Telefon od milion evra (marka Goldvish)
Ma odnesesh ovaj telefon u neki servish da ti ga "flashuju" npr. i sutra odesh i kada ono ne radi vishe prodavnica, spustene resetke, prazan lokal (u prevodi zatvorena firma)
. Pa velika je verovatnoca da ce se ovako desiti ako neko odnese takav telefon na "popravku"
. Milion evra !!!!! Te pare ne bi zaradili ni za 1000godina sa prodajom i servisiranjem telefona
, ovako zatvore prodavnicu i pobegnu negde da ih Srbija vise nikada ne vidi i to je to
.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
-
AnalyseThis
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Pet, 19. Maj 2006. 12:21
B_udder: "a svakako bih ga osigurao da ga posedujem" >>> znash kad??? NIKAD !!! Ko ce bre da ti osigra takav telefno..... "DDOR Novi Sad AD"
I ukradu ti ga i oni ti daju 200 evra
(toliko to vredi
)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
@b_udder: pa tako je to, moj bro je dobio CITAVIH ! 400 din kada je razbio arkadu.... tako da... ne bi se niko cudio da se to desi......
Mislio sam da se ponovo malo nasalim na racun ove telefonske ekstravagancije,ali u najmanju ruku ovo je stvarno vec preseravanje(nek mi oproste ljudi na izrazu)...
Pa stvarno ne znam ko bi ga uzeo cak i da ima milion evrica za bacanje.Neki ljudi nemaju sta jesti,a neko bi dao milioncic za glupi telefon
Po meni van svake pameti...(samo iznosim svoje misljenje,nek mi ne zamere potencijalni ljubitelji) i svaki dalji komentar da se ovako nesto opravda je izlisan...
Pa stvarno ne znam ko bi ga uzeo cak i da ima milion evrica za bacanje.Neki ljudi nemaju sta jesti,a neko bi dao milioncic za glupi telefon
Po meni van svake pameti...(samo iznosim svoje misljenje,nek mi ne zamere potencijalni ljubitelji) i svaki dalji komentar da se ovako nesto opravda je izlisan...
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- nevidljivi
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Ljudi, video sam specifikacije Vertu telefona, osim dizajna i skupih materijala nemaju druge adute - nemaju ni kolor ekran niti bilo šta od savremenih osobina. Da imam te pare, sigurno ne bih kupio ni Vertu niti bilo kakav skup mobilni, nego bih se zezao i provodio do daske, dao otkaz na poslu i otvorio neku svoju firmu. 
Ghost
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Ja samo hocu nesto da pitam,koliki je moj deo?
Setite se Mirka u Maratoncima.
b_udder, lepo rece a ti ljudi su se uglavnom tako i bogatili sisajuci druge,nisu sigurno nosili gajbice za lonce niti su se potresali sto neko nema da jede.
Da se rzumemo,ovo bih kupio da ne znam sta cu sa lovom a Vertu da sam vise nego odlicno obezbedjen finansiski.
Mi raspravljamo o punisama a gledao sam kako ljudi koji ko zna koliko dugo nisu obnavljali garderobu,stede na novinama,kupuju kod kineza ... bacaju stotine evra na mobilne i samo gube pare,bez poente to rade,btnije mu je da ima N70 nego sto ide u izlizanim farmerkama i krpljenim patikama a vec razmislja kako ce da zameni za N80. E to je zalozno,to ne svatam a necu ni da pokusavam a ovi sto imaju za Vertu ma nek uzivaju.
b_udder, lepo rece a ti ljudi su se uglavnom tako i bogatili sisajuci druge,nisu sigurno nosili gajbice za lonce niti su se potresali sto neko nema da jede.
Da se rzumemo,ovo bih kupio da ne znam sta cu sa lovom a Vertu da sam vise nego odlicno obezbedjen finansiski.
Mi raspravljamo o punisama a gledao sam kako ljudi koji ko zna koliko dugo nisu obnavljali garderobu,stede na novinama,kupuju kod kineza ... bacaju stotine evra na mobilne i samo gube pare,bez poente to rade,btnije mu je da ima N70 nego sto ide u izlizanim farmerkama i krpljenim patikama a vec razmislja kako ce da zameni za N80. E to je zalozno,to ne svatam a necu ni da pokusavam a ovi sto imaju za Vertu ma nek uzivaju.
- nevidljivi
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
6630 app, tu si potpuno u pravu, ja to viđam skoro svaki dan. Pisao sam već da radim u školi sa internatom za smeštaj dece koja nisu iz BG-a. Tačno je to što si rekao, garderoba im je katastrofa, neki se vode kao socijalni slučajevi, a nose dobre mobilne (neki čak imaju bolje telefone od nas zaposlenih) i stalno ih menjaju. Jedan učenik maltene nema šta da obuče, a šeta K700 i nije zadovoljan njime nego mašta da kupi W810 ili W550 (kaže da K700 ništa ne valja).
Ghost
ma ne znam ni zasto pricamo o ovome, ali sad moram da se nadovezem .... i odem potpuno u off
..... ako mislite da je ok uzeti Vertu ili nesto slicno ukoliko mozete da priustite, da li mislite i da je ok platiti 1000 funti za shishanje na nulu ukoliko vam 1000 funti nije nista? (kao D. Bekam) .... ali da to odradi "doktor frizerskih nauka" ili kako god da sebe naziva doticni "Panjkovic"...
pozdrav...
pozdrav...