GIF animacija gasi telefon

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Pa bogami ako je stavio na wallpaper...Fon kao sto sam rekao mislim da moze da poveze preko USB-a kada je ugasen..Ali ako je softver zeznut onda stvarno neznam.
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

steffa54, Tesko da jedna animacija moze da unisti softver. Inace, pustio sam je na SXG75 i "opasna" i popravljena se prikazuju kompletne. Jedino sto "opasna verzija" ima defekt na sredini animacije - pravougaoni segment oko kazaljki je prikazan invertovanom bojom.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

belly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jun 2008. 17:07

Post od belly »

u pitanju je SE k600i , i da, pokusao sam sve, izvadio sam karticu, bateriju, prikljucivao ga na punjac, na usb....ali nista...ortak mi je samo prebacio tu glupost, tel mi se ugasio, kad sam pokusao da ga upalim, nisam uspeo....samo mi se periodicno pali-gasi beli ekran....

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

tomas.hokenberi, Pa vidis da je mozda moguce..Sigurno je napravio neku gresku u softveru i od tada se fon samo gasi...
belly, Si probao da odes u servis?
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

belly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od belly »

nope, hteo sam sam nesto da pokusam....bez dodatnih troskova 8) ....ali izgleda da cu morati da posetim isti..... :wink:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

belly, A da potrazis na netu/pitas ovde kako se SE k660i prebacuje u emergency download ili ekvivalentni rezim i da sam pokusas da odradis firmware update. Na SE delu foruma imas vise tema o reinstalaciji firmvera na SE telefonima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

necu reci da si ovo ti ali pazi isti slucaj:

http://forum.bihnet.ba/showthread.php?t=44421

belly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od belly »

napalm death
:ohmy: da da isti fazon se desio i s mojim tel...bila mi puna baterija...potpuno ista situacija.... :lol: ; kako se firmware ubacuje? mogu li da povezem tel dok je ugasen sa racunarom?

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje poruka, naročito onih iznad tvoje!Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Odgovori