Da li se secate ovog sajta?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa kad vrtimo jedne iste teme u beskonachnost...Pre je svako trazio na nekoj svojoj strani i chim nadje neshto novo (novi telefon,opremu,program,bilo shta) podeli sa ostalima na forumu a i o svim telefonima smo prichali,a sada samo kad izadje neki bolji model ili best buy onda otvaramo temu za njega...Mogli svi da se potrude malo pa da pretrazuju malo net i da bude mnogo vishe informacije,a ne da se vrtimo u krug samo bzv...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

jedino se Dexter i ja drzimo, ostali posustaju... mada sam i ja smanjio postovanje drasticno... :D da nisam ne bi me Dexter prestigao nikad... :lol: sva sretja pa je tu Lomnica sa svojim entuzijazmom... :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Meni je pomalo dosadno,pa mi se cini da vreme najbrze prolazi na forumu sa drugim ljudima,gledajuci da pomognes nekom ili da neko tebi pomogne (mada je ovo drugo ipak retko sto se tice telefona) :D
Pozdrav 8)

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Dexter napisao:Pa kad vrtimo jedne iste teme u beskonachnost...
Zato sam i ja poceo da ne dolazim na forum.... ovi novi korisnici nece da citaju stare odgovore i zato se stalno raspravlja o istim stvarima... ili teme tipa: "6630 vs k750" :uhuh: :roll:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ali ove teme koje se ponavljaju toliko gushe i zamaraju to je uzhas... ja bih swakog korisnika koji ne koristis search banovo... i u zadnje vreme su mnogo pocheli da dolaze i spameri :x :x :x

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Tako je Akki... :) Mada sam i ja prestao jedno vreme da postujem jer je bilo jako monotono,a sada postujem "peridichno" zbog istog razloga...

A i tachno,da smo nastavili da postujemo kao pre teshko da bi se stigli... :roll:

Zato daj da se podsetimo malo starih dana... :) Dosta vishe komentarisanja istih telefona u krug..Ima toliko stvarchica i telefona koji su izashli a ovde ih nismo ni spomenuli a mogli su opushteno da imaju svoju temu...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ooo, pa evo ga i X :)
Ne verujem, nisam dugooooo video ovaj tvoj avatar :)
Sta bi sa tvojim forumom sto smo svi posecivali pre :)
Sto se ponavljanja tice, ja ludim vise. Svaki put kad pogledam, stvori se neka indenticna nok6630, n70, 6600.......... tema i dize mi se kosa na glavi

Hehe, evo skuplja se lagano stara ekipica :)

P.S. Pogledajte moj datum pristupanja forumu :)
2003. godine...
Pa nema niko stariji a da je aktivan ovde (sem Milana) :) :D

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Svaka chast Stefane... :) Ja sam od pochetka '04 godine bio gost,a eto u avgustu sam se registrovao... :)

Pa eto,stara ekipa se lagano skuplja,taman da uchinimo forum malo zivljim i interesantnijim... :wink:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

ovo mu dodje kao virtuelni kafic i svi koji su se navukli ovde tesko da ce otici..mozda zbog obaveza ali vratice se kad tad....ali u pravu ste za gusenje foruma...ni ne otvaram nove teme kada vidim naslov :uhuh:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

:) da, ja prvo pogledam ko je otvorio temu i ko je poslednji postovao, pa ako je neko 'pametan', odna i procitam. E kada smo vec kod ljudi koji su otisli, jel zna neko jel ziv covek, koji je postovao u opisu telefona 6630, 'edukator' , i ko je on uopste? U svakom slucaju ga pozdravljam. :)) covek se toliko smorio ponavljanjem da je u jednom momentu 'otisao na odmor' , tada ga nisam razumeo, hehe ali sada mi je sve u potpunosti jasno :)))
Pozdrav
6630

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Svaka cast za screen shot starog mobilnog sveta, podseca me na stare dana... smrc... :cry: Bas je onako idilicno, ali sad je vec kao Gigant, i satj a i forum zahvaljujući vama... :D
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

:) Tu stranu sam snimio jos na pocetku 2004, kad mi se svidjao MC60... A na forum sam se uclanio kad sam se zainteresovao da kupim K750, avgust 2005.
Sada, posto je ovo treca verzija sajta (i naravno mnogo bolja), a prvu su ipak mnogi zaboravili, screenshot malo budi secanja... A novajlije mogu da vide kako je to bilo pre ;) :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

He he he... :D
Pazi kad se i Boris pojavio, wow! 8)

Eh da, to su bili dani, pioniri maleni. Nikad neće biti tako ponovo, sem možda eventualno ako se pojavi nešto novo i revolucionarno, pa da se svi angažujemo oko provaljivanja istog. :wink:

Možda, kad krene zvanično 3G? :)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Vetj vidim forum kada krene 3G, svaka druga tema ima da bude: "Video call- Kako???" :lol:

Moze da bude bolje, evo za SE telefone je napravljen Flash plugin, moze se retji da je u neq ruq i revolucionarno, ali kod nas je slabo interesovanje, cak je neko i naplatjivao te "usluge"... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

akki napisao:Vetj vidim forum kada krene 3G, svaka druga tema ima da bude: "Video call- Kako???" :lol:
A ja već vidim odgovor: Lako uz Slinavko! :lol:

Slažem se Akki, ima zanimljivosti koje bismo mogli da sažvaćemo ovde, taj Flash za SE, flešovanje Nokia bez box-ova, pomoću USB kabla, ima još nekih zezalica... ;)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

e ovaj datum treba napisati negde, DJ boris se pojavio... josh samo da se pojavi dr., ludak i eto nama o5 stare ekipe :)

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Lobachewsky napisao: Sada, posto je ovo treca verzija sajta (i naravno mnogo bolja), a prvu su ipak mnogi zaboravili, screenshot malo budi secanja
Pa nije ovo prva verzija ;)
Bili je cini mi se 2 jos pre te, ili jedna, ne secam se tacno...

Ne mogu verujem da je i boris dosao...
Jos samo srbin, doktor nick, Sasa_ns (da bude cesce ovde), nbnebojsa (isto ko sasa), LUDAK (njega se svi secaju dobro :P ), sova....... i jos nekoliko
Poslednja izmena od popste u Ned, 02. Jul 2006. 21:59, izmenjeno 1 put ukupno.

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Opaaaaa,pa eto tu smo,prosto ne mogu da verujem da smo se okupili ! :) I nemojte sada o5 svi da se razbezite !

Srbin teshko da ce doci, Dr Nick-a cu ja navuci nekako da se vrati,Sasa_NS i nbnebojsha se mole da se malo vishe aktiviraju :) , Ludak ko zna gde je od njega nema ni traga ni glasa :D a isto vazi i za Sovu ,otkad ona nije bila... :roll:

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

popste napisao:Ooo, pa evo ga i X :)
Ne verujem, nisam dugooooo video ovaj tvoj avatar :)
Sta bi sa tvojim forumom sto smo svi posecivali pre :)
Sto se ponavljanja tice, ja ludim vise. Svaki put kad pogledam, stvori se neka indenticna nok6630, n70, 6600.......... tema i dize mi se kosa na glavi
Hehe, evo skuplja se lagano stara ekipica :)
Vidim da si isterao meckicu iz pecine :P
Ja dolazim povremeno (na 2-3 dana) i ponekad i odgovorim na nesto ako znam ili ako je dobro pitanje :)
Pozdrav 8)
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

-Hide-
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 05. Mar 2005. 10:33

Post od -Hide- »

Mirko BGD napisao:da da.... dobra stara vremena...
stwarno je mnogo dobrih clanova otishlo [Ludak, Zoka, Srbin, Hide.....] shta li je sa swima njima? :unsure:
hahahahaha e sad si me nasmejao za sve pare... pa 'de si mene svrstao u ovu ekipu???

Odgovori