Sharp je bio Ferrari Edition
PS: Sharp je bio Ferrari Edition
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
hahaha kakve priche......mislim da je moj najjachi potez bio kad sam kupio 3650 u BGu za 180 evra,koristio ga godinu dana i uzivao u njemu,i onda ga ovde prodao koriscjenog za 200
cista matematika
sledeci biser-6280 kupim kraden za nekih smesnih 50 evra,bez punjaca bez ichega...odnesem ga kod poznanika u radnju i uzmem novi v3i u ful pakovanju.....

sledeci biser-6280 kupim kraden za nekih smesnih 50 evra,bez punjaca bez ichega...odnesem ga kod poznanika u radnju i uzmem novi v3i u ful pakovanju.....
Pre jedno dve godine kupio sam kradenu Nokiu9500 Comunicator za 250 eura,imala samo punjac,koristio nekih mesec-dva i cisto iz dosade i znatizelje je dam na ogals da vidim sta se moze dobiti,jos istog dana javi se lik koji ima mobil shop i radi i sa novim i polovnim telefonima i pita dali sam zainteresovan za neku trampu,da dodjem i da se dogovorimo,na kraju sam uzeo 6680 skroz nov sa svom opremom(tada mu je u radnji kostao 280 eura) i jos mi dao 50 eura,taj citav dan sam bio u neverici da sam tako dobro prosao,nazalost posle toga vise nisam imao takvu ludu srecu da nesto dobro trampim.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja znam da je lik prodao qtek 9600 po ceni od 200e jer ne može na win i na TS.pojeo sam se živ kada sam čuo to ejr ga ja nisam uzeo.to je bilo pre 5 meseci a možda i malo duže
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 04. Jul 2007. 23:39