4GB Pro Duo (fake kartice)
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
4GB Pro Duo (fake kartice)
Evo dao oglas da kupujem 2GB pro duo kartu za k750 kad javlja mi se lik i kaze da prodaje 4GB za 40€.
Nesto mi to bas jeftino.. gledam na netu da dosta ima fake kartica pogotovo od 4GB.
E sad ja cu se naci s likom tako da nema slanja postom i slicno ali imajul neke cak da vidim jeli original ili fake. On prodaje 4GB Sony pro duo
jedino sto sam nasao je ovo http://www.overclockers.com.au/wiki/Ima ... b_sony.jpg ..
ili ovo http://reviews.ebay.co.uk/FAKE-Sony-Mem ... 0001535763
Nesto mi to bas jeftino.. gledam na netu da dosta ima fake kartica pogotovo od 4GB.
E sad ja cu se naci s likom tako da nema slanja postom i slicno ali imajul neke cak da vidim jeli original ili fake. On prodaje 4GB Sony pro duo
jedino sto sam nasao je ovo http://www.overclockers.com.au/wiki/Ima ... b_sony.jpg ..
ili ovo http://reviews.ebay.co.uk/FAKE-Sony-Mem ... 0001535763
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Mozda je polovna ta od 4Gb cim je daje za 40E inace su original nove oko 65E,meni se desilo da mi se Sandiskova pro duo 2GB raspala prilikom vadjenja iz digitalca,jedva sam je nekako sastavio i zalepio tankom trakom,evo je i dan danas radi kao zmaj
ali dobio sam uz nju i garanciju kao i celo pakovanje.

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
uzeo sam od drugara san disk pro duo 512 za foto dok sam cekao moju da doleti i napravim nekih 100-tinjak slika sav srecan dodjem kuci i ono samo 10 slika ispravno,ono ostalo zapamceno,zauzeta memorija medjutim nema slike i evo uzeo sam sebi m2 4gb za 38e u UK dosla u original kutiji sve full i radi ki doxa 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Otkud SanDisk fake? Cuo sam da se uglavnom Sony kartice kopiraju(zbog brand-a najbolje prolaze). Inace procitao sam na netu da je kod originalnih kartica natpis pro-duo i naziv proizvodjaca onako malo kao urezan u plastiku, a kod fake je samo nastampano i mnogo se lakse skida.
5130+Koss the plug....
- napalm death
- Mobil manijak
Sve to super ..sve znam, i da fake neke dobro rade a i ti problemi, spora uzas, lose snima sadrzaj, nije moguce napuniti komplet karticu itd itd
ali kako ja sutra da prepoznam karticu dal je fake ili original kada mi je lik donese ??.. ili je to nemoguce ako je dobro uradjena kopija.. mislim.. nije moguce vizuelno skuziti fake
Masterokrata, ja imam san disk pro duo 1GB oroginal 100% i nije urezan nikakav natpis, nije se nista izbrisalo i ako se vadila X puta i ubacivala.. sta vec nisam radio.. ima skoro godina kako je posedujem i radi savrseno... tako da mi i to nije merilo jel urezan natpis ili ne ..voleo bi da je tako, onda bi bilo lako ali koliko vidim.. morat cu na srecu
ali kako ja sutra da prepoznam karticu dal je fake ili original kada mi je lik donese ??.. ili je to nemoguce ako je dobro uradjena kopija.. mislim.. nije moguce vizuelno skuziti fake
Masterokrata, ja imam san disk pro duo 1GB oroginal 100% i nije urezan nikakav natpis, nije se nista izbrisalo i ako se vadila X puta i ubacivala.. sta vec nisam radio.. ima skoro godina kako je posedujem i radi savrseno... tako da mi i to nije merilo jel urezan natpis ili ne ..voleo bi da je tako, onda bi bilo lako ali koliko vidim.. morat cu na srecu
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
napalm death, pa kupis tu od tog lika sa kojim si se dogovorio i samo ih zamenis, to niko nece proveravati a i sve da proverava cini mi se da nema nikakvog ser. broja po kom bi mogao to da uradi tako da si miran. Ili ako mozes ovako da ih jednostavno zamenis, tvojih 1GB za njegovu 4GB, to bi bilo idealno i onda ti ostane taman toliko da nas sve castis sa po 1 pivom 

- napalm death
- Mobil manijak
Evo sad sam se cuo s njima i kaze da je zavedeno 4GB.. tacnije to je aparat od njegovog sefa a ne od firme.. zanci od lika licno aparat i njegova kartica..
sad opet moram ganjat sony karticu a imam ponude za sandisk da bi zamenio.. nista morat cu onda posteno platiti 2GB ..to jest sebi uzet 2GB bez iakkvih zamena ..4GBG mi je rizicno a jos nisam probao 4GB punu karticu na k750 ..mozda i nebi sljakala ova od 4GB sto sam probao da je bila puna tako da mi je sigurnije 2GB

sad opet moram ganjat sony karticu a imam ponude za sandisk da bi zamenio.. nista morat cu onda posteno platiti 2GB ..to jest sebi uzet 2GB bez iakkvih zamena ..4GBG mi je rizicno a jos nisam probao 4GB punu karticu na k750 ..mozda i nebi sljakala ova od 4GB sto sam probao da je bila puna tako da mi je sigurnije 2GB
- napalm death
- Mobil manijak