Prodavnice mobilnih telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Converse
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 02. Okt 2012. 19:02
:: HTC Wildfire

Re: Prodavnice mobilnih telefona

Post od Converse »

Koliko ja znam ti reselleri prodaju sve od Apple sem iPhone?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Converse, dobro znas. iPhone se u nasoj zemlji kupuje ili preko oglasa, ili ako imas jako veliki visak para i ne znas sta ces sa njima, onda u prodavnicama, a koje prodaju iste te telefone kao sto je na oglasima, to sam ti vec nekoliko puta naglasio. E sad, ti ako zaista ne znas sta ces sa parama, ti idi u prodavnicu pa kupi tamo, sa garancijom mozes da se obrises znas vec gde, sigurnost ti je ista kao da si kupio uredjaj preko oglasa. Samo otvoriti uvek cetvore oci, i znati sta se kupuje i frke nema nikakve.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Converse
Novajlija
Novajlija

Post od Converse »

Opet, opet, opet. Ljudi moji, neću nikakve oglase i tačka.
Otvorio sam temu da se raspitam da li je moguće da mi neko uvali pokvaren telefon u prodavnici koja je prikazana na ovom sajtu.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Svi muljaju danas,tako da je moguce,ne samo kod iPhone-a,nego kod bilo koje marke...

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Converse, pokvaren telefon teško (naravno dešava se), a kod apple-a je to velik problem jer ne postoji servis u srbiji. Polovan zapakovan kao nov vrlo moguće. Skidan sa mreže strane, pa zatim sa neke domaće (zaključan na nju)....Čak je i neko pisao na forumu o S2 koji je kupljen u prodavnici i bio je zaključan (na mts ili vip), a lik to skontao kad je prešao granicu i hteo da ubaci drugu karticu... Tako nekako je valjda bilo koliko me sećanje služi...
Dakle uhvati miodrage lepo i zajedno odete da pogledate neke primerke iz oglasa jer MNOGO BOLJE ĆEŠ PROĆI!!!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Converse, onda nemoj, plati uredjaj koliko te zakinu, a imajuci saznanje da si isti (verovatno bas taj uredjaj koji si i dobio u prodavnici), mogao da kupis preko oglasa i da oti ostanu pare. Ali tvoje pare - tvoja stvar, ja dalje necu ni da komentarisem, jer si bandoglav nevidjeno.
I da, ima sanse da dobije polovan uredjaj, mozda i pokvaren, shvati gde zivis pobogu!!!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Converse, mozda nece biti pokvaren ali vrlo lako moze biti vec popravljan i to ko zna kako odradjen. Zatim, kao sto je vec receno, skidan sa neke mreze ili ko zna sta radjeno na njemu, pa se moze desiti da ako mu uradis update OS-a ostanes samo na malo skupljem iPod-u. I bas kao sto je i vec spomenuto, imali smo na forumu slucaj da je telefon kupljen LEGALNO sa garancijom i ispalo da je zakljucan na mts! A ti ovde kupujes telefon BEZ GARANCIJE od ko zna koga... Bilo koji telefon koji kupujes bez garancije je veoma veliki rizik!
Evo iz licnog iskustva ti ovo sve pisem jer kupio sam tako HTC EVO 3D koji je bio sim-free, nov i ne znam sta. Telefon je srecom bio potpuno ispravan i stvarno je bio sim-free ali cim ga ukljucis iskoci Vodafone boot animacija i imas gomilu Vodafone Bloatware-a.

Converse
Novajlija
Novajlija

Post od Converse »

miodrage napisao:Converse, ...
I sada hoćeš da kupujem tvoj telefon. Ajde odlazi. Pogrešna ti je taktika.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Converse, a da nisi ti malo previse bezobrazan? Lepo onda idi u koju god radnju hoces i kupi ga, ali posle nemoj ovde da kukas jer mi smo pokusali da pomognemo. Posto si toliko tvrdoglav, a sad vec i drzak svako ko jos pokusa da ti pomogne posle ovog tvog odgovora miodragu ispada cista budala! Toliko.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ma pustite lika šta ste ga napali, neka radi šta hoće kada najbolje zna. iPhone je u svakoj varijanti dovučen od napolje, nema nikakva legalna prodaja iPhone-a kod nas, radnje prodaju isto dovučene od napolje. Još samo da mu uvale ne sim free i bio bi cirkus totalan.

Znači ovako svaki iPone koji kupiš ovde je na crno, svi su dovučeni, i to ti je jedino tačno. Inače da, imaš na forumima u još uvek zavarenom celofanu da kupiš za mnogo manje para nego u "radnji". Evo lik je rekao da iPhone5 košta preko 1000 eura, na forumima imaš neotpakovane za 800.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Converse, ajd jos jednom. Iphone legalno uvezen u Srbiji ne postoji. Garanicje radnji koje prodaju ilegalno uvezene aparate ne vreed ni hartije na kojoj su napisane. Nemas nikakvu posebnu dodatnu sigurnost kod kupovine Iphonea u takvim radnjama. "Pouzdana radnja" za kupovinu Iphone-a u Srbiji ne postoji. Iphone kupljen "radnji", na buvljaku ili preko oglasa su 99% nabavljeni istim kanalima (sverc komerc, skidanje sa mreze i slicno). Cesto su isti aparati koji se prodaju u "radnji" istovremeno oglaseni na raznim malim oglasima.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

tomas.hokenberi napisao:Cesto su isti aparati koji se prodaju u "radnji" istovremeno oglaseni na raznim malim oglasima.
E to sam zaboravio da napisem. Desilo mi se da kada sam trazio da kupim Sensation XE na dva broja koja sam nasao u oglasima javili su mi se sa: " [ime radnje], izvolite."

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Converse, ja sam moj vec prodao, a takvima kao ti ne bih ni iPhone nacrtan na papiru dao.
Idi u neku od tvojih obozavanih prodavnica i potrosi sve pare koje imas za nista.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Generalno ja nisam za oglase i POLOVNU robu, za telefone u celofanu jesam. Ja kada sam gledao nexus da uzmem na oglasima dan dva stari od operatera bili oko 400 eura a u radnji (vec spomenutoj u NS-u) je bio 550 eura :cry: . Naravno da sam kupovao da bi uzeo ovaj sa "oglasa".

Mada radnje vole ljude koji kupuju iPhone kod njih jer im na celu pise sucker, jer samo neobavesten moze tako nesto da uradi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Converse, Ti si došao po pomoć na ovaj forum, ljudi su ti izašli u susret, a ti tako drskim tonom uzvraćaš pruženu pomoć, to je, po meni, nepristojno i nevaspitano.
Ne znam šta ti nije jasno oko kupovine u prodavnici i oglasa, da si rekao bilo koji drugi telefon telefon, ja bih prvi predložio prodavnicu, ni ja ne volim da kupujem preko oglasa, ali iPhone nema legalno uvezenog u Srbiji.Znači indentični uređaj ćeš dobiti kupovao u prodavnici ili na oglasima, samo ćeš u prodavnici dati 200 više evra nego na oglasima i postoji veća šansa da ti uvale polovan ili zaključan na neku mrežu.Garancija u tim radnjama ne vazi, jer ako bi kupio u radnji iPhone, ako se pokvari, odneseš ga tamo gde si ga kupio, dobio bi odgovor da nepostoji servis za iPhone u Srbiji i to bi bio kraj priče.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Converse
Novajlija
Novajlija

Post od Converse »

Ako mi se pokvari platiću servis.
Hvala na "pomoći" svima.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Converse, ma sad tek shvatam da si ti moj idol. Ustvari lepo ti meni reci gde ti živiš, da dođem sa par ortaka 100+ kg da te ojadimo lepo za lovu jer sve mi nekako liči da ti pršti iz džepova i prosto ne znaš više gde ćeš da baciš pare... Hahaha :lol: :D :lol: :lol:

Converse
Novajlija
Novajlija

Post od Converse »

Ti mi otvoreno pretiš. Svašta. Ovaj forum je pun kojekakvih ljudi.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od bachika »

Converse, ne pretim, sprdam se, jer jako mi je sve to smešno! I naravno to tvoje
Hvala na "pomoći" svima
Ma nema na čemu..

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Converse, Ja sam njegov post pročitao kao sarkazam.
Ali, ne razumem jedno - pitao si ljude ovde nešto i desetak ljudi ti kaže isto (sa čim se i ja evo slažem, iz ličnog iskustva), ali pošto se to ne slaže sa tvojom osnovnom idejom, ti sve njih ne poslušaš i teraš po svom.
Nisi morao da trošiš ni svoje ni njihovo vreme zaista.

EDIT: ulete mi bachika dok sam kucao.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

Zaključana tema