Da li se secate ovog sajta?
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa kad vrtimo jedne iste teme u beskonachnost...Pre je svako trazio na nekoj svojoj strani i chim nadje neshto novo (novi telefon,opremu,program,bilo shta) podeli sa ostalima na forumu a i o svim telefonima smo prichali,a sada samo kad izadje neki bolji model ili best buy onda otvaramo temu za njega...Mogli svi da se potrude malo pa da pretrazuju malo net i da bude mnogo vishe informacije,a ne da se vrtimo u krug samo bzv...
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Dexter
- Expert
Tako je Akki...
Mada sam i ja prestao jedno vreme da postujem jer je bilo jako monotono,a sada postujem "peridichno" zbog istog razloga...
A i tachno,da smo nastavili da postujemo kao pre teshko da bi se stigli...
Zato daj da se podsetimo malo starih dana...
Dosta vishe komentarisanja istih telefona u krug..Ima toliko stvarchica i telefona koji su izashli a ovde ih nismo ni spomenuli a mogli su opushteno da imaju svoju temu...

A i tachno,da smo nastavili da postujemo kao pre teshko da bi se stigli...

Zato daj da se podsetimo malo starih dana...

-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Ooo, pa evo ga i X 
Ne verujem, nisam dugooooo video ovaj tvoj avatar
Sta bi sa tvojim forumom sto smo svi posecivali pre
Sto se ponavljanja tice, ja ludim vise. Svaki put kad pogledam, stvori se neka indenticna nok6630, n70, 6600.......... tema i dize mi se kosa na glavi
Hehe, evo skuplja se lagano stara ekipica
P.S. Pogledajte moj datum pristupanja forumu
2003. godine...
Pa nema niko stariji a da je aktivan ovde (sem Milana)

Sto se ponavljanja tice, ja ludim vise. Svaki put kad pogledam, stvori se neka indenticna nok6630, n70, 6600.......... tema i dize mi se kosa na glavi
Hehe, evo skuplja se lagano stara ekipica

P.S. Pogledajte moj datum pristupanja forumu

2003. godine...
Pa nema niko stariji a da je aktivan ovde (sem Milana)

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:

Pozdrav
6630
- DJ_Boris
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
- :: Samsung Note 8
- Kontakt:
Svaka cast za screen shot starog mobilnog sveta, podseca me na stare dana... smrc...
Bas je onako idilicno, ali sad je vec kao Gigant, i satj a i forum zahvaljujući vama... 

.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS

Sada, posto je ovo treca verzija sajta (i naravno mnogo bolja), a prvu su ipak mnogi zaboravili, screenshot malo budi secanja... A novajlije mogu da vide kako je to bilo pre

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
He he he...
Pazi kad se i Boris pojavio, wow!
Eh da, to su bili dani, pioniri maleni. Nikad neće biti tako ponovo, sem možda eventualno ako se pojavi nešto novo i revolucionarno, pa da se svi angažujemo oko provaljivanja istog.
Možda, kad krene zvanično 3G?

Pazi kad se i Boris pojavio, wow!

Eh da, to su bili dani, pioniri maleni. Nikad neće biti tako ponovo, sem možda eventualno ako se pojavi nešto novo i revolucionarno, pa da se svi angažujemo oko provaljivanja istog.

Možda, kad krene zvanično 3G?

● PRAVILA FORUMA ●
Vetj vidim forum kada krene 3G, svaka druga tema ima da bude: "Video call- Kako???"
Moze da bude bolje, evo za SE telefone je napravljen Flash plugin, moze se retji da je u neq ruq i revolucionarno, ali kod nas je slabo interesovanje, cak je neko i naplatjivao te "usluge"...

Moze da bude bolje, evo za SE telefone je napravljen Flash plugin, moze se retji da je u neq ruq i revolucionarno, ali kod nas je slabo interesovanje, cak je neko i naplatjivao te "usluge"...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
A ja već vidim odgovor: Lako uz Slinavko!akki napisao:Vetj vidim forum kada krene 3G, svaka druga tema ima da bude: "Video call- Kako???"![]()

Slažem se Akki, ima zanimljivosti koje bismo mogli da sažvaćemo ovde, taj Flash za SE, flešovanje Nokia bez box-ova, pomoću USB kabla, ima još nekih zezalica...

● PRAVILA FORUMA ●
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Pa nije ovo prva verzijaLobachewsky napisao: Sada, posto je ovo treca verzija sajta (i naravno mnogo bolja), a prvu su ipak mnogi zaboravili, screenshot malo budi secanja

Bili je cini mi se 2 jos pre te, ili jedna, ne secam se tacno...
Ne mogu verujem da je i boris dosao...
Jos samo srbin, doktor nick, Sasa_ns (da bude cesce ovde), nbnebojsa (isto ko sasa), LUDAK (njega se svi secaju dobro

Poslednja izmena od popste u Ned, 02. Jul 2006. 21:59, izmenjeno 1 put ukupno.
- Dexter
- Expert
Opaaaaa,pa eto tu smo,prosto ne mogu da verujem da smo se okupili !
I nemojte sada o5 svi da se razbezite !
Srbin teshko da ce doci, Dr Nick-a cu ja navuci nekako da se vrati,Sasa_NS i nbnebojsha se mole da se malo vishe aktiviraju
, Ludak ko zna gde je od njega nema ni traga ni glasa
a isto vazi i za Sovu ,otkad ona nije bila... 

Srbin teshko da ce doci, Dr Nick-a cu ja navuci nekako da se vrati,Sasa_NS i nbnebojsha se mole da se malo vishe aktiviraju

Vidim da si isterao meckicu iz pecinepopste napisao:Ooo, pa evo ga i X
Hehe, evo skuplja se lagano stara ekipica![]()

Ja dolazim povremeno (na 2-3 dana) i ponekad i odgovorim na nesto ako znam ili ako je dobro pitanje

Pozdrav

Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
Motorola MPx200 WM2002 fabricki