Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
sssikisss, Ninolina, Pa cekajte ljudi,covek rece kupljen pre dve nedelje i dve godine pod garancijom.Pretpostavljam ima sve u fulu sa racunom i prema tome zaista ne vidim razlog zasto ne bi mogao da ga proda za 270.Naravno opet to nije sigurno i dosta zavisi i od kupca,ali eto eventualno da mu najniza cena bude 260.Ako ce ga za manju sumu novca dati onda bolje da ga ne prodaje.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
@ mrkixx
Najvise 150eur mozes da dobijes ako radi an sve mreze, posto je 180eur moze da se uzme nov.
Posto se ova tema i sad zove otkup telefona, u otkupu racunaj nekih 30 eur manje , posto je u pitanju model telefona koji se ne prodaje lako tj nije "nokia"
@ ninolina
Pretpostavljam da ga je plato 1din sa ciljem da ga odma proda, mislio covek zaradice 300eur, a dok ne zaradi malo ce ga setati gradom, i eksponirati, zato je i koristen 2 nedelje...kad bi to tako jednostavno bilo prodati svi bi to radili...
Najvise 150eur mozes da dobijes ako radi an sve mreze, posto je 180eur moze da se uzme nov.
Posto se ova tema i sad zove otkup telefona, u otkupu racunaj nekih 30 eur manje , posto je u pitanju model telefona koji se ne prodaje lako tj nije "nokia"
@ ninolina
Pretpostavljam da ga je plato 1din sa ciljem da ga odma proda, mislio covek zaradice 300eur, a dok ne zaradi malo ce ga setati gradom, i eksponirati, zato je i koristen 2 nedelje...kad bi to tako jednostavno bilo prodati svi bi to radili...
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Ninolina, nerviraju me sitnice koje mi maksimalno kvare utisak o telefonu. WiFi me je izludeo. Ne volim da nosim 2 fona i mislio sam kad kupim tatoo da E71 prodam, ali kad ono medjutim!
Laki024, decko, pripazi na jezik!
Mogu otac da ti budem! Na svu srecu nisam!
Ja ne krijem koliko sam platio telefon! Sve je napisano u temi o tatoo-u.
@ostali
Hvala na komentarima. Pozdrav
Laki024, decko, pripazi na jezik!
Mogu otac da ti budem! Na svu srecu nisam!
Ja ne krijem koliko sam platio telefon! Sve je napisano u temi o tatoo-u.
@ostali
Hvala na komentarima. Pozdrav
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
loki13, ona je profesorica i svi su je zvali na privtni br. kada im je podelila sluzbeni br oni su i dalje zvali na privatni, nisu se navikli na onaj novi br, tako da ima 10 min razgovora 100%. cudno ali istinito.
na njenom privatnom 6500 slide nesmem ni da pogledam koliko ima razgovora i poruka. 

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
loki13, Naravno,razumem ja trziste ali jednostavno nekada nije tako dobro podleci njegovim "zakonima" i "surovosti".Po meni onda je bolje da ga ne prodaje,nego da ide na neku zamenu ili doplatu za drugi model.
Inace ovo je zaista bruka, kako se novim modelima obaraju cene i kako se nipodastavaju,sad je zaista potrebno biti vise nego oprezan pri kupovini i dobro izvagati potrebe i zelje,jer ako se izbor pokaze pogresan to moze da kosta mnogo i u novcanim jedinicama i u zivcima.
Inace ovo je zaista bruka, kako se novim modelima obaraju cene i kako se nipodastavaju,sad je zaista potrebno biti vise nego oprezan pri kupovini i dobro izvagati potrebe i zelje,jer ako se izbor pokaze pogresan to moze da kosta mnogo i u novcanim jedinicama i u zivcima.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!