Mesto odakle si slikao je super, samo da je jos ivica sume, iliti horizont bas vodoravan. To bi bilo to. Samo nisam siguran da bi onda konj desni ovako delovao "taman na mestu".
Nemam sad mogucnost da uradim Perspective correction, ali ima u photoshopu ili ACDSee-u PRO, mogucnost da se odradi lens ili perspective correction. Bas me zanima kako bi izgledalo.
Evo i od mene slika sa 5530, kao što sam rekao u temi o telefonu, postavio sam slike, a možete da ih vidite na flickr. Napravio sam 4 albuma čisto da vidite kako se u kojim situacijama kamera ponaša. Slikano sa v30, a ne znam kako radi na v31 jer sam skoro uradio update i uopšte nisam koristio kameru :
Macro je fantastičan, ali za svetlo kako danju ( što se vidi preko slika sa terase ), treba podešavati kameru, naročito i noću jer mi treba 4-5 puta da slikam određeni objekat/pejzaž bez zamućenja. Slike iz aviona sam stavio iz razloga zato što se svetlo kosi sa oblacima, i ispadaju pomalo mutno u nekim trenucima, dok u povratku nije bilo toliko strašno ( od desete slike pa nadalje ).
Ukoliko nekog interesuje, ove godine sam bio u Turskoj, mesto se zove Alanya.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.