U cemu nosite telefone leti?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

W880 i nije neki problem za ljeto, problem mi je zimi da ga ne izgubim :wink: ... Nadam se mucenju sa Satiom sledeceg ljeta :)
HTC M8Q HTC 10

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Huh,najbolji nacin za nosenje telefona je na kaisu,naravno kada se nosi ta vrsta pantalona.Samo ja sam zamrzio one futrole jos iz vremena kada su se pojavili prvi telefoni i kada je to bilo u modi,pa su svi kupovali one futrolice ( i kome treba i kome ne treba,od skolarca,pa do vozaca,preko profesora,sve do raznoraznih "sefofa") i kacili ih da se bas onako isticu i vide.E od tada ne mogu da smislim taj vid "opreme".(Nemoj sada da se korisnici ovoga uvrede)
Vidim dosta vas ima te torbice,pa je li ima neki link ili kakva fotka gde se mogu pogledati te vrste pa bih i ja mozda pazario neku diskretnu varijantu i koristio je u situacijama kada moram,makar dok traje leto,a posle je sve lakse?
Ako bih nasao neku koja mi se dopada odmah bi je kupio, jer bih sebi mnogo olaksao i donekle resio problem.Jer tada je opet lakse nositi i kljuceve,telefon, dokumenta itd.
Ako neko ima kakvu fotku (moze sa neta ili ako kome nije tesko da uslika svoju) ili link,neka postuje,bio bih mu zahvalan. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

citat napisao:
pa su svi kupovali one futrolice ( i kome treba i kome ne treba,od skolarca,pa do vozaca,preko profesora,sve do raznoraznih "sefofa") i kacili ih da se bas onako isticu i vide.
:lol: :lol: :D Ovo je ziva istina.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Lobachewsky napisao:U dzepu, da se ne lazemo :)
Same here! :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Meni nesto to nosenje futrolica na kaisu bas ide na ganglije.Svidja mi se sto BB uredjaji uglavnom imaju svoju koznu furtolicu bez tog klipa za kais,pa samo bacis u dzep posle....I jos jedna stvar koja me iritira je nosenje telefona u rukama...mislim,ako nemas dzepove,ok,ali ona fora da ides i prosto drzis telefon u ruci,nekako mi bezveze...a to klinke opasno mnogo rade.nakace na fon sto privezaka i nalepe dvesta stikera,i onda se po prevozu sa dva prsta drze istom rukom kojom drze i telefon,valjda da se pokazu,ili sta vec..... :uhuh:

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

araphel( to da se vidi da imaju fon). Moj drug je nosio tako n96 5dana od kada je izasao i dobio je po pi**i. Ja ga stavim u dzep. planiram kupiti te fensi torbice(ali sve sam video kineze) a firmirane tipa najk (kostaju preko 3000) strasnooo

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

markosvaba, пази дал су га тукли због тога?тукли и узели фон или само тукли?
ипак свако може да ради како хоће...али таква бараберија...страшно :o
један доказ да су љубоморни,али ни он није морао да се прави... 8)
Nokia 6220 Classic

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Pa mislim(kako mi on rekao) pretukli i uzeli fon. Inace tip je totalno ok (nebi me slagao) .

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel, nije fora samo u pokazivanju fona, nego klinke idu gradom, i non stop zure u ekran kao hipnotisane (a to da ne bi gledale okolinu), ili kao nesto vazno prichaju, a onda im u ruci zazvoni fon... to mi je ipak najjacha fora :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

miodrage, :lol: :lol: :lol:

Брате,стварно си лик... :wink:
Какви пацијенти ;)

maxo28
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 10. Mar 2009. 01:11

Post od maxo28 »

na krace relacije nosim u dzepu , a na duze imam torbicu oko pojasa koja uopste nije gay tako da mi uopste ne smeta da je nosim 8)
HTC Legend

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Mada, sad kad razmislim, jasno mi je sto mi pantalone spadaju... Ne zbog toga sto sam mrsav, nego teska aparatura bleji po dzepovima... Nista, vracamo se torbicama :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

kapoerista90, ili da kupis MW01 pa da ti ne spadaju više pantalone :D

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

I mene jako iritira nosenje telefona u ruci.Ne toliko kod klinki i klinaca (jos uvek su to deca,shvatice vec jednom) nego kada vidim punoletne i odrasle osobe kako se mangupisu.Mislim...
Hajd' to na stranu,nego sto se tako telefon moze lako izgubiti,a i batine se mogu dobiti od kojekavih bitangi,koji su spremni za par 100-na evra coveka ubiti.
Kao sto vec rekoh na kratke staze je OK preneti telefon u ruci,ali sada ici i setati je totalno glupo i nebulozno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Wicker Man, nije ako imas fizicke predispozicije Herkulesa te niko normalan ne sme da ti pridje. Cudo da se niko nije javio kako nosi telefon na armband-u (one futrole sto se nose na nadlaktici).
Nego jel zna neko neku dobru futrolu za 2 telefona (HP Ipaq6915 i iPhone)? Nigde da nadjem neku u koju ce oba da stanu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ja nosim najčešće u džepu ( msm, nekad i u torbici, ali ko da nosi gromadu zbog jedne sitnice )
Nokia Lumia 630

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Kod mene nema nekog pametovanja oko toga. Nosim telefon u dzepu, a kad idem na put onda stavim u pederusu posto nosim onda po 2-3 telefona. :)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Pa ne vidim šta je strašno na kraće relacije nositi telefon u ruci... :? Mislim, ne ako to čovjek radi zbog pokazivanja, već da ne trpa po džepovima ili ako nema džepove. Pa ja često tako nosim telefon(e), ali su oni uvijek u onim Nokia E65 čarapicama (koje su najtanje a ipak neka zaštita :)). Nema po meni tu ničeg lošeg ako nije pitanju džibersko kočoperenje...
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

miodrage, klinci bulje u mobilne po ceo dan, oci su im cetvrtaste k'o ekran, he-he.
Meni je isto, leti-zimi, plaza-planina, sve (pa i mobilne) uvek nosim u toj, sto kazete "gay", torbici (trenutno Adidas, ultra casual :)). Tu mi barem stanu sve stvari koje zelim da imam uz sebe (uz moj omiljeni Victorinox box)... A ovaj "gay" prefiks bas ne razumem, ako ima neka "muskarcina" da mi objasni sta je tu "gay"?
Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

miodrage, Hehe pa jes' i to sto kazes,samo nisu svi "potomci" Herkulesa. :)
Vincent, Da,nema nista lose u tome da se telefon na kracim relacijama nosi u ruci (i sam to praktikujem,kada ocekujem neki bitan poziv ili poruku) ali je neukusno se tako setati i "pokazivati".Bar meni,ne znam za ostale. :wink:
Vlada Zem, A evo ga stigao i "muskarcina",muhahahahhahah :lol:
Posto sam ja prvi upotrebio izraz "gay" u ovoj temi,ja cu i da obrazlozim.Nisam ja rekao da su torbice gay (mada ruku na srce ima i takvih,prosto da se preplasis) nego naziv torbica.Taj deminutiv se obicno vezuje za zenski rod i prosto ga je tesko "prisiti" muskarcu.Nekako mi tesko zamisliti mladag brku od 120 kg sa 205cm kako mu zena kaze:
"Budimire,leba ti vidi je li u tvojoj torbici moj telefon?!?"
A onda onako iz susedne sobe se zacuje duboki glas: " Ja u svojoj torbici,imam samo svoj telefon,sta ce meni tvoj mobilni zeno Bozija!!!!" :lol: :lol: :lol:

Mada ipak moram priznati ima super torbica i za muskarce,ja bas trazim jednu i cim nadjem moram pazariti pa onda koristiti njene "usluge" kada sam primoran. :wink:

Zaključana tema