Pomoc oko kupovine mobilnog telefona sa dve kartice?
ivan123, jako interesantna i jednostavna ideja ova wind mobile...po dizajnu je identican VK modelima,koji su pak skinuli izgled od motoroline L serije...ali jako lepo i jednostavno resenje,prosto ukombinuj dva tanka telefona u jedan standardne debljine i tresni im neku mamutsku bateriju i kraj price.....ponekad me te jeftine bezimene kompanije pozitivno iznenade 

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
A ovaj HTC P3300 koliko kosta? Evo i ja da trazim misljenje..Da li se isplati prelazak sa E60 na PPC tipa P3300 ili qtek s200 ? Znam za tu manu u vezi qwerty-ja i bockanja ali me interesuje misljenje vecine. Hvala!
P.S. Ja sam razmisljao o zameni za n80 ali evo sad gledam i ova dva ppc-a. Daklem, potrebno mi je sve sto ima i e60 ali i fm. Kamera nije neophodna ali ne moze ni da skodi. Baterija najmanje 2 dana da traje. Sto veci displej. WiFi neophodan. Prijem tj. oscilacije signala se podrazumevaju da nisu prisutne...
P.S. Ja sam razmisljao o zameni za n80 ali evo sad gledam i ova dva ppc-a. Daklem, potrebno mi je sve sto ima i e60 ali i fm. Kamera nije neophodna ali ne moze ni da skodi. Baterija najmanje 2 dana da traje. Sto veci displej. WiFi neophodan. Prijem tj. oscilacije signala se podrazumevaju da nisu prisutne...