Svašta, pa aparatom za gašenje - mobilnih...Dexter napisao:Kako gasite mobilni ?!

P.S. Morao sam, bilo je jače od mene!

Svašta, pa aparatom za gašenje - mobilnih...Dexter napisao:Kako gasite mobilni ?!
Eeee, a zamisli kad to uradi profesor informatike u srednjoj skoli!! Znaci covek je ladno izvukao komp iz struje, nisam mogao da verujem! I to nije ni blokirao nego je neko od djaka pokrenuo "DOS navigator" (jos su bile 486-ice) i zvao profesora a ovaj nije umeo da izadje, i ja dobacim profesoru "ALT+X", a on ni pet ni sest izvuce komp iz zida, okrenu se prema meni i istera me sa casa i zapisa. Pa hteo sam da puknem od muke! Bio je mnogo sujetan a pojma nije imao! Samo ono sto pise u knjizi i to je to, a nije znao ni engleskiLobachewsky napisao:...koja je jedno vreme vadila utikac iz struje, svaki put kad kompjuter blokira...
Masterokrata napisao:A ovde mogu modusi da ti zatvore nalog ako kazes da imas bolji mobilni od njih![]()
Ma ne pitaj, naucio je samo ono sto je pisalo u knjizi i to je to. A engleske reci je citao "po Vuku", znaci copy bukvalno je citao kao "copi".Masterokrata napisao: Loodilo, koji nastavni kadar......pa ako ne zna engleski kako je uspevao da radi u DOS-u?![]()