Muzika u vašem telefonu?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 16. Okt 2007. 22:38

Post od Stoned Ryder »

4life, sumnjam da bi iko prodao te ploče. Ja imam "Killers", "Number Of the Beast", "Piece Of Mind", "Powerslave", "No Prayer For the Dying", "Somewhere In Time", sve vinil, ali iako ih nisam pustio već više od 3 godine, od kad mi je riknuo gramofon, ne bi mi palo na pamet da ih prodam (eventualno ukoliko iznese ponudu koju baš ne mogu da odbijem 8) ).

Vincent, Deveta je zakon, nadam se samo da se ne ograničavaš na "Odu radosti", već obratiš pažnju i na ostatak simfonije. Inače, veliki sam ljubitelj i Vagnerove "Prsten Niberlunga" i Orfove "Karmine burane", ali su mi od tih dela na mob stale samo "Valkira" i "O Fortuna" (Therion ima odličnu verziju ove poslednje!). :roll:
Only the good die young,
All the evil seem to live forever!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

4life, hvala :oops:
Stoned Ryder, naravno da ne, čak su mi prva dva movementa omiljena. Inače volim Beethovena, prilično... Odu radosti ideološki ne volim ali je muzički i ona super. Wagner je naravno neprevaziđeni ludak među kompozitorima, kako rekoše na Headbanger's Journey: da živi danas bio bi metalac :roll: Carminu Buranu obožavam i nju ću danas ubaciti, a mogao bih poslušati i Prsten Nibelunga, još kad bi bio ljubazan da mi kažeš naziv u originalu, da ga tražim na Internetu... Ima i Manzarek iz Doorsa komplet obradu Carmine Burane, ludilo je! Nažalost nemam, ali sam malo slušao...
gargamel4, nećemo više :oops:

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stoned Ryder »

Hm... Ne znam baš nemački, ali trebalo bi da bude neki Der Ring u naslovu. Proveriću pa ću ti javiti.
A nisam znao za tu Manzarekovu verziju Carmine Burane. Jel' samo njegova svirka na klavijaturama ili ima neki prateći bend?
Only the good die young,

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

gargamel4, ajoj care stvarno nemam pojma gde se to vise moze naci u Google-u,ja sam sve to poskidao sa Lime Wire,mozda probaj i ti.
Za nekim pesmama sam strpljivo tragao danima i nocima dok se nisu pojavile za download...Obozavao sam te stvari nekad na kasetama pa sam pozeleo ponovo da ih nadjem u digitalnom okruzenju. :wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Mislim da ima prateći bend, nisam siguran. Sumnjam da može samo na klavijaturama :) Ne znam stvarno ko je svirao... Tražio sam danas da skinem ali nisam našao... Tražiću opet, pa ako nađem link javljam. Inače, jedna mnogo pametna voditeljka ovamo kod nas je nakon izvedbe par stvari u CNP-u upitala izvođače o njihovom mišljenju "da li bi gospođica Carmina Burana pristala da radi intervju sa njom". Un-fu*kin'-believable!!! Eto, svega ima :) Ubacio sam i novi Radiohead, prilično je dobar. Nisam još stigao da ga preslušam, ali je, čini mi se, prilično dobar. Sad imam 1248 pjesama u telefonu :)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Lampash
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Sep 2007. 10:14

Post od Lampash »

Skidam kapu Vincente.. Prvo zbog progresivnih ideja,onda muzickog ukusa a i 1248 pjesama u telefonu. :) Koliko ti treba sve da preslusas? :) Sad sam ubacio par stvari od Partibrejkersa..
Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Interesuje me iz vaseg iskustva koja je pesma sa najjacim basovima??? Hocu malo da se izivljavam sa n91, pa me interesuje...

Inace, sto se tice muzike, sve strano, a sto se tice broja pesama na telefonu, on varira... Retko idem ispod 1000, obicno je preko 1500, a zna da ode i do 2000.... Evo, sada je oko 1800...

A najjace od svega je sto pola pesama ne znam koje su, ali ubacim lepo ceo album, mrzime da biram... JBG. imam 8gb, ima se-moze se... Mada, doslo je dosta pesama i preko bt-a, ali naravno ni blizu kao preko kompa...
iPhone + CX300

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Ja sam spremio nekih 40% muzike koje imam sto strano sto domace da ubacim u iPod od 160gb kad stigne za nekih mesec dana,jer ludim ovako kad idem ulicom a tisina :cry:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Spyker, This is how we do od 50 Centa...pesma odkida od basova....videces pa nam javi :D ....
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Spyker, sa moje tacke gledista najjace basove imaju pesme sa puno kontinuiranog basa a to su techno,trance,NRG i slicno. Doduse manje-vise efekta se postize i sa nekim rap,hip-hop ili cak drum & bass i break-beat stilovima...
Evo moje kratke play liste pesama sa strahovitim basovima (naravno elektronika je u pitanju):
1. Paffendorf - Crazy Sexy Marvelous
2. Uberdruck - Drugface
3. Plug 'n' Play - Time to Bob
4. Scooter - Move your Ass (Rave Mix)
5. RMB - Redemption
6. PPK - Resurection (Space Club Mix)
7. DuMonde - See the Light (S.H.O.K.K. Remix)
8. Komakino - I Can't Stop the Motion

Probaj ih skinuti preko Lime Wire jer samo tako ces ih naci pa nabaci na telefon cisto onako radi poredjenja. Ove stvari pustam redovno u kolima i iako imam samo 4 obicna fabricka zvucnika...razbija tisinu samo tako! :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mislim da je nepravedno izostavljena pesma Mr. Oizo - Flat Beat. Cela pesma je BASS. Obavzno probati.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Al se ovde rasplamsala rasprava!Pretvori se ovo u versko-politicki sukob :lol:

A sto se muzike tice,i dalje drzim sve i svasta...po jednu ili dve stvari od svih mojih omiljenih bendova.Ima tu Korpiklaani,At The Gates,Death,Iron Maiden,Rain Delay,My Dying Bride,Danzig,Cannibal Corpse,Cathedral,Black Sabbath,Iron Savior,Overkill,In The Woods...,Draconian,Block Out,ma svasta...vecinom metal,i ponesto sitno hard rock ili hard core,nesto malo gotike...sve sto vole mladi :D

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06

Post od 4life »

Aj molim te baci na rapidshare nesto od At the gates-a!!!
Evo ja ubacih od Amon Amarth-a (Jedna od mojih omiljenih grupa) dva albuma u fon, Once Sent from the Golden Hall i The Avenger.
BTW jeste li culi da Iron Maiden dolazi ponovo u julu?! Bice ludnica, bina ce biti u stilu Powerslave covera, znaci piramide i sve sto ide uz to! Jedva cekam!
Nemam telefon trenutno.

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stoned Ryder »

@4life
Maiden ponovo u julu??? :o Jel' se zna gde (Hala1 mi je prošli put bila suviše tesna)? :disgust:
Hmmm... To onda ne bi bilo u okviru turneje povodom promocije novog albuma, što znači da bi mnogi Maiden klasici bili na set listi... :D
Only the good die young,

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Ovoga puta verovatno JNA ili Marakana 100%, Bruce je obecao prosli put a i nema smisla da nas ponovo strpaju u onu halu. Eeeeee da mi je cuti "Scream for me Belgrade" pa da umrem... ;)
A setlista je ludnica:

Iron Maiden
Killers
The number of the beast
Run to the Hills
Hallowed be thy name
Revelations
The Trooper
Aces high
Rime of the ancient mariner
2 minutes to midnight
Powerslave
Somewhere in time
Heaven can wait
Wasted Years
The clairvoyant
Can i play with madness
The evil that man do
Nemam telefon trenutno.

Stoned Ryder
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Stoned Ryder »

"Scream for me Belgrade!" smo već čuli, ali ako zaista bude ova set lista (ili makar 80% navedenih pesama) onda će to stvarno biti ludnica! Jbt, pa ovo je Maiden antologija! :o
Only the good die young,

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

"Scream for me Belgrade" si cuo ti, kao i jos 18000 ljudi medju kojima ja nisam bio. :( :( :( :( :(Nisam bio ni na jednom koncertu njihovom jos. Ako slucajno ne dodju kod nas idem u Hrvatsku da ih gledam.
Nemam telefon trenutno.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Tačno, obećao je! Ne bi me u oči gled'o i lag'o :D (II red 8) )
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 4life »

Koliko si ranije dosao za 2. red? Ja ima da dodjem 5 sati ranije ne bi li ih video izbliza. ;)
Uh, pascu u nesvest kad vidim legende poput Bruce-a, Steve-a, Adriana i Dave-a!
Nemam telefon trenutno.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

4life, rado bih ti okacio,ali patim od bolesti zvane dial up internet,pa ako si iz bg,cimni me na PP pa da se dogovorimo,srezem ti i nadjemo se da ti dam,imam celu diskografiju njihovu,ukljucujuci i demo i bootleg snimke

Odgovori