Davno sam snimao neku smesnu scenu na tv-u nokijom 6230i, ekran je tokom snimanja treperio.Nakon tog snimanja kada sam hteo nesto da snimam ili slikam imao sam blago treperenje ekrana na levom i desnom kraju.Da li je zracenje tv-a zeznulo kameru? Da li je tako nesto moguce?
Razbijanje mitova
Razbijanje mitova
Da li moze kamera telefona da se osteti ako se snima ekran televizora koji radi?
Davno sam snimao neku smesnu scenu na tv-u nokijom 6230i, ekran je tokom snimanja treperio.Nakon tog snimanja kada sam hteo nesto da snimam ili slikam imao sam blago treperenje ekrana na levom i desnom kraju.Da li je zracenje tv-a zeznulo kameru? Da li je tako nesto moguce?

- Cooomi
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
 - :: iPhone 13 mini

Re: Razbijanje mitova
Deltex, ne bi trebalo, to se desilo jer frejmrejt televizora i brzina zatvaraca na kameri nisu sinhronizovali pa nije hvatalo cele frejmove, isto kao kad se snima helihopter pa elise preskacu ili stoje u mestu...

- Evindzer
 - Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
 - :: Samsung Beleška 10
 - :: Široka Noklica

Re: Razbijanje mitova
Za one malobrojne koji do sad već nisu znali - ekran iste dijagonale sa odnosom stranica od 16:9 ima veću površinu od onog koji je 18(,x):9.[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201805 ... 5c2894.jpg[/img]