Coca cola nagradna igra!
Hehehe, ja sam za ovih 6800 poena popio mozda za 15-20... 
Inace domaci site je www.mojenagrade.co.yu
Sta pise na toj novoj flasi nestrpljiv sammm
Inace domaci site je www.mojenagrade.co.yu
Sta pise na toj novoj flasi nestrpljiv sammm
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Villain: Samo 0.25l flasice imaju ogranicenje... Ostalih kodova mozes poslati koliko hoces
. Evo ja za sada imam 6800 
I 2 puta su me izvukli za mobilni na sat
------------------------------------------------------------------------------------
Ajde vi koji ste videli novu flasu recite kako izgleda, sta pise na njoj!
I 2 puta su me izvukli za mobilni na sat
------------------------------------------------------------------------------------
Ajde vi koji ste videli novu flasu recite kako izgleda, sta pise na njoj!
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert

Konacnooo.. Nasao sam flasicu od 0.5! Za sve koji ne znaju kako tece ovo sa ps3-jem, evo info:
Kodovi se mogu pronaci na flasama: Coca-Cola 0.25, vrede 4 boda.. Na 0.5l coca-cole i coca-cole light, vrede 3 boda. I na limenci Coca-Cole - 2 boda. Znaci flase od 1 i 2l ispadaju
Inace, dobitnik nagrade je onaj ko posalje najvise kodova u jednom danu.. Tako da ocekujem bar jedan
Igra traje do 31. 8.
Eto, to je sve, uzivajte!!
Kodovi se mogu pronaci na flasama: Coca-Cola 0.25, vrede 4 boda.. Na 0.5l coca-cole i coca-cole light, vrede 3 boda. I na limenci Coca-Cole - 2 boda. Znaci flase od 1 i 2l ispadaju
Inace, dobitnik nagrade je onaj ko posalje najvise kodova u jednom danu.. Tako da ocekujem bar jedan
Igra traje do 31. 8.
Eto, to je sve, uzivajte!!
5800 XM
- MilančeBGD
- Expert

to je i fer,ko posalje najvise dobija ps3,a ne n3mke posalje 7000 poena,a neka devojcica iz 4. osnovne koja je dobila 3210 za rodjendan,i poslala 1. kod
i ta treba da dobijee,n3mke,sugurno da ima jos njih sa par iljada poena
a ti kodovi sa novih flasica,mogu da se unose na sajt i da recimo uzmem jos jednu antistres lopticu
i ta treba da dobijee,n3mke,sugurno da ima jos njih sa par iljada poena
a ti kodovi sa novih flasica,mogu da se unose na sajt i da recimo uzmem jos jednu antistres lopticu
nokia c7
Sony 3 je glupost, oslabi ti vid, oslabi ti sluh, losa je grafika, inace, dokazano je da je radioaktivan. Posledice su katastrofalne po vecinu ljudi koji ga koriste.
Tako da, ako ga neko dobije, neka ga da meni da mu se nebi desile strasne stvari
Jednostavno mi ga posaljite postom, i vasi problemi su proslost...
E, sad, stvarno, mislim da je ova igra prilicno glupava, ali sta je tu je
Tako da, ako ga neko dobije, neka ga da meni da mu se nebi desile strasne stvari
E, sad, stvarno, mislim da je ova igra prilicno glupava, ali sta je tu je
iPhone + CX300
krenuo sam sa ovom nagradnom igrom ali kad vidim koliko malo bodava se dobije,uz to odlazi i kredit za sms poruku prilikom slanja,pa zdravlje,ma najbolje da odustanem,vise mi se isplati da uzimam frikom sladolede-bar je veci uzitak u hladnom sladoledu, a i ima neke sanse da se nesto nadje od nagrada na stapicu.