Vaš desktop
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Vaš desktop
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Kao secanje na psa koji je prekjuce naprasno uginuo

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Vaš desktop
Behemoth, reci mi samo da li je ovo snaucer ili ruski terijer? Ne vidim lepo jer sam na forumu preko tapatalk-a
Note IV N9100 dual
Ruski Terijer.
iamivan, najverovatnije torzija zeluca.
Potpuno zdrav pas,izgleda da se zeludac zarotirao i time prekinuo dovod krvi u mozak.
Uglavnom pogadja velike pse,a potpuno zdrav pas od ovoga moze da ugine za svega par minuta.
Kao i moj,nikakvih zdravsvetnih problema nije imao i za 2 sata je otisao.
A u 5 ujutru,kad se to desilo nijednog veterinara nismo mogli da pronadjemo,iako su sanse za izlecenje minimalne pokusali smo sve..
iamivan, najverovatnije torzija zeluca.
Potpuno zdrav pas,izgleda da se zeludac zarotirao i time prekinuo dovod krvi u mozak.
Uglavnom pogadja velike pse,a potpuno zdrav pas od ovoga moze da ugine za svega par minuta.
Kao i moj,nikakvih zdravsvetnih problema nije imao i za 2 sata je otisao.
A u 5 ujutru,kad se to desilo nijednog veterinara nismo mogli da pronadjemo,iako su sanse za izlecenje minimalne pokusali smo sve..
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Da popizdis...Zivim u stanu,i kad sam morao da prodam(zbog dlaka,a Bilja propuzala)labradorku,plakali smo nekoliko dana i nisam izlazio napolje,a kamoli da je uginula
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
Strasno je kad izgubis ljubimca,ne secam se kad sam zadnji put plakao.
Ako nista drugo,imala je lep zivot i nazivela se,i ostavila nam je jednu zenku kao potomka.
Toliko je bila pametna,da je grebala nogom vrata da nas probudi i nagovesti da joj se nesto desava.
Ako nista drugo,imala je lep zivot i nazivela se,i ostavila nam je jednu zenku kao potomka.
Toliko je bila pametna,da je grebala nogom vrata da nas probudi i nagovesti da joj se nesto desava.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Vaš desktop
Tesko je kada se desi tako nesto. Meni su jednog nemackog lovnog terijera otrovali, a jedan je ostao u jazbini gde ga je jazavac na zalost sredio
Note IV N9100 dual
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Gubitak ljubimca je nešto užasno, čovek se toliko veže za njih da je to neverovatno.Plakao sam kao kiša kada mi je letos uginuo Nemački občar posle 15 godina provedenih kod mene.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Nekad covek zna i previse da se veze za zivotinju, ali i to je normalna stvar. Ja trenutno imam odlicne uslove za drzanje psa, ali sve se nesto neckam da uzmem stene. Ovde je to inace postalo i dosta skup "sport".
Kad je pas u pitanju, ja sam cesto paranoican u smislu da mu se nesto ne desi, jer ne znam kako bih podneo sve to.
Behemoth, ne znam da li je ok za psa izjavljivati saucesce, ali bas mi je zao...
Kad je pas u pitanju, ja sam cesto paranoican u smislu da mu se nesto ne desi, jer ne znam kako bih podneo sve to.
Behemoth, ne znam da li je ok za psa izjavljivati saucesce, ali bas mi je zao...
Ne znam ni ja al u svakom slucaju hvala.
Imam jos tri psa pa mi je to kao uteha,al ona mi je bila omiljena.
Sta ces,life goes on
Imam jos tri psa pa mi je to kao uteha,al ona mi je bila omiljena.
Sta ces,life goes on
- ZacinC
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 23. Mar 2012. 14:49
- :: Xiaomi A2 Lite
- :: Xiaomi Redmi 4 prime
Druze bas mi se svidjaju ikonice. Jel to neka tema ili?zoreli napisao:Galaxy Grand Duos
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
XIAOMI Mi 11 midnight grey