Green, cestitke majsore za mahinu,da te sluzi duuugo Wicker Man, respect za komentar
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Od nedelje odlazi Xperia Arc a dolazi Samsung Galaxy Note. Razmišljao sam o nekom tablet ali mi je nezgodno da ga nosam stalno sa sobom, plus dva mobilna koja su stalno prisutna i došao da zaključka da će ovo hibridno čudo odraditi dobar deo posla, jer sam još i na paketu Telenora prenesi i surfuj! Ako dosadi, sledi nešto drugo!
Od sinoć postao vlasnik Galaxy Note ,samo da me gripa ne mlati, mlatio bih ja njega , ovako to zadovoljstvo pripalo sinu . E, da je velik, to stoji, ali zato radi kao metak. Jedino će biti problem, kako to čudo nositi
Miša, cestitke na "hrabrosti" nabavke Galaxy Note-a...
To cudo je zaista ogromno. Uporedjivao sam velicinu Note-a sa mojom Galaksijom, koja je takodje pozamasan komad materijala, ali Note je za danasnje smartphone standarde zaista prevelik.
Green, jeste da je ogroman, ali je zato milina raditi na njemu. Mislim da mi neće trebati puno vremena da se priviknem na njega. Tanak je i može da stane u džep farmerki. Prvo sam mislio da uzmem neki tablet. A onda bih morao da imam i ugovor, pa mi je to već puno, da plaćam dva , jer već jedan imam u Telenoru. Ovako sam sa ovim čudom pokriven, a i lakše je njega nositi svaki dan, nego vući tablet sa sobom
Mislim da je ipak ekonomičniji on za svakodnevnu upotrebu, a za nešto drugo ako treba tu je lapić
Koristimo mogućnosti novog foruma, omogućeno je glasanje za više opcija i izmena glasova. Pa, izvolite glasati ponovo!
Nažalost, staro glasanje je moralo da se ukloni, a ispod je zatečeno stanje:
HTC Desire, od 2010. Očekujem da ću ga ove godine (za koji mesec) zameniti.
Trenutno "nišanim" SIII i One X (One S, kao rezervna opcija), pa ću tada i zvanično glasati.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Pise u potpisu HTC HD2 i stoji na stolu jos Samsung X150, cisto da ga ne bacim i da sluzi kao drzac druge kartice. Ne radi cak ni zvono, samo vibracija.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.