kefalo, iskuliraj malo
Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
kefalo, fon je tačno kao što je rekao.Spreda skroz ok,sa zadnje strane je malo istačkan po ćoškovima.Ima papire iz radnje,ima sve što je rekao da ima uz telefon,i sve radi.....Jutros mi se ugasio u džepu
ali to će pre biti posledica mojeg nezaključavanja i posle tapkanja prstima po džepu....juče sam mu baš dušu vadio....otkucao dosta toga na njemu,jurio wifi mreže,instalirao teme,neke programčiće...i sve dobro podnosi...
I daj jbt,skini tu sliku
I daj jbt,skini tu sliku
araphel,
skinuo sam je, bilo je to malo ispipavanje pulsa, ali na pogresnom mjestu, za tu svrhu sluzi Dnevni Avaz
Drago mi je da si dobro prosao, on ce ti zadovoljiti sve sto i 9300, a jos je tu i wifi, pa da nam se javis iz pokreta za DZ
Eto mini kolekcija i to jos funkcionalna je tu.
Sad jos samo da provalis tu sertifikaciju, mada to ne bi smjelo biti problem, jer ti ipak imas iskustva i sa jacim OS-ovima, a ako bude skripalo, pa tu su nasi forumasi
.
Ja to nisam radio, tako da nisam od neke pomoci.
Jos jednom odlican izbor.Cestitke.
skinuo sam je, bilo je to malo ispipavanje pulsa, ali na pogresnom mjestu, za tu svrhu sluzi Dnevni Avaz
Drago mi je da si dobro prosao, on ce ti zadovoljiti sve sto i 9300, a jos je tu i wifi, pa da nam se javis iz pokreta za DZ
Eto mini kolekcija i to jos funkcionalna je tu.
Sad jos samo da provalis tu sertifikaciju, mada to ne bi smjelo biti problem, jer ti ipak imas iskustva i sa jacim OS-ovima, a ako bude skripalo, pa tu su nasi forumasi
Ja to nisam radio, tako da nisam od neke pomoci.
Jos jednom odlican izbor.Cestitke.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Problem mi je to ako je lik iz BG, NS nemam mogucnosti da ga pogledam i proverim u kakvom je stanju! Inace bih ga uzeo ako je ocuvan!
Hvala za info!
Hvala za info!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- NiKoOoLaAa
- Banned
- Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Gledam u poslednje vreme dosta ima ovog Trea 750 za fine parice,pa se razmišljam da nešto kombinujem...mada je 680 meni daleko bolji,zbog palm os.Sve sam bliži ideji da pazarim ponovo Treo 650 kad naletim na njega...vidim da se pojavi ponegde za oko 150....E to je telefončina....nemožeš ga naterati da obori sistem,pa makar mu creva vadio