XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo ja sam zavrsio jucerasnji desktop sto sam pravio pa posto ima vise ekrana nego obicno sto stavljam nakacio sam video pa pogledajtekako to sve izgleda.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Moj danasnji sa Nea,sve sa instaliranim sense clock and weather widgetom
Baraba, moze moze ali nikad se necu odvojiti,bar od N8
Sale_M, N8 je telefon za sva vremena.Uverio sam se i ja da je android fluidan, brz, utegnut i sve to, ali kamera nije ni prineti N8.Tako da je najbolja kombinacija N8 i neki android.
znemanja, pa jako je jednostavno. Prvo napravis Screenshot na uobicajen nacin. Zatim pokrenes tu aplikaciju. Pronadjes template svog telefona i kliknes na njega i on te pita odakle i koji ScreenShot zelis da ubacis, izaberes Screenshot - i to je to... Pod podesavanjima imas i neke interesantne opcije, pa se malo poigraj.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, Znači prvo treba da napravim Screenshot svog ekrana, otvorim app, izaberem template mog telefona, ubacim screenshot i igram se sa podešavanjima da bi dobio željeni rezultat?
Poslednja izmena od znemanja u Čet, 03. Jan 2013. 01:23, izmenjeno 1 put ukupno.
znemanja, PSD ekstenzija za photoshop, tu mozes da modifikujes stvari koje je neko pravio ili da na tim vec postojecim dodajes-menjas neke druge stvari.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.