Moj drug ima neki fake fon, Samsung, kao ono sto stavljaju po izlozima u prodavnicama mobova... E sad, zanima me zasto prave tako dobre fake telefone, lik me je jedva ubijedio da nije pravi, ima bateriju, LED lampicu gore, ma sve... Ubijedio me kad je rekao da ga je bacio s 5. sprata, a cini mi se i da nije bilo mjesta za SIM karticu, al to nisam siguran.
Znaci, zasto prave takve kopije...? Zar nije dovoljno da stave jednostavno masku il tako nesto, posto ovaj ima istu i tezinu i dimenzije i sve npr...? Ili to pokusavaju negdje nekome da uvale kao pravi, mada ne znam kako bi mogli bez da ga prodaju kao polovnog nekakvog...?
Fake fon
Da bi ljudi u prodavnici gledali telefon, a da pritom nema nikakve šanse da se parvi aparat ošteti(maketa košta manje od 5 evra, a pravi aparat i do 100). Pogledaj po prodavnicama u inostranstvu, pravi aparati su iza stakla, dok su modeli(vezani kablom) dozvoljeni za čačkanje.
U susret novim izazovima...
Uglavnom je ono što sam rekao, pogotovo na jako posećenim mestima. Pravi telefoni stoje uključeni, ali iza stakla. Naravno, AKKI, svaki dan po nekoliko pravih telefona stoji dostupno svima(ali takođe vezano kablom), ali nije baš da prodavci daju da se igraš sa bilo čime...
U susret novim izazovima...
PA dobro na jako posetjenim mestima... nisam mislio da ti da tel i da te ostavi nego ti da i onda bleji pored tebe... ja sam u Londonu i Japanu probao bukvalno sve modele iz radnje... cak mi je u Japanu lik dao da stavim i svoju karticu(naravno ne sa nase mreze nego njihove) i da obavim poziv....
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...