@kljaja Pa ja ne znam gde ti ovde procita da ja trazim pomoci, da hocu da uzmem dva telefona
Temu sam postavio cisto eto da se malo opustimo znaci neka neobavezna diskusija,ne znam zasto je to problem,ako admin.smatra da je losa neka je izbrise, zakjuca.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Po meni najjaca kombinacija bi bila SE m600i + SE k850..........
M600i, jer je trenutno ubedljivo najlepsi telefon(subjektivni utisak), a k850 zbog brzine softvera i kamere......i imam slike neke slicne kombinacije......samo sto umesto k850 je k800......Mislim da je ovo link
Wicker Man, pa dobro neka ti bude u redu sto se tice opustanja i slicno ali kad god neko postavi slicnu temu nesto vs nesto odmah istog trenutka stvaraju se klanovi koji se prepucavaju i svadjaju...a moje licno misljenje najbolj akombinacija je smartphone plus camera/walkman telefon...e sad ko ima para moze da bira i da se uglavi jer postoje odredjeni telefoni do koliko para i slicno...slaze li se neko stoi se tice ove kombinacije smart plus walkman/camera fon??
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
Obicno ako nemas nesto pametno da kazes, onda cutis. I ne dopunjavas smajlijima do 100 karaaktera.
Ja sam svoju kombinaciju rekao, mada mi se iPhone iz dana u dan svidja sve vise... Sada bih mozda radje uzeo njega nego bilo koji telefon, jednostavno zato sto ga niko nema, i zato sto je jako, jako cool...
Ubedljivo (po meni) najjaca kombinacija : N95 i N73ME... svi al bas svi aspekti su pokriveni... jedino bi mi trebao akumulator da stalno dopunjavam bateriju...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.