Slike sa mobilnih telefona
telep, nemam gde da uploadujem kontrast je napucan u kameri skoro do samog kraja slika je fenomenalna i po meni je odilcna! 
Edit nije okvir niti nista ovo su vrata od spajza :-DDDDDD hehehe iz njih carstvo zime
Edit: cak sta vise prirodno je kako je moglo da bude inace vrata su bas te boje i tako sijaju jer su lakirana pa zato tako izgleda a ja sam ovde vec objasnio da volim slike sa napucanim kontrastnom jer dobijaju spektar boja i slike izgledaju fantasticno
Priznaces da slika izgleda smekerski
Pih al sam skroman

Edit nije okvir niti nista ovo su vrata od spajza :-DDDDDD hehehe iz njih carstvo zime

Edit: cak sta vise prirodno je kako je moglo da bude inace vrata su bas te boje i tako sijaju jer su lakirana pa zato tako izgleda a ja sam ovde vec objasnio da volim slike sa napucanim kontrastnom jer dobijaju spektar boja i slike izgledaju fantasticno

jerkann
Хвала.
60sec
Како немаш где да аплоудујеш?
Поред оваквог http://picturepush.com/upa нема шта да се мислиш.
Хвала.

60sec
Како немаш где да аплоудујеш?

Поред оваквог http://picturepush.com/upa нема шта да се мислиш.

Слобода или смрт
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
60sec, skromnost je vrlina, a ovo što ti zoveš kontrastom se inače zove Vivid - prenaglašene boje, dok su nerealne boje poremećen White Balans, ako te neko pita. A kontrast imaju displeji. Ako se pak kaže da je slika kontrastna, to znači da se jedni do drugih smenjuju svetli i tamni detalji, i to je karakteristika slike, tj. kadriranja i kompozicije, a ne mogućnosti kamere. Odnosno ne možeš naterati kameru da slika manje ili više kontrastno.
bestboy, nice
bestboy, nice

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, pa procitaj jos jenom ovo je napucan nkontrast ne vivid nisam sisao vesla pa da ne znam sta pricam ne kapiram sto mi to pricas kakda to vec znam na slici je napucan kontrast
kontrast mui da i zvilje boje,ne verujes? Probaj 
Edtit white ballance neije promasen ne kapiram o kakvom promasaju pricas ?! Mislim da i to dovoljno dobro znam da obaberem odgovarajuci za odredjene vremenske prilike! tako da znam i to
Sto se skromnosti tice,pa recimo da je profi covek pohvalio sliku i rekao sajno,pre svega nije verovao da je sa telefona!
hehe tako da cool slika je odlicna sve zavisi kako ko sta voli! ja volim tamne sa jakim kontrastom !

Edtit white ballance neije promasen ne kapiram o kakvom promasaju pricas ?! Mislim da i to dovoljno dobro znam da obaberem odgovarajuci za odredjene vremenske prilike! tako da znam i to