...a tvoj prvi mobilni je bio...?
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 04. Jul 2007. 23:39
moj prvi fon je bio cini mi se siemens c35 nov,pa sam ga zamenio sa caletom njemu c35 ameni nov c45.A kad se setim kad je cale doneo Siemens MC60 nov iz Austrije za 220 eura kakav je tad bio teelfon niko nije imao telefon sa kamerom u celoj skoli

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
moj prvi mobilni telefon je bio nokia3310. bese to davno.
zanimljivo kod tog prvog telefona je to sto sam prvo telefon kupio pa tek posle nedelju dana kupio SIM karticu. nazalost tada u sremskoj mitrovici nije bilo SIM kartica pa sam morao da cekam nedelju dana da uzmem karticu.
zanimljivo kod tog prvog telefona je to sto sam prvo telefon kupio pa tek posle nedelju dana kupio SIM karticu. nazalost tada u sremskoj mitrovici nije bilo SIM kartica pa sam morao da cekam nedelju dana da uzmem karticu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- NoBodyAsAleksa
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43
Erikson t10, u sredini u kojoj je mobilna telefonija te 2000te bila spejs tehnologija(Banja Luka).
Kupljen u junu te godine, a prvi pripejd brojevi pusteni u septembur (2.9.)
Placen 220KM, na buvljaku u N.Bgd.
Za 3 mjeseca koristenja bez kartice, naprevio sam oko 20h poziva na sos broj jer se jedino tako moglo uci u meni.
U to vrijeme bio je srednja visa klasa, i jedino ga je tukao t28, od koga sam odustao zbog onog seriskog kvara sa antenom, tj.neko kolo je unutra crkavalo.
Uf sad kad pisem imam osjecaj kao da je 20 godina proslo. Bas se puno stvari desilo u medjuvrevenu.
Ps. kasnije je tom telefonu naglo porasla cijena jer je bio veoma trazen
. Stvarno nema logike.
Kupljen u junu te godine, a prvi pripejd brojevi pusteni u septembur (2.9.)
Placen 220KM, na buvljaku u N.Bgd.
Za 3 mjeseca koristenja bez kartice, naprevio sam oko 20h poziva na sos broj jer se jedino tako moglo uci u meni.
U to vrijeme bio je srednja visa klasa, i jedino ga je tukao t28, od koga sam odustao zbog onog seriskog kvara sa antenom, tj.neko kolo je unutra crkavalo.
Uf sad kad pisem imam osjecaj kao da je 20 godina proslo. Bas se puno stvari desilo u medjuvrevenu.
Ps. kasnije je tom telefonu naglo porasla cijena jer je bio veoma trazen

Poslednja izmena od kefalo u Sre, 22. Avg 2007. 02:09, izmenjeno 1 put ukupno.