Todo ovaj widget ima na Xwigdet aplikaciji i zove se LG UI3 weather wigdet.. Tako sam barem ja nabavio, možda zoreli drugačije ubacio..
Evo da vidiš kako izgleda..
P. S. Ima različitih pozadina, da te to ne buni..
acamatic, hvala na info. Sada sam potrazio i koliko vidim ide uz neki launcher. Da li moze da se instalira bez tog launchera posto ja koristim next launcher jer mi on odgovara?
Ako misliš na Xwigdet ja sam ga samo skinuo sa marketa, pokrenuo i najnormalnije radi bez ikakvog launchera. Jer ja koristim kako da kažem fabrički touchwiz(ako se tako piše)..
Zmajbb, koja je to prognoza? Sta se desava kada kliknes na detailed ili hourly? Da li ti odmah na widgetu promeni ili te vodi u aplikaciju pa tamo pokaze to sto te zanima?
Azimuth, Omah menja na widgetu, evo ss da vidis kako to izgleda. U pitanju je 1Weather. Po meni odlicna.
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 26. Nov 2014. 20:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog:Nemoj da citiraš post koji se nalazi odmah iznad tvog. Podrazumeva se da na njega odgovaraš. Pročitaj pravila Foruma.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.